Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste speelgoed kinderen bovenbouw

 


Kinderen zijn dol op smartphones, spelcomputers, tablets en ander digitaal speelgoed. Het is dan ook niet vreemd dat de titel van Beste Speelgoed van het Jaar 2018 (10-11 jaar) naar Nintendo is gegaan. Maar het winnende Nintendo Labo Mixpakket is niet zomaar digitaal speelgoed, maar een creatieve mix van digitaal en "ouderwets" karton.

Sterker nog, het Nintendo Labo Mixpakket is in feite een pakket met kartonnen bouwplaten. Het digitale zit hem in de Nintendo Switch waarmee de Labo bouwwerken samenwerken.

Het mixpakket bevat bouwplaten voor een piano, een hengel, een auto en een motor. Zet deze in elkaar, voeg de Nintendo Swich en Jon Con controller er aan toe en je hebt superleuk (zelfgemaakt) digitaal speelgoed. Met de piano kun je echt muziek maken, met de hengel kun je vissen vangen op je Switch en met de auto en motor kun je echt racen.

Meer weten? Hieronder vind je informatie en prijzen:

Nintendo Labo pakketten

Het Ninteno Labo Mixpakket is het meest veelzijdige Labo-pakket. Hiermee maak je een auto, motor, hengel en piano die vervolgens als controller voor je Nintendo Swich gebruikt. Verder is er een voertuigenpakket waarmee je zelf een racestuur en cockpit maakt voor verschillende voertuigen en een robotpakket waarmee je een kartonnen robotpak maakt die in contact staat met je Nintendo Switch.

Maak in de bovenstaande video kennis met het bijzonder originele Nintento Labo speelgoed, het beste speelgoed voor kinderen van een jaar of 10, 11 van dit jaar.




Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.