Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Getest: Beste scheerapparaat voor onder de douche

 

Kijk hier voor het beste scheerapparaat onder de douche uit de test.


Veel scheerapparaten zijn tegenwoordig ook geschikt voor nat scheren, zelfs voor scheren onder de douche. Maar het ene scheerapparaat is beter geschikt voor gebruik onder de douche dan de andere. De Remington Hyperflex Aqua is getest als beste scheerapparaat voor onder de douche. Dit elektrische scheerapparaat is niet alleen heel goed bestand tegen water, maar ook tegen scheerschuim en douchegel.

De voordelen van nat scheren

Nat scheren, ook met een scheerapparaat, is hygiƫnischer, beter tegen irritatie van de huid en voelt frisser en prettiger aan. Bovendien kun je als je 's morgens toch doucht meteen het scheren afhandelen.

Nat scheren kan met scheerschuim en zonder scheerschuim. En met een goed elektrische scheerapparaat voor nat scheren, zoals de Remington Hyperflex Aqua (en de nog luxere Remington Hyperflex Aqua Pro) kun je ook gewoon droog scheren als je dat zo uitkomt.

Beste scheerapparaat voor onder de douche: Remington HyperFlex Aqua

Of je nu droog of nat scheert, onder de douche, boven de wastafel of in de auto, de Remington HyperFlex Aqua is een heel goed scheerapparaat tegen een aantrekkelijke prijs. 

Met zijn drie roterende scheerkoppen, ComfortFloat snijbladen en HyperFlex technologie kan dit beste elektrische scheerapparaat voor onder de douche iedere stoppel aan. De Hyperflex Aqua volgt de contouren van het gezicht prima. In de kop van het scheerapparaat zijn zilveren ionen verwerkt die bacteriƫn doden, wat irritatie na het scheren voorkomt.

Nog beter (maar duurder): Remington Hyperflex Aqua Pro

Remington biedt naast de Remington Hyperflex Aqua ook de luxere (en daarmee duurdere) Hyperflex Aqua Pro aan. De verschillen? De Remington Hyperflex Aqua Pro heeft een betere accu (90 minuten scheertijd in plaats van 60 minuten), een snel laden functie en een turbo functie die het scheerapparaat beter geschikt maken voor zware baardgroei.

Ben je bereid wat meer geld te betalen? Dan is dit het beste scheerapparaat voor onder de douche.


Kijk bij de bovenstaande link naar de Remington HyperFlex Aqua en de nog betere Hyperflex Aqua Pro tegen een lage prijs.

Op Beste Scheerapparaat Kopen vind je meer beste aanbieders van dit beste scheerapparaat voor onder de douche en van andere goede scheerapparaten. 

Ook vind je op Beste Scheerapparaat Kopen onder andere de Scheerapparaat Top 10 en een Scheerapparaat Keuzehulp voor het vinden van het voor jou persoonlijk beste scheerapparaat.Terug naar de Remington HyperFlex Aqua, het beste scheerapparaat voor onder de douche. Dit scheerapparaat heeft nog wat handige extra opties zoals de uitklapbare precisietrimmer voor het betere trimwerk zoals het bijwerken van bakkebaarden en nekharen. Ook de goede accu (met 50 minuten scheertijd) is een pluspunt van dit beste scheerapparaat voor onder de douche.

Een minpunt, voor wie het betreft, is de mindere geschiktheid voor mannen met een sterke baardgroei. Daar zijn andere beste scheerapparaten voor, zoals de boven genoemde Pro versie van dit beste scheerapparaat voor onder de douche uit de test. 

Kijk bij alle testen van scheerapparaten voor het beste scheerapparaat bij zware baardgroei en andere best geteste scheerapparaten.


Onderwerpen:
Beste scheerapparaat onder de douche nat scheren is de Remington HyperFlex Aqua. Bij mannen met zware baardgroei kan dit beste scheerapparaat voor onder de douche wat te kort schieten, maar dan is er de nog betere (maar minder goedkope) Remington HyperFlex Aqua die meer kracht heeft. 

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.