Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste speelgoed kinderen middenbouw

 


De titel van Beste Speelgoed van het jaar 2018 (leeftijd 8 - 9 jaar) gaat verrassend genoeg naar een spel waarbij het draait om valss pelen.  De Monopoly Valsspeel Editie ging verrassend genoeg met deze eer aan de haal. Of is er vals gespeeld?


Monopoly is een spel wat zich toch al goed voor valsspelen leent. Even een greep uit de bank als je medespelers niet opletten, een wisseltruc bij het afrekenen van je huizen, of even een foutje maken bij het verzetten van je pion. Normaal gesproken is dit natuurlijk verboden, maar bij de Monopoly Valsspeel Editie is dit soort witteboordencriminaliteit gewoon toegestaan. Sterker nog, het wordt aangemoedigd!


Monopoly Valsspeel Editie

Het spel beschikt namelijk naast de kaarten voor Kans en Algemeen Fonds ook over Valsspeelkaarten. Deze bevatten frauduleuze opdrachten waaraan je moet voldoen zonder dat je medespelers dit doorhebben. Hebben je medespelers nog niets door als je beurt voorbij is? Dan krijg je een extra beloning die op de kaart staat aangegeven. Maar er staat ook een straf vermeld voor als je betrapt wordt tijdens het valsspelen.

Ook om deze valsspeelkaarten om mag je best valsspelen. Ontsnap uit de gevangenis terwijl je tijd er nog niet opzit, rommel met de dobbelstenen, zet je tegenstander een plaatsje terug. Alles mag, als maar niemand het merkt.

Ook de spelregels zijn bij deze versie van Monopoly behoorlijk aangepast. Zo mag er meteen gehandeld en onderhandeld worden, kunnen er alleen hotels worden gebouwd en geen huizen en is het spel afgelopen als alle straten verkocht zijn. Dit alles maakt de valsspelers editie van Monopoly een stuk sneller. Een potje duurt vaak een uur waardoor je het wat makkelijker even tussendoor kan spelen.

Prijs en meer informatie

Kijk voor een voordelige prijs en meer informatie over dit unieke spel bij de aanbiedingen van Monopoly spellen. Daar vind je niet alleen dit spel maar talloze andere versies van Monopoly.


Monopoly spel in tientallen variaties

Monopoly is misschien wel het bekendste en meest gespeelde bordspel ooit bedacht. Iedereen kent dit gezelschapsspel dat al in 1935 is ontwikkeld.

Het oude vertrouwde Monopoly wordt tegenwoordig Monopoly Classic genoemd. Daarnaast zijn er tientallen andere versies bedacht die nog steeds te koop zijn. Dat kunnen speciale edities zijn zoals de Wereldeditie (met steden in plaats van straten) of Monopoly Game of Thrones, maar ook variaties met behoorlijk aangepaste spelregels zoals het veel eenvoudigere en snellere Monopoly Junior Editie en het juist meer uitgebreide Monopoly Mega.

Ook zijn er versies waarin je alles digitaal regelt. Zelfs het bankieren. Monopoly zonder geld maar met een pinpas, je kan ook te ver gaan met je aanpassingen!

In het overzicht met aanbiedingen van Monopoly spellen vind je alle versies van Monopoly die er momenteel te koop zijn tegen een aantrekkelijk prijs.
Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.