Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste tacker (nietpistool, spijkerpistool)

Zoek je een goed nietpistool of spijkerpistool? Hier de beste tacker uit de test en meer goede tackers.

beste tacker, spijkerpistool, nietpistool

Met een tacker (ook wel nietpistool, spijkerpistool of nagelpistool genoemd) kun je razendsnel dunne platen, isolatiemateriaal, stof e.d. met nietjes en/of spijkers vastzetten. Je hebt de elektrische tacker, de pneumatische tacker en de handtacker. Hier kijken we naar de beste tacker van iedere soort.Aanbiedingen alle tackers

Kijk in het onderstaande overzicht voor alle goede nietpistolen. Je vindt daar circa 80 goede elektrische tackers, accu tackers, handtackers en pneumatische tackers, met al hun specificaties, reviews, ervaringen en hun actuele lage winkelprijs.


Hieronder laten we je in het kort kennis maken met de vier van de beste spijkerpistolen uit deze lijst.

Beste elektrische tacker: Novus J-165 EAD

Het beste elektrische nietpistool (zonder accu) is de Novus J-165 EAD. Deze beste tacker kan overweg met vier formaten nietjes van 8 t/m 18 millimeter. en spijkers tot 19 millimeter.

De automatische elektronische nastootfunctie zorgt voor veiligheid en het recht inslaan van de spijkers en nietjes. Maak je een foutje? Met de K.A.T. (Komfort Abscher-techniek) maak je de spijker of het nietje weer makkelijk los.


Beste nietpistool elektrisch Novus


Beste tacker elektrisch: Novus


Deze beste elektrische tacker beschikt over een snoer van drie meter en kan overweg met Type 53 , Type 53F nieten. Het apparaat weegt 2 kilo maar is heel goed vast te houden.

Kijk voor de prijs en alle gegevens van deze beste elektrische tacker bij de bovenstaande productlink.

Beste pneumatische tacker: Novus J-316A

Een pneumatisch spijkerpistool gebruikt lucht om de spijkers met grote kracht in het materiaal te schieten. Een pneumatische tacker is krachtiger en wordt daarom door professionals gebruikt. Maar, je raadt het al, een pneumatisch spijkerpistool is ook duurder in aanschaf.


Tacker pneumatisch Novus

Beste nietpistool / tacker pneumatisch: Novus 


Ook de beste persluchttacker uit de test is van Novus. Het is een krachtige functionele tacker met een lang mondstuk zodat je goed in moeilijk bereikbare plaatsen kunt komen. Dit beste tackerpistool op lucht is geschikt voor oor nietjes type 53 (breedte 11,3 mm) van 6 tot en met 16 mm.

Mede door zijn lichtmetalen behuizing weegt deze tacker slechts 1,7 kilo. Kijk bij de aanbiedingen van de Novus tacker voor meer informatie en de prijs.
Beste handtacker: Stanley FatMax

Een derde soort tacker is de handtacker. Bovenstaande spijkerpistolen gebruik je ook met de hand, maar hand staat bij de handtacker voor niet elektrisch. 

Met de Stanley FatMax, de beste tacker in die categorie, heb je geen elektriciteit nodig. Je kunt dus altijd meteen aan de slag. Ook is zo'n handtacker een stuk goedkoper, maar het blijft natuurlijk allemaal handwerk wat je moet verrichten. Voor wie alleen af en toe wat nietjes of spijkers wil tacken is dat echter vaak geen probleem

Beste handtacker: Stanley FatMax

Beste handtacker: Stanley FatMax


Deze beste handtacker kan wel met 6 verschillende formaten nieten en spijkers overweg. Het laden van dit niet elektrische nietpistool gaat makkelijk en een anti-blokkeer systeem voorkomt de ergernis van een blokkerende tacker tijdens de klus. Zodra het nietpistool / spijkerpistool herladen moet worden geeft de handtacker een seintje.Beste accu tacker: Parkside spijkerpistool

Terug naar de elektrische tackers. Je kunt ook kiezen voor een draadloos elektrisch spijkerpistool. Een populaire en goedkope accu tacker is de Parkside tacker met accu.


