Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste 43 inch (109 cm) televisie

Redactie     11:56     No comments


Wat is de beste televisie in middelgroot formaat? Wij kijken hier naar de beste 109 cm televisie en de twee beste goedkopere alternatieven.


Want natuurlijk zoek je niet zomaar de beste televisie maar de beste televisie die binnen je budget valt. Daarom hebben we hier drie beste 109 cm televisies, onder de 1000 euro (topklasse), onder de 700 euro (middenklasse) en onder de 450 euro (basisklasse).

Actuele winkelprijzen

Kijk voor de actuele laagste winkelprijs van deze drie beste televisies bij de best geteste 43 inch televisies. Naast de actuele prijs vind je daar ook veel meer informatie over deze best geteste televisies.

Beste topklasse 109 cm televisie: Sony KD-43XF8505

43 inch (een diagonaal van 109 cm) is een populaire maat voor televisies. Deze schermen zijn niet al te groot voor in een kleinere woonkamer, maar groot genoeg voor een mooi en duidelijk beeld. Binnen dit formaat is deze Sony Ultra HD Premium televisie de topper van dit moment. Een televisie die een mooi beeld geeft, ook bij veel beweging, en met alle mogelijkheden van een moderne smart tv.Met zijn 100 Hertz beeldverversing heeft deze beste 43 inch televisie geen enkele moeite met snelle bewegingen zoals met balbewegingen bij een voetbalwedstrijd of voorbij razende auto's in een Formule 1 race. En wat de beeldscherpte betreft mag deze televisie het Ultra HD Premium label dragen. Alleen televisies die aan de allerhoogste 4K eisen voldoen krijgen dit certificaat.

Verder beschikt deze beste televisie over alle smart TV mogelijkheden en apps van Android, is hij via een microfoon in de afstandsbediening met spraak te bedienen en neem je de televisie via WiFi in je thuisnetwerk op.

Beste middenklasse 109 cm televisie: Samsung UE43NU7450

Is de prijs van de Sony je wat te hoog? Voor ruim 300 euro minder heb je de Samsung UE43NU7450 (kijk in het overzicht bovenaan voor de actuele winkelprijzen), en ook dit is een prima 43 inch televisie.Ook met deze Samsung kun je beelden in 4K Ultra HD resolutie ontvangen maar de beeldverversing ligt met 50 Hertz wat lager, Dat neemt niet weg dat deze beste 109 cm televisie in de middenklasse beter presteert dan andere televisies in zijn prijsklasse.

En natuurlijk beschikt deze Samsung TV over de veelgeprezen Samsung Smart HUB die van live televisie, apps en internet één geheel maakt , en er wordt een bijbehorende afstandsbediening meegeleverd die naar eigen behoefte te programmeren is. Hou er wel rekening mee dat deze televisie zoals gebruikelijk bij Samsungs niet over een hoofdtelefoon-aansluiting beschikt.


Beste basisklasse 109 cm televisie: Philips 43PUS6703 met Ambilight

Deze Philips televisie is met een prijs onder de 450 euro heel voordelig, maar biedt wel alles dat de meeste mensen in een televisie zoeken zoals een goed beeld, een 50 Hertz beeldverversing, een Ultra HD 4K resolutie en smart TV functies. Bovendien is dit een Ambilight televisie die het beeld groter lijkt te maken dan de televisie is.


Een nadeel van deze Philips televisie is dat deze zijn eigen smart TV systeem heeft en geen gebruik maakt van Android. In de Philips App Gallery zijn de belangrijkste apps te vinden, maar minder bekende apps zijn niet altijd verkrijgbaar.

Kijk voor alle prijzen, meer informatie en ervaringen van gebruikers bij de bovenaan genoemde beste 43 inch televisies uit de test.

Zie ook: Foto bovenaan: Sony

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.