Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste powerbank test. Hoge capaciteit, toch betaalbaar

Redactie     09:00     No comments


Een betrouwbare goede powerbank met een compact uiterlijk, een  hoge capaciteit en toch voordelig in aanschaf. Dat is de Anker PowerCore powerbank die als beste powerbank uit de test is gekomen. Hier meer informatie.

Beste powerbank test: Anker PowerCore 20100 mAh

Deze Anker powerbank is door het testteam van het bekende Duitse tijdschrift Stern als beste powerbank getest. Geen verbazende keuze, want deze 20100 mAh powerbank is heel betaalbaar en biedt toch genoeg capaciteit om je smartphone tot wel zeven keer op te laden. 

Kijk bij de aanbiedingen van Anker powerbanks voor de actuele prijs van deze beste powerbanks en andere goede powerbanks van Anker.Tip: Kijk ook eens op Beste Powerbank Kopen. Daar vind je de goedkoopste aanbieders, de powerbank top 10 en een powerbank keuzehulp.

De Anker PowerCore serie bestaat uit vier powerbanks met verschillende capaciteiten die ook nog eens in verschillende kleuren leverbaar zijn (voor wie dat belangrijk vindt). De 20100 mAh versie werd door het testteam het meest praktisch gevonden. Heel veel stroom (want daar gaat het toch om) tegen een aantrekkelijke prijs.

Met 356 gram is het ook een lichte powerbank. Dat gewicht lijkt misschien een bijkomstigheid, maar als je de hele dag rondstapt met een powerbank in je zak wordt  het gewicht een steeds belangrijkere factor. De Anker PowerCore 20100 mAh biedt een heel goede verhouding van gewicht, kwaliteit en capaciteit.


Ook op het gebied van mogelijkheden en gebruiksvriendelijkheid scoort deze beste powerbank punten. De PowerCore beschikt over 2 USB-poorten zodat je twee apparaten tegelijk kunt opladen. In combinatie met de hoge capaciteit is dat een mogelijkheid die erg welkom is. Ook gebruiksvriendelijk is de LED-indicatie die aangeeft hoeveel energie er nog in de powerbank aanwezig is. Dat voorkomt onaangename verassingen.

Dankzij de Power IQ technologie gaat het opladen van de powerbank in de kortst mogelijke tijd  Power IQ  is in staat om zelf te bepalen wat de optimale en geschikte amperage is voor het betreffende apparaat.


De Anker PowerCore 20100 mAh is de beste powerbank voor het on the road  opladen van de smartphone, maar ook voor tablet, camera en smartwatch. Voor een laptop is deze powerbank minder geschikt. Kijk voor de beste powerbank voor laptops bij de ander testen van powerbanks.


Onderwerpen:
In de powerbank test van het Duitse tijdschrift Stern is de Anker Powercore 20100 mAh als beste powerbank uit de test gekomen. Hierboven informatie over deze beste powerbank. Bij Beste Powerbank Kopen vind je meer powerbank tips waaronder de beste winkels om een powerbank goedkoop online te kopen.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.