Getest: Beste scheerapparaat voor onder de douche

Kijk hier voor het beste scheerapparaat onder de douche uit de test.


Veel scheerapparaten zijn tegenwoordig ook geschikt voor nat scheren, zelfs voor scheren onder de douche. Maar het ene scheerapparaat is beter geschikt voor gebruik onder de douche dan de andere. De Remington Hyperflex Aqua is getest als beste scheerapparaat voor onder de douche. 

Dit elektrische scheerapparaat is niet alleen heel goed bestand tegen water, maar ook tegen scheerschuim en douchegel.

De voordelen van nat scheren

Nat scheren, ook met een scheerapparaat, is hygiƫnischer, beter tegen irritatie van de huid en voelt frisser en prettiger aan. Bovendien kun je als je 's morgens toch doucht meteen het scheren afhandelen.

Nat scheren kan met scheerschuim en zonder scheerschuim. En met een goed elektrische scheerapparaat voor nat scheren, zoals de Remington Hyperflex Aqua (en de nog luxere Remington Hyperflex Aqua Pro) kun je ook gewoon droog scheren als je dat zo uitkomt.

Hieronder vind je het beste scheerapparaat voor onder de douche en de beste koop uit de test. Bij de aanbiedingen alle scheerapparaten voor onder de douche vind je alle geschikte scheerapparaten.

Beste koop scheerapparaat onder de douche: Remington HyperFlex Aqua

Of je nu droog of nat scheert, onder de douche, boven de wastafel of in de auto, de Remington HyperFlex Aqua is een heel goed scheerapparaat tegen een aantrekkelijke prijs. 

Met zijn drie roterende scheerkoppen, ComfortFloat snijbladen en HyperFlex technologie kan dit beste elektrische scheerapparaat voor onder de douche iedere stoppel aan. De Hyperflex Aqua volgt de contouren van het gezicht prima. In de kop van het scheerapparaat zijn zilveren ionen verwerkt die bacteriƫn doden, wat irritatie na het scheren voorkomt.

Dit Remington scheerapparaat voor onder de douche is de beste koop uit de test. Want er is een nog iets betere versie.

Beste scheerapparaat voor onder de douche : Remington Hyperflex Aqua Pro

Remington biedt naast de Remington Hyperflex Aqua ook de luxere (en daarmee duurdere) Hyperflex Aqua Pro aan. De verschillen? De Remington Hyperflex Aqua Pro heeft een betere accu (90 minuten scheertijd in plaats van 60 minuten), een snel laden functie en een turbo functie die het scheerapparaat beter geschikt maken voor zware baardgroei.

Ben je bereid wat meer geld te betalen? Dan is de Remington Hyoperflex Aqua Pro het beste scheerapparaat voor onder de douche.Remington scheerapparaat voor onder de douche


Kijk bij de bovenstaande links naar aanbiedingen van de Remington HyperFlex Aqua en de nog betere Hyperflex Aqua Pro, en koop deze beste scheerapparaten tegen een lage prijs.

Op Beste Scheerapparaat Kopen vind je meer beste aanbieders van dit beste scheerapparaat voor onder de douche en van andere goede scheerapparaten. 

Ook vind je op Beste Scheerapparaat Kopen onder andere de Scheerapparaat Top 10 en een Scheerapparaat Keuzehulp voor het vinden van het voor jou persoonlijk beste scheerapparaat.


Remington: Beste scheerapparaat voor onder de douche


Terug naar de Remington HyperFlex Aqua, het beste scheerapparaat voor onder de douche. Dit scheerapparaat heeft nog wat handige extra opties zoals de uitklapbare precisietrimmer voor het betere trimwerk zoals het bijwerken van bakkebaarden en nekharen. Ook de goede accu (met 50 minuten scheertijd) is een pluspunt van dit beste scheerapparaat voor onder de douche.

Een minpunt, voor wie het betreft, is de mindere geschiktheid voor mannen met een sterke baardgroei. Daar zijn andere beste scheerapparaten voor, zoals de boven genoemde Pro versie van dit beste scheerapparaat voor onder de douche uit de test.

Kijk bij alle testen van scheerapparaten voor het beste scheerapparaat bij zware baardgroei en andere best geteste scheerapparaten.

Scheerapparaten voor onder de douche

Scheren onder de douche heeft dus zijn voordelen. Het irriteert de huid minder, het voelt frisser aan na het scheren en douchen en scheren onder de douche scheelt ook tijd. Maar pas op, lang niet ieder elektrisch scheerapparaat is geschikt voor gebruik onder de douche. Je staat wel met een elektrisch apparaat onder het stromende water.

Lang niet ieder elektrisch scheerapparaat is geschikt voor onder de douche
Douche dus alleen met een elektrisch scheerapparaat dat gelabeld is als waterdicht of waarbij door de fabrikant expliciet wordt aangegeven dat het scheerapparaat voor onder de douche. Een elektrisch scheerapparaat dat niet geschikt is voor douchen zal onder de douche snel waterschade oplopen en kapot gaan.

Scheren onder de douche is wat anders dan afspoelen
Let er ook op dat een scheerapparaat dat je onder de douche kan gebruiken niet hetzelfde is als een scheerapparaat dat je onder de kraan kan afspoelen. Aan een afspoelbaar scheerapparaat worden namelijk minder hoge eisen gesteld dan aan een scheerapparaat dat je onder de douche kan gebruiken. Niet alle af te spoelen scheerapparaten zijn ook onder de douche te gebruiken.

Braun en Philips scheerapparaten voor onder de douche
Zoals je hier boven kunt lezen maakt Remington heel goede scheerapparaten voor onder de douche. Andere goede scheerapparaten waarmee je veilig kunt douchen worden gemaakt door Philips en Braun. Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen van scheerapparaten voor onder de douche welke elektrische scheerapparaten nog meer onder de douche gebruikt kunnen worden.

Je vindt daar ook alle specificaties, reviews en lage prijzen van al deze voor onder de douche geschikte elektrische scheerapparaten.


Zie ook:


Onderwerpen:
Beste scheerapparaat onder de douche nat scheren is de Remington HyperFlex Aqua. Bij mannen met zware baardgroei kan dit beste scheerapparaat voor onder de douche wat te kort schieten, maar dan is er de nog betere (maar minder goedkope) Remington HyperFlex Aqua die meer kracht heeft. 

Een reactie posten

0 Reacties