Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste 65 inch (165 cm) televisie

Redactie     15:55     No comments


Een 65 inch televisie heeft een beelddiagonaal van 165 centimeter. Nog niet zo lang gold dat als een heel grote televisie. Tegenwoordig wordt de 165 cm televisie echter steeds meer standaard. Daarom kijken we hier naar de beste 165 cm televisies uit de televisie test.


Onderstaande televisies zijn de best geteste 65 inch televisies in de basisklasse, middenklasse en topklasse. Ook wordt de beste oled televisie van 65 inch aangewezen.

Kijk voor alle prijzen en specificaties bij de aanbiedingen 65 inch televisies. Hieronder een korte beschrijving van de vier beste 165 cm televisies.

Zoek je een ander formaat televisie? Kijk dan bij de andere testen van televisies.


Beste televisie 65 inch basisklasse: Philips 65PUS6503

Met zijn winkelprijs onder de 900 euro is dit een goed te betalen 65 inch televisie van prima kwaliteit. Natuurlijk beschik je bij deze beste televisie in zijn klasse over smart tv functies en geeft de tv de beelden in 4K Ultra HD weer. en kun je draadloos streamen via WiFi. Bluetooth wordt niet ondersteund.
Dankzij de 3 HDMI poorten kun je veel apparatuur aansluiten waarvan de beelden perfect weergegeven worden. De beeldkwaliteit is goed, onder andere door het toepassen van micro dimming, een Philips-technologie waarbij het beeld in 6400 zones geanalyseerd en eventueel aangepast wordt voor een beter contrast en een betere beeldkwaliteit. Voor Smart TV wordt het eigen besturingssysteem van Philips gebruikt waarvan de apps uit de Philips App Gallery gehaald kunnen worden

Beste televisie 65 inch middenklasse: Samsung UE65MU8000

Veel mogelijkheden en veel kwaliteit tegen een aantrekkelijke winkelprijs (zie overzicht hierboven), dat biedt de Samsung UE65MU8000, de beste 165 cm televisie in de middenklasse.


In tegenstelling tot de Philips beschikt deze televisie over een 100 Hz beeldverversing wat er voor zorgt dat snel bewegende beelden vloeiender worden weergegeven. Ook is deze televisie Ultra HD Premium gecertificeerd wat inhoudt dat deze de beelden scherper, met meer helderheid en een breder kleurbereik kan weergeven dan gewoon 4K Ultra HD.

Deze middenklasser is zijn meerprijs dan ook absoluut waard.

Beste televisie 65 inch topklasse: Samsung QE65Q9F

Nog mooier worden de beelden bij deze beste 65 inch Qled televisie. Quantum dots zorgen voor een haarscherp beeld met een kleurvolume van 100%. De full array achtergrondverlichting zorgt voor het levensecht weergeven van donkere scènes en de Ambient Mode toont kunst of mooie foto's op het scherm als er geen televisie gekeken wordt. Ook kan er dan nuttige informatie op het scherm getoond worden.Natuurlijk is ook dit een Premium Ultra HD smart televisie met een verversingssnelheid van 100 Hz.

Beste 65 inch OLED televisie: LG OLED65C8PLA

Dit is de absolute topper. De beste 165 cm televisie met een betaalbaar prijskaartje. OLED zorgt voor nog betere en scherpere beelden. Heel levensecht! De 100 Hz beeldverversing in combinatie met de a9 processor zorgt ervoor dat de beelden ook scherp blijven bij razendsnelle actie. 


Televisie, streaming media, apps, internet het is allemaal te bedienen met de Magic Remote afstandsbediening. Via de knoppen, maar ook met spraak of via bewegingen. 

Meer informatie en prijzen

Kijk voor alle informatie en de actuele winkelprijzen in het hierboven genoemde overzicht met aanbiedingen van 65 inch televisies. Of kijk op Beste Televisie Kopen voor meer goede televisies en aanbieders.

Zie ook: Alle informatie televisie kiezen en kopen

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.