Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Ultra HD 4K televisies getest

Redactie     17:29     No comments


Het tijdschrift Computer Totaal heeft een aantal populaire televisies getest. Het vinden van de beste televisie is altijd een uitdaging, want er zijn vele televisies in vele beeldformaten en in vele prijsklassen. Dat Computer Totaal zich beperkte tot 4K Ultra HD televisies beperkte de keuze nauwelijks, deze hoge resolutie is tegenwoordig van toepassing op alle goede televisies.


Uiteindelijk werden er een zevental televisies van Samsung, LG, Sony, Philips en TCL getest. Dat laatste merk is pas in 2019 in Nederland verkrijgbaar. Kijk voor de overige beste merken bij de aanbevolen winkels op Beste Televisie Kopen.

Hieronder kijken we naar de beste televisie uit deze test.

Samsung UE55NU8000
Met slechts zeven geteste televisies gaat het wat ver om deze Samsung meteen als beste televisie te bestempelen, maar het bewijst eens temeer de hoge kwaliteit van Samsung televisies. Van de zeven haalde deze 55 inch televisie (beelddiagionaal 139 cm) de hoogste score. Al eerder was deze 4K televisie best reviewed bij Kieskeurig.

Contrast, zwartwaarde en hdr-beelden worden allemaal als uitstekend beoordeeld. Ook het geluid is prima. Minder scoort deze 4K televisie op de kijkhoek en het matige effect van de local dimming.

Wil je de prijs onder de 1000 euro houden, dan is deze LG televisie de beste van de geteste televisies. De prijs van deze testwinnaar bedraagt 799 euro. Het is een 55 inch televisie (beelddiagionaal 139 cm).

Kijk voor de hele test op de website van Computer Totaal of kijk bij de andere testen van televisies voor meer vergelijkende televisie-tests, met meer deelnemende televisies.

Zie ook: Alle informatie televisie kiezen en kopen

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.