Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Yamaha MusicCast beste miniset in test AD

Redactie     13:48    

Niet iedereen heeft ruimte in zijn kamer voor een grote stereoset met grote speakers, maar iedereen wil wel een goed geluid horen als er muziek wordt afgespeeld. Gelukkig zijn er stereo-minisets met kleine luidsprekers die in staat zijn een "groots" geluid te geven. Hier kijken we naar de beste miniset uit een vergelijkende test.Deze test is uitgevoerd door het Algemeen Dagblad. Minisets van Sony, Teufel, Yamaha, Denon, Kruger&Matz en Panasonic werden door audio-professionals aan een een vergelijkend onderzoek onderworpen. Daarbij was het vooral de audiokwaliteit waarop de stereo-setjes door de deskundige audiofielen werden beoordeeld.

Dit is de testwinnaar


Het was uiteindelijk de Yamaha MusicCast MCR-N470D die als beste miniset uit deze test kwam.

Tip: In het overzicht alle stereo sets vind je meer goede minisets.Best getest: Yamaha MusicCast MCR-N470D

Een heel goed geluid, maar ook bijzonder veel mogelijkheden, dat biedt deze beste miniset uit de test.

Alle streaming mogelijkheden
Deze Yamha MusicCast kun je gebruiken om muziek af te spelen van CD en USB en via WiFi, Bluetooth, AirPlay en MusicCast. Je favoriete muziek van je smartphone, computer, tablet, laptop of ander netwerk-apparaat stuur je draadloos naar deze miniset die deze muziek in prima kwaliteit via de kleine maar krachtige speakers van de Yamaha MusicCast MCR-N470D afspeelt. Ook digitale radio (DAB+) wordt door deze kleine stereoset ontvangen.

Het aantal apps dat voor deze beste mini-set beschikbaar is kun je indrukwekkend noemen. Spotify, Deezer. Tidal, Napster en nog veel meer streamingdiensten worden ondersteund.

Optioneel: een subwoofer
De speakers van dezeYamaha miniset leveren een prima geluid af. Voor een nog beter basgeluid kun je er zelfs nog een subwoofer op aansluiten.Multiroom
Deze beste miniset uit de test biedt High-Res Audio kwaliteit en je kunt hem opnemen in een Yamaha MusicCast multiroom luidspreker-netwerk waarmee je in meerdere ruimtes in huis dezelfde muziek kunt afspelen.

Een terechte winnaar van de test
De Yamaha MusicCast MCR-N470D biedt een uitstekende combi van een goed geluid uit de speakers en een receiver die op alle mogelijke manier kan streamen en overweg kan met vrijwel iedere relevante app of bestandsformaat. Deze Yamaha miniset is een terechte testwinnaar!

Kijk voor de actuele winkelprijs bij de bovengenoemde testwinnaar.

De betreffende test is gepubliceerd in het AD van zaterdag 3 november 2018.
Kijk bij de andere testen van HiFi sets voor meer testen van stereo installaties.


Onderwerp:
Het AD (Algemeen Dagblad) heeft de Yamaha Musiccast als beste miniset getest. Het was de zeer goede muziekkwaliteit die de doorslag gaf om deze kleine stereoset als beste miniset uit te roepen. Kijk bovenaan voor links naar de actuele prijs en alle specificaties van deze beste miniset uit de test en andere goede mini stereosets.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.