Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste tacker (nietpistool, spijkerpistool)

 

Zoek je een goed nietpistool? Hier de beste tacker uit de test en meer goede spijkerpistolen.


beste tacker, spijkerpistool, nietpistool

Met een tacker (ook wel nietpistool, spijkerpistool of nagelpistool genoemd) kun je razendsnel dunne platen, isolatiemateriaal, stof e.d. met nietjes en/of spijkers vastzetten. Je hebt de elektrische tacker, de pneumatische tacker en de handtacker. Hier kijken we naar de beste tacker van iedere soort.


Overzicht alle tackers

Kijk in het onderstaande overzicht voor alle goede nietpistolen. Je vindt daar circa 80 goede elektrische tackers, accu tackers, handtackers en pneumatische tackers, met al hun specificaties, reviews, ervaringen en hun actuele lage winkelprijs.


Hieronder laten we je in het kort kennis maken met de vier van de beste nietpistolen uit deze lijst.


Beste elektrische tacker: Novus J-165 EAD

Het beste elektrische nietpistool (zonder accu) is de Novus J-165 EAD. Dit beste nietpistool / beste spijkerpistool kan overweg met vier formaten nietjes van 8 t/m 18 millimeter. en spijkers tot 19 millimeter.

De automatische elektronische nastootfunctie zorgt voor veiligheid en het recht inslaan van de spijkers en nietjes. Maak je een foutje? Met de K.A.T. (Komfort Abscher-techniek) maak je de spijker of het nietje weer makkelijk los.


Beste nietpistool elektrisch Novus


Beste nietpistool elektrisch: Novus


Deze beste elektrische tacker beschikt over een snoer van drie meter en kan overweg met Type 53 , Type 53F nieten. Het apparaat weegt 2 kilo maar is heel goed vast te houden.

Kijk voor de prijs en alle gegevens van deze beste elektrische nietpistool bij de bovenstaande productlink.

Beste pneumatische tacker: Novus J-316A

Een pneumatisch nietpistool gebruikt lucht om de spijkers met grote kracht in het materiaal te schieten. Een pneumatische tacker is krachtiger en wordt daarom door professionals gebruikt. Maar, je raadt het al, een pneumatisch spijkerpistool is ook duurder in aanschaf.


Tacker pneumatisch Novus

Beste nietpistool / tacker pneumatisch: Novus 


Ook de beste persluchttacker uit de test is van Novus. Het is een krachtige functionele tacker met een lang mondstuk zodat je goed in moeilijk bereikbare plaatsen kunt komen. Dit beste nietpistool op lucht is geschikt voor oor nietjes type 53 (breedte 11,3 mm) van 6 tot en met 16 mm.

Mede door zijn lichtmetalen behuizing weegt deze tacker slechts 1,7 kilo. Kijk bij de aanbiedingen van de Novus tacker voor meer informatie en de prijs.

Beste handtacker: Stanley FatMax

Een derde soort nietpistool is de handtacker. Bovenstaande nietpistolen gebruik je ook met de hand, maar hand staat bij de handtacker voor niet elektrisch. 

Met de Stanley FatMax, de beste tacker in die categorie, heb je geen elektriciteit nodig. Je kunt dus altijd meteen aan de slag. Ook is zo'n handtacker een stuk goedkoper, maar het blijft natuurlijk allemaal handwerk wat je moet verrichten. Voor wie alleen af en toe wat nietjes of spijkers wil tacken is dat echter vaak geen probleem

Beste handtacker: Stanley FatMax

Beste handtacker: Stanley FatMax


Deze beste handtacker kan wel met 6 verschillende formaten nieten en spijkers overweg. Het laden van dit niet elektrische nietpistool gaat makkelijk en een anti-blokkeer systeem voorkomt de ergernis van een blokkerende tacker tijdens de klus. Zodra het nietpistool / spijkerpistool herladen moet worden geeft de handtacker een seintje.

Beste accu tacker: Parkside

Terug naar de elektrische tackers. Je kunt ook kiezen voor een draadloos elektrisch nietpistool / spijkerpistool. Een populaire en goedkope accu tacker is de Parkside tacker met accu.


Beste accu tacker Parkside

Elektrisch nietpistool draadloos met accu: Parkside


Deze accu tacker is geschikt voor nietjes van 6,10 x 1,2 mm en spijkers van 4 tot 12 mm. Door de slanke punt is dit beste nietpistool / spijkerpistool met accu zeer geschikt voor het nieten en spijkeren in smalle elementen. De tacker kan goed met één hand worden bediend en dit beste accu nietpistool beschikt over een stelwiel voor een traploze slagkracht instelling en een parallel aanslag.

Bij de bovenstaande links vind je alle informatie en prijzen van deze vier beste tackers.

Foto bovenaan: Novus
Zie ook: Meer testen gereedschapOnderwerp:
Met een goede tacker (nietpistool, spijkerpistool, nagelpistool) kun je snel en makkelijk nieten en spijkers inslaan. Dit is een professioneel nietapparaat, ideaal voor bij het klussen. Hier vind je de beste elektrische tacker (het beste elektrische nietpistool), de beste pneumatische tacker, een nietpistool op luchtdruk (het beste pneumatische spijkerpistool), de beste accu tacker (beste draadloze elektrische nietpistool) en de beste handtacker (het beste niet elektrisch nietpistool). Meer goede nietpistolen vind je bij de aanbiedingen van tackers.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *