Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Getest: Beste scheerapparaat voor onder de douche

Redactie     18:20     No comments


Veel scheerapparaten zijn tegenwoordig ook geschikt voor nat scheren, zelfs onder de douche. Maar het ene scheerapparaat is daar beter voor geschikt dan de andere. De Remington XR1430 Hyperflex Aqua is getest als beste scheerapparaat voor onder de douche. Dit scheerapparaat is niet alleen heel goed bestand tegen water, maar ook tegen scheerschuim en douchegel.

De voordelen van nat scheren

Nat scheren, ook met een scheerapparaat, is hygiƫnischer, beter tegen irritatie van de huid en voelt frisser en prettiger aan. Bovendien kun je als je 's morgens toch doucht meteen het scheren afhandelen.

Nat scheren kan met en zonder scheerschuim. En met een elektrische scheerapparaat voor nat scheren, zoals de Remington XR1430, kun je ook gewoon droog scheren als je dat zo uitkomt.

Beste scheerapparaat voor onder de douche: Remington HyperFlex Aqua

Of je nu droog of nat scheert, onder de douche, boven de wastafel of in de auto, de Remington HyperFlex Aqua is een heel goed scheerapparaat tegen een aantrekkelijke prijs. Met zijn drie roterende scheerkoppen, ComfortFloat snijbladen en HyperFlex technologie kan dit beste scheerapparaat iedere stoppel aan. Hij volgt de contouren van het gezicht prima. In de kop van het scheerapparaat zijn zilveren ionen verwerkt die bacteriƫn doden wat irritatie na het scheren voorkomt.


Op Beste Scheerapparaat Kopen vind je de beste aanbieders van dit beste scheerapparaat voor onder de douche en andere goede scheerapparaten. Ook vind je er onder andere de Scheerapparaat Top 10 en een Scheerapparaat Keuzehulp voor het vinden van het voor jou persoonlijk beste scheerapparaat.Terug naar de Remington HyperFlex Aqua, het beste scheerapparaat voor onder de douche. Dit scheerapparaat heeft nog wat handige extra opties zoals de uitklapbare precisietrimmer voor het betere trimwerk zoals het bijwerken van bakkebaarden en nekharen. Ook de goede accu (met 50 minuten scheertijd) is een pluspunt van dit beste scheerapparaat voor onder de douche.

Een minpunt, voor wie het betreft, is de mindere geschiktheid voor mannen met een sterke baardgroei. Daar zijn andere beste scheerapparaten voor. Kijk bij alle testen van scheerapparaten voor het beste scheerapparaat bij zware baardgroei en andere best geteste scheerapparaten.

Best getest door o.a. Coolblue (Coolblue's Keuze) en Kieskeurig (Best Reviewed).


Onderwerpen:
Beste scheerapparaat onder de douche nat scheren, Remington HyperFlex Aqua best getest, beste scheerapparaten douche.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.