Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste 32 inch (81 cm) televisie

Redactie     15:06     No comments


Vroeger was een televisie met een beelddiagonaal van 81 centimeter standaard, maar tegenwoordig geldt dit als een kleine televisie. Toch worden deze 32 inch televisie nog veel verkocht. Niet iedereen wil immers een groot scherm, en in een kleine ruimte komt het beeld van een kleinere televisie beter tot zijn recht. Daarom hier de beste televisies in het formaat 81 centimeter (81 inch).


Bij het bepalen van de beste televisie in dit formaat is niet alleen naar de beeldkwaliteit en de mogelijkheden gekeken maar ook naar de prijs. De meeste mensen die een televisie in het 81 centimeter formaat zoeken willen daar ook niet teveel geld aan uitgeven. Daarom hebben we hier de beste middenklasse 32 inch televisie en de beste voordelige 32 inch televisie.

Wat kosten deze beste televisies?

Kijk bij de aanbiedingen 32 inch televisies voor de actuele winkelprijs. Je vindt daar ook alle specificaties, reviews en gebruikerservaringen.

Beste 32 inch televisie:  Philips 32PFS6402

Met deze televisie bewijst Philips dat een goede 32 inch televisie niet duur hoeft te zijn. Voor een bedrag rond de 350 euro krijg je een smart-TV met Ambilight. Het is een Full HD televisie. Geen Ultra HD (4) dus, maar dat zal de eerste jaren nog geen nadeel zijn. De TV-zenders hebben nog geen plannen om in Ultra HD uit te gaan zenden.Ook op andere punten is dit een goede televisie. Als besturingssysteem gebruikt deze Android, en dat is een garantie voor veel apps en daarmee veel mogelijkheden. Via WiFi kun je de televisie draadloos in het netwerk opnemen en zo met internet verbinden. Het is alleen jammer dat het geluid wat minder is. Een minpunt van veel Philips televisies.

Goedkoper alternatief:  Toshiba 32L3863

Maar het kan nog goedkoper. Voor zo'n 270 euro koop je de Toshiba 32L3863, een echte beste koop, want voor heel weinig geld koop je een goede 81 cm grote televisie.De specificaties zijn te vergelijken met die van de Philips al mist deze televisie natuurlijk het aan Philips voorbehouden Ambilight-systeem. Ook is dit geen Android televisie maar gebruikt hij het eigen smart TV systeem van Toshiba. Dit is overigens wel een vergelijkbaar systeem met streaming diensten zoals Netflix, Videoland en Youtube, apps en internet.

Via onder andere 3 HDMI-poorten en USB kun je heel veel apparatuur koppelen.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van 32 inch televisies voor alle prijzen of kijk op andere televisie testen voor tests van televisies in andere beeldformaten.

Zie ook: Alle informatie televisie kiezen en kopen
Foto bovenaan: Philips


,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.