Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste senioren GSM. Eenvoudige mobiele telefoon voor ouderen

Kijk hiervoor de beste senioren GSM. Een eenvoudige, gebruiksvriendelijke, duidelijke en goedkope GSM zonder internet en poespas. Speciaal als mobiele telefoon voor ouderen ontwikkeld.

Beste simpele GSM senioren telefoon

Senioren stellen heel andere eisen aan hun mobiele telefoon dat jongere mensen. Ouderen willen vaak gewoon een telefoon om onderweg mobiel mee te kunnen bellen. Aan apps en internet hechten ze als ze van huis zijn geen waarde. Ze hebben liever een eenvoudige mobiele telefoon met een duidelijke toetsen en een scherm dat goed is af te lezen. Hier kijken we naar de beste mobiele telefoon voor senioren.


Beste senioren GSM zonder internet

Deze test betreft een mobiele telefoon (GSM) zonder internet. Dus geen smartphone, en ook geen senioren telefoon om thuis via het vaste telefoonnetwerk te bellen. Kijk bij de onderstaande andere testen van senioren telefoons voor dat soort telefoons voor ouderen.

De beste mobiele telefoon voor senioren die we hier onder bespreken is dus heel basic, zonder apps en zonder internet. Veel ouderen stellen dat alleen maar op prijs.

Uit de test die werd uitgevoerd door de bekende Duitse krant Bild kwam de Emporia Euphoria als beste mobiele telefoon voor senioren tevoorschijn. Dit is een GSM telefoon die makkelijk te bedienen is en beschikt over grote toetsen en andere voorzieningen voor ouderen.


Hieronder kijken we naar de mogelijkheden van de eenvoudig te gebruiken mobiele telefoon voor ouderen.
.

Beste eenvoudige GSM telefoon ouderen Emporia

Emporia GSM mobiel voor ouderen

Deze beste GSM voor senioren is geen hoogvlieger qua mogelijkheden en specificaties. Maar dat is ook niet wat de doelgroep belangrijk vindt. De beste mobiele telefoon voor senioren is makkelijk in het gebruik.

Een voordelige koop
De prijs is er ook naar. Je betaalt minder dan 70 euro voor zo'n GSM. Dat is een stuk goedkoper dan dat je een smartphone koopt waarvan je de meeste functies toch niet gebruikt, en die ouderen alleen maar in de weg zitten.

Geen Whatsapp, wel SMS
Voor internet is deze mobiele telefoon niet geschikt. Je gebruikt de Emporia Euphoria om te telefoneren en om bereikbaar te zijn. Berichtjes sturen kan niet via Whatsapp, maar wel via SMS en MMS.

GSM senioren mobiel Emporia

Eenvoudige duidelijke senioren GSM


Fotocamera en Bluetooth
Het meest moderne aan deze telefoon is de camera, waarvan je niet te veel moet verwachten, maar een foto maken kan wel. Deze kan je dan via MMS versturen of via een USB-kabel of Bluetooth overzetten.

Speciale voorzieningen voor senioren
De ouderen die dit mobieltje aanschaffen zullen meer waarde hechten aan de goede voorzieningen voor senioren waarover deze beste mobiele telefoon voor senioren beschikt. Dit is een echte seniorentelefoon met grote toetsen, een alarm-knopen vier snelkeuzetoetsen voor de belangrijkste contacten.

Het kleurenscherm is met 2,4 inch groter dan dat van veel andere senioren GSM's en dat maakt het aflezen natuurlijk makkelijker. Ook handig is het basisstation om op te laden. Dat vinden ouderen veel plezieriger dan een oplaadkabeltje.

Onder de noodknop kun je een serie van wel vijf contacten zetten. Is een het eerste contact niet bereikbaar dan gaat de noodoproep naar noodcontact nummer 2, enz.


Kortom, dit is een ideale telefoon voor ouderen die wel mobiel willen bellen maar geen behoefte hebben aan internet en ingewikkelde andere mogelijkheden. Kijk voor de actuele winkelprijs en meer informatie in het bovenaan aanbiedingen van de Emporia telefoon voor alle informatie en de actuele lage prijs voor de beste mobiele telefoon voor senioren.Beste senioren GSM met internet

De bovengenoemde beste senioren GSM is een mobiele telefoon zonder internet. Dat heeft maakt het gebruiksgemak voor ouderen alleen maar groter en bovendien hoef je geen data abonnement af te sluiten. Zelfs geen GSM abonnement want je kunt zo'n eenvoudige senioren GSM ook prepaid gebruiken.

Maar soms willen ouderen wel over een app zoals bijvoorbeeld Whatsapp beschikken om met anderen in contact te staan, foto's toegestuurd te krijgen en op de hoogte te blijven van gesprekken in de familie app, In dat geval is een mobiele telefoon met internet het overwegen waard, oftewel een senioren smartphone in plaats van een senioren GSM.

Op een smartphone kunnen ook apps draaien. Daarvoor is niet eens een data abonnement nodig als er in de woning of verpleegtehuis WiFi aanwezig is.

Voor de beste senioren smartphone hebben we een andere test. Deze vind je hier onder.


Aanbiedingen alle senioren GSM telefoons

Niet alleen Emporia maakt eenvoudige maar goede senioren GSM telefoons . Hieronder vind je nog meer  van deze makkelijk te gebruiken mobiele telefoontjes die voor ouderen zeer geschikt zijn. Senioren GSM's van onder andere Fysic, Artfone, Doro en Nokia.Beste senioren GSM merken

Onderstaande fabrikanten maken goede eenvoudige mobiele telefoons voor ouderen:

Fysic

Fysic is één van de beste senioren GSM aanbieders in Nederland. Je kutn hier terecht voor een makkelijk te bedienen Fysic mobiele klaptelefoon voor senioren met SOS paniekknop, maar z ehbben ook wat meer uitgebreide seniorentelefoons. Kijk bij de bovengenoemde senioren GSM aanbiedingen voor deze mobiele senioren telefoons.

Fysic is een merk van de Nederlandse elektronicafabrikant Commmaxx. Dit is ook de fabrikant van bijvoorbeeld de Alecto brandmelders. Onder de naam Fysic verkopen een breed assortiment aan producten voor senioren. Niet alleen mobiele telefoons en huistelefoons maar ook meetinstrumenten en gezondheidsproducten.

Doro

Doro is een andere grote fabrikant van seniorentelefoons uit Nederland die tot de beste GSM seniorentelefoon merken behoort. Ze maken zowel senioren GSM's als smartphones en huistelefoons die speciaal voor ouderen ontwikkeld zijn. Ze maken zowel klaptelefoons als mobieltjes met groot scherm en toetsen die je niet hoeft open te klappen om ze te gebruiken.

Artfone

Artfone maakt meerdere senioren GSM telefoontjes voor een senior. Met grote knoppen, valbescherming, een noodknop en veel gebruiksgemak. Zowel seniorentelefoons die je moet uitklappen als seniorentelefoons die meteen klaar voor gebruik zijn als je ze pakt. Het zijn allemaal goede maar goedkope senioren GSM telefoons.

Nokia

Ook Nokia maakt nog steeds GSM toestellen in hun bekende retro stijl. Dit is misschien wel de beste senioren GSM voor een senior die altijd gewend is geweest met een Nokia 3310 of andere Nokia GSM om te gaan. Er zijn diverse van deze retro Nokia telefoons die maar weinig mogelijkheden hebben maar waarmee ouderen telefonisch bereikbaar kunnen zijn, die heel makkelijk te gebruiken zijn, en die heel goedkoop in aanschaf zijn.

Emporia

De beste senioren GSM uit de test is een Emporia mobiele telefoon voor senioren. Emporia is een telefoonfabrikant uit Oostenrijk die zich helemaal richt op seniorentelefoons, zowel GSM's en smartphones als vaste telefoons. Emporia telefoons blinken uit in gebruiksgemak en duidelijkheid. Ze zijn voorzien van alle functies die bij een telefoon voor ouderen belangrijk zijn, zoals grote toetsen, een alarmknop en de mogelijkheid ze in combinatie met een gehoorapparaat te gebruiken.

Meer senioren GSM merken

Andere merken voor een GSM voor ouderen zijn Uniwa, Denver, Maxcom en SeniorCom. 

Bij de boven genoemde Senioren GSM aanbiedingen vind je ze allemaal.Beste senioren huistelefoon

Zoek je een heel ander soort seniorentelefoon? Geen mobiel maar een seniorentelefoon voor de vaste telefoonlijn? Daarvan vind je hier onder de test.Zie ook:

Onderwerp:
De beste senioren GSM is de Emporia Euphoria. Deze beste mobiele telefoon voor senioren is geen smartphone maar een GSM. Je kunt er dus geen apps op draaien en er niet goed mee internetten. Deze beste seniorentelefoon is echt om te bellen.

Een reactie posten

0 Reacties