Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test: De beste hapjespan / beste stoofpan

Redactie     11:22     No comments


Ben je op zoek naar de allerbeste hapjespan? Dan is de WMF FusionTec Mineral de stoofpan die je moet hebben. Deze beste stoofpan is tevens de beste hapjespan (sauteerpan) uit de test. Het is een pan van zeer hoge kwaliteit die geschikt is voor zeer intensief gebruik.


Deze beste hapjespan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder dus ook inductie. Ook kun je de WMF stoofpan veilig in de oven, koelkast en vriezer. En reinigen kan gewoon in de vaatwasser.

Prijs en alle informatie

Kijk voor de prijs van deze beste hapjespan bij de beste pannen uit de test. Je vindt daar ook andere beste pannen en pannensets uit de test zoals de beste koekenpan, de beste steelpan, de beste kookpan, de beste wokpan en meer beste pannen.

Beste hapjespan: WMF FusionTec Mineral stoofpan

De best geteste WMF FusionTec Mineral sauteerpan heeft een diagonaal van 28 centimeter. Dat is goed voor een inhoud van 4,1 liter. Deze beste pan is daarmee geschikt voor een gezin tot 5 personen. De pan is gemaakt van samengesmolten staal en natuurlijke materialen. Daarmee is het een onverwoestbare pan (30 jaar fabrieksgarantie!) die heel krasbestendig is. Maar het materiaal maakt de stoofpan ook zwaar. Deze pan weegt ruim 4 kilo.


Via het glazen deksel kun je je gerecht tijdens het stoven goed in de gaten houden. Je kunt heerlijke stoofgerechten maken met vlees, groente en vis met deze stoofpan, maar hem ook als "allespan" gebruiken om een gerecht op te warmen of om een éénpans gerecht te bereiden.

Dit is een stoofpan / hapjespan van de allerhoogste kwaliteit. Dat komt wel tot uitdrukking in de prijs, want goedkoop is deze beste hapjespan niet. Een ander nadeel is het bovengenoemde gewicht en de stalen handgrepen mogen de pan dan een stoer uiterlijk geven, ze worden ook heet.

Andere goede pannen

Ligt de prijs van deze beste stoofpan / hapjespan boven je budget? Of is dit om een andere reden niet de beste pan die je zoekt? Kijk dan bij Beste Pannen Kopen voor alle informatie voor het vinden van de voor jou beste pannen. Je vindt daar onder andere de beste (en goedkoopste) pannenwinkels. een keuzehulp en de pannen top 10.

Zie ook: 


Onderwerpen:
Beste hapjespannen test, goede hapjespan goedkoop, beste stoofpan test, WMF FusionTec Mineral pan, beste sauteerpan test, beste koop, beste hapjespan test.

, , ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.