Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste speelgoed kinderen onderbouw

Redactie     12:20     No comments


Wat is het beste speelgoed voor kinderen in de onderbouw van de lagere school? Het spel Squirrels Go Nuts werd na een voorselectie door het publiek gekozen als Speelgoed van het Jaar 2018 in de leeftijdscategorie 6-7 jaar. Overigens is dit spel ook voor oudere kinderen erg leuk.

Prijs en informatie

Squirrels Go Nuts is een spel wat door SmartGames op de markt gebracht wordt. SmartGames is helemaal gespecialiseerd in denkspellen voor kinderen. Kijk bij de aanbiedingen van SmartGames voor alle informatie en de actuele winkelprijs van Squirrels Go Nuts en andere leuke puzzelspellen voor kinderen van deze speluitgever.


Over Squirrels Go Nuts

Zoals de meeste denkspellen van SmartGames is Squirrels Go Nuts een spel dat kinderen alleen kunnen spelen. Het is een soort schuifpuzzel met een boekje met 60 opdