Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste navigatie met verkeersinformatie

Redactie     16:50     No comments


Als je een voordelig navigatiesysteem voor in de auto zoekt, maar wel één die actuele verkeersinformatie in zijn route-advies verwerkt, is de TomTom Go 5200 de beste navigatie. Dit blijkt uit de test van navigatiesystemen.


Kijk voor de actuele prijs en alle informatie op best geteste navigatiesystemen. Het betreft een portable navigatiesysteem met verkeersinformatie, kaarten met wereldwijde dekking en levenslang gratis updates. Zoek je een ander soort navigatie? Bijvoorbeeld een goedkoper alternatief? Dan vind je bij deze best geteste navigatiesystemen ongetwijfeld het voor jou beste navigatiesysteem.

Beste navigatie met verkeersinformatie: TomTom Go 5200 World

In de autonavigatie test van het Duitse computertijdschrift Chip kwam de TomTom Go 5200 World als beste navigatie uit de test. Dat wekt geen verwondering want dit is een zeer compleet navigatiesysteem met levenslang gratis updates. De kaarten van heel Europa worden meegeleverd, en als je de navigatie buiten Europa wilt gebruiken kun je deze downloaden want deze navigatie biedt werelddekking.Dankzij een ingebouwde simkaart beschikt dit TomTom navigatiesysteem altijd over de laagste verkeersinformatie zodat deze altijd de snelste route kan aangeven. Dit geeft een navigatiesysteem een enorme meerwaarde. Via GPRS ben je altijd op de hoogte van de actuele verkeerssituatie en rijtijden op snelwegen, provinciale wegen en in stadscentra.

Tip: Op Beste Navigatiesysteem Kopen vind je de beste navigatiesystemen en de goedkoopste aanbieders. De Navigatie Keuzehulp helpt je bij het vinden van het voor jou beste navigatiesysteem en de Navigatiesysteem Top 10 toont je de meest populaire navigatiesystemen van dit moment. En zo vind je daar nog meer tips en informatie voor bij het vinden van het voor jou beste navigatiesysteem.

Updates van de kaarten kunnen via WiFi direct vanaf de TomTom worden opgehaald. Geen gedoe dus met kabels en een verbinding met een computer is niet nodig, de navigatie kan de updates zelf afhandelen.

Verder kun je deze TomTom als carkit voor handsfree telefoneren gebruiken en Inkomende oproepen, berichten en notificaties van een verbonden smartphone verschijnen op het scherm van het navigatiesysteem.

Kortom, dit is niet het goedkoopste navigatiesysteem, maar wel de beste navigatie met heel veel mogelijkheden.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.