Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste GSM mobiele telefoon voor senioren

Redactie     14:03    


Senioren stellen heel andere eisen aan hun mobiele telefoon dat jongere mensen. Ouderen willen vaak gewoon een telefoon om onderweg mobiel mee te kunnen bellen. Aan apps en internet hechten ze als ze van huis zijn geen waarde. Ze hebben liever een eenvoudige mobiele telefoon met een duidelijke toetsen en een scherm dat goed is af te lezen. Hier kijken we naar de beste mobiele telefoon voor senioren.

Deze test betreft een mobiele telefoon (GSM) zonder internet. Dus geen smartphone, en ook geen senioren telefoon om thuis via het vaste telefoonnetwerk te bellen. Kijk bij de onderstaande andere testen van senioren telefoons voor dat soort telefoons voor ouderen.


Uit de test die werd uitgevoerd door de bekende Duitse krant Bild kwam de Emporia Euphoria als beste mobiele telefoon voor senioren tevoorschijn. Dit is een GSM telefoon die makkelijk te bedienen is en beschikt over grote toetsen en andere voorzieningen voor ouderen.

Prijs en informatie

De Emporia Euphoria is evenals andere goede mobiele seniorentelefoons te vinden in het overzicht goede mobiele telefoons voor ouderen. Je vind daar alle prijzen, informatie, reviews en gebruikerservaringen van deze en andere GSM's en smartphones voor senioren. 
.Beste mobiele seniorentelefoon: Emporia Euphoria

Deze beste GSM voor senioren is geen hoogvlieger qua mogelijkheden en specificaties. Maar dat is ook niet wat de doelgroep belangrijk vindt. De beste mobiele telefoon voor senioren is makkelijk in het gebruik.

Een voordelige koop
De prijs is er ook naar. Je betaalt minder dan 65 euro voor zo'n GSM. Dat is een stuk goedkoper dan dat je een smartphone koopt waarvan je de meeste functies toch niet gebruikt.

Geen Whatsapp, wel SMS
Voor internet is deze mobiele telefoon niet geschikt. Je gebruikt de Emporia Euphoria om te telefoneren en om bereikbaar te zijn. Berichtjes sturen kan niet via Whatsapp, maar wel via SMS en MMS.Fotocamera en Bluetooth
Het meest moderne aan deze telefoon is de camera, waarvan je niet te veel moet verwachten, maar een foto maken kan wel. Deze kan je dan via MMS versturen of via een USB-kabel of Bluetooth overzetten.

Speciale voorzieningen voor senioren
De ouderen die dit mobieltje aanschaffen zullen meer waarde hechten aan de goede voorzieningen voor senioren waarover deze beste mobiele telefoon voor senioren beschikt. Dit is een echte seniorentelefoon met grote toetsen, een alarm-knopen vier snelkeuzetoetsen voor de belangrijkste contacten.

Het kleurenscherm is met 2,4 inch groter dan dat van veel andere senioren GSM's en dat maakt het aflezen natuurlijk makkelijker. Ook handig is het basisstation om op te laden. Dat vinden ouderen veel plezieriger dan een oplaadkabeltje.

Onder de noodknop kun je een serie van wel vijf contacten zetten. Is een het eerste contact niet bereikbaar dan gaat de noodoproep naar noodcontact nummer 2, enz.

Kortom, dit is een ideale telefoon voor ouderen die wel mobiel willen bellen maar geen behoefte hebben aan ingewikkelde andere mogelijkheden. Kijk voor de actuele winkelprijs en meer informatie in het bovenaan genoemde overzicht met beste mobiele telefoons voor senioren.

Onderwerp:
De beste senioren GSM is de Emporia Euphoria. Deze beste mobiele telefoon voor senioren is geen smartphone maar een GSM. Je kunt er dus geen apps op draaien en er niet goed mee internetten. Deze beste seniorentelefoon is echt om te bellen.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.