Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste winterbanden 205/55 R16 H test ANWB

Redactie     21:28     No comments


Ieder jaar test de ANWB de winterbanden in twee bandenmaten. Dit jaar was onder andere de belangrijke bandenmaat 205/55 R16 H tegen. Deze maat kom je op heel veel auto's tegen waaronder de VW Golf, de Audi A3 en A4, de Ford Mondeo en Focus, de Peugeot 2008 en de Mercedes A-klasse. Wat zijn volgens de experts van de ANWB de beste winterbanden in deze maat?


Dit zijn de beste winterbanden in deze maat

Die eer ging naar de Continental WinterContact TS860, de GoodYear UltraGrip 9 en de Dunlop Winter Sport 5. Deze drie beste winterbanden haalde als enige drie van de zestien geteste winterbanden vier van de vijf te halen sterren. De Dunlop is normaal gesproken de goedkoopste van de drie, maar kijk bij de beste online aanbieders van autobanden voor de werkelijke laagste prijzen, want online worden hoge kortingen op autobanden gegeven.

En ook als je online besteld kun je deze banden gewoon door een partner van de online aanbieder bij jou in de regio laten afleveren en laten monteren.

Tussen de prestaties van de drie beste winterbanden in deze maat is weinig verschil. De Dunlop wint iets door zijn lagere prijs, maar scoort op brandstof verbruik een goed tot zeer goed waar de andere twee een zeer goed scoren. Als je één testwinnaar moet aanwijzen is dat de Continental WinterContact TS860 omdat deze iets minder geluid maakt dan de GoodYear en Dunlop winterbanden.

De beste winterbanden in andere maten

Op zoek naar winterbanden in een andere maat? Kijk bij alle testen van autobanden of jouw maat ook getest is.

Foto: GoodYear

Onderwerp:
Continental WinterContact TS860, de GoodYear UltraGrip 9 en de Dunlop Winter Sport 5 autobanden zijn alle drie als beste winterband 205/55 R16 H uit de ANWB winterbanden test gekomen. Kijk voor meer informatie over deze beste winterbanden uit de ANWB test hier boven.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.