Beste accu tacker Parkside

Elektrisch spijkerpistool draadloos met accu: Parkside


Deze accu tacker is geschikt voor nietjes van 6,10 x 1,2 mm en spijkers van 4 tot 12 mm. Door de slanke punt is dit beste spijkerpistool met accu zeer geschikt voor het nieten en spijkeren in smalle elementen. De tacker kan goed met één hand worden bediend en dit beste accu spijkerpistool beschikt over een stelwiel voor een traploze slagkracht instelling en een parallel aanslag.

Bij de bovenstaande links vind je alle informatie en prijzen van deze vier beste tackers.Beste tacker merken

Een aantal tacker fabrikanten noemden we hier boven al. Hier kijken we nog even kort naar de beste tacker merken en andere goede tacker makers.

Novus tacker

Novus is geen bekende naam bij het grote publiek, maar wel een goede fabrikant van profssioneel gereedschap. Niet voor niets zijn twee van bovenstaande beste tackers een Novus tacker. Novus maakt gereedschap voor professionals zoals snijmachines, shredders en nietmachines, maar de tacker is belangrijkste product. 

Novus maakt handtackers, elektrische tackers, accutackers, hammer tackers, kantoor tackers enz. Allemaal van de beste kwaliteit en geschikt voor professioneel gebruik, maar ook voor gebruik thuis.

Parkside tacker

Parkside is een fabrikant van goedkoop gereedschap, en vooral een goed merk als je een goedkope tacker voor thuisgebruik zoekt. Een goedkoop Parkside spijkerpistool is voor een thuis gebruiker goed genoeg, en de prijs kwaliteit verhouding is prima. Niet voor niets is de beste accutacker hierboven een Parkside tacker.

Stanley tacker

Ook een Stanley spijkerpistool is een goede goedkope tacker van goede kwaliliteit. Het beste handmatige spijkerpisool uit bovenstaande test is een Stanley tacker.

Makita tacker

Maar natuurlijk behoren Makita tackers ook tot de beste tackers. Deze spijkerpistolen en nietpistolen zijn echter wat duurder, het zijn dan ook professinele tackers. Makita is de martkleider bij de tackers in Nederland.

DeWalt tacker

DeWalt is een andere beste spijkerpistool fabrikant en één van de meest populaire tacker merken. DeWalt maakt meerdere spijkerpistolen en nietpistolen voor zowel de professional als de klusser thuis.

Bosch tacker

Een ander best tacker merk is het Duitse Bosch. Zowel in de Bosch Professional serie voor profesionals als in de Bosch DIY serie voor consumenten vind je diverse goede Bosch tackers. Je kan bij Bosch terecht voor een houttacker maar in de professional serie vind je ook een betontacker met accu voor het draadloos in beton spijkeren.

Senco tacker

Senco is een specialist in spijkerpistolen, nietpistolen, nietmachines e.d. Het zal je dus niet verbazen dan ook Senco tot de beste tacker fabrikanten behoort. Senco tackers zijn professionele tackers die gebruik worden in de bouw, door meubelmakers en in de houtbewerkingsindustrie.Het is één van de beste fabrikanten als je het beste spijkerpistool voor de professional zoekt.

Andere goede tacker merken

Andere goede tackers worden gemaakt door onder andere Milwaukee, Metabo, Ferm, Black en Decker en de tacker specialist Paslode. 

Bij de bovenstaande aanbiedingen kun je al deze tackers goedkoop vinden.


Foto bovenaan: Novus
Zie ook: Meer testen gereedschapOnderwerp:
Met een goede tacker (nietpistool, spijkerpistool, nagelpistool) kun je snel en makkelijk nieten en spijkers inslaan. Dit is een professioneel nietapparaat, ideaal voor bij het klussen. Hier vind je de beste elektrische tacker (het beste elektrische spijkerpistool), de beste pneumatische tacker, een nietpistool op luchtdruk (het beste pneumatische spijkerpistool), de beste accu tacker (beste draadloze elektrische nietpistool) en de beste handtacker (het beste niet elektrisch nietpistool). Meer goede nietpistolen vind je bij de aanbiedingen van tackers.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Een tacker is handig gereedschap. Je staat er van te kijken hoe vaak je hem nog gebruikt. Bijvoorbeeld voor het in elkaar zetten van een kast van de Ikea of Leen Bakker, voor het plaatsen van hor-gaas enzovoort. Als je een elektrische tacker te duur vindt, en het nietpistool niet zo vaak gebruikt, kun je ook kiezen voor een handtacker. Die zijn heel goedkoop en ook best handig als je gaat nieten of spijkeren.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.