Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste tacker (nietpistool)

Redactie     16:06     No comments


Met een tacker (ook wel nietpistool, spijkerpistool of nagelpistool genoemd) kun je razendsnel dunne platen, isolatiemateriaal, stof e.d. met nietjes en/of spijkers vastzetten. Je hebt elektrische tackers, pneumatische tackers en handtackers. Hier kijken we naar de beste tacker van iedere soort.


Top tien tackers 

Kijk bij de tacker top 10 voor de tien meest populaire beste nietpistolen, al hun specificaties en hun actuele lage winkelprijs. Deze top 10 is samengesteld aan de hand van waardering, prijs en populariteit.

Hieronder laten we je in het kort kennis maken met de drie van de beste tackers.


Beste elektrische tacker: Novus J-155

Dit beste nietpistool kan overweg met vier formaten nietjes van 8 t/m 18 millimeter. en spijkers tot 19 millimeter. De automatische elektronische nastootfunctie zorgt voor veiligheid en het recht inslaan van de spijkers en nietjes. Maak je een foutje? Met de K.A.T. (Komfort Abscher-techniek) maak je de spijker of het nietje weer makkelijk los.Deze elektrotacker beschikt over een snoer van drie meter en kan overweg met Type 53 , Type 53F nieten. Het apparaat weegt 2 kilo maar is heel goed vast te houden.

Kijk voor de prijs en alle gegevens bij de bovenstaande beste tackers uit de test.

Beste pneumatische tacker: Novus J-316A

Een pneumatisch nietpistool gebruikt lucht om de spijkers met grote kracht in het materiaal te schieten. Een pneumatische tacker is krachtiger en wordt daarom door professionals gebruikt. Maar, je raadt het al, een pneumatisch spijkerpistool is ook duurder in aanschaf.


Ook de beste persluchttacker uit de test is van Novus. Het is een krachtige functionele tacker met een lang mondstuk zodat je goed in moeilijk bereikbare plaatsen kunt komen. Dit beste nietpistool op lucht is geschikt voor oor nietjes type 53 (breedte 11,3 mm) van 6 tot en met 16 mm.

Mede door zijn lichtmetalen behuizing weegt deze tacker slechts 1,7 kilo. Kijk bij de bovenstaande testwinnaars voor meer informatie en de prijs.

Beste handtacker: Stanley FatMax

Tacken kan ook met de hand. Met de Stanley FatMax, de beste tacker in die categorie, heb je geen elektriciteit nodig. Je kunt dus altijd meteen aan de slag. Ook is zo'n handtacker een stuk goedkoper, maar het blijft natuurlijk allemaal handwerk wat je moet verrichten.


Deze beste handtacker kan wel met 6 verschillende formaten nieten en spijkers overweg. Het laden gaat makkelijk en een anti-blokkeer systeem voorkomt de ergernis van een blokkerende tacker tijdens de klus. Zodra het apparaat herladen moet worden geeft deze een seintje.

Bij de bovenstaande top 10 van tackers vind je alle informatie en prijzen van deze drie tacker, plus van ieder soort de twee beste alternatieven.

Foto bovenaan: Novus
Zie ook: Meer testen gereedschapOnderwerpen:
Beste tacker test, nietpistool, handtacker, nietmachine gereedschap, tackers, pneumatische tacker, elektrische tackers, spijkerpistool, nagelpistool, beste nietpistolen test.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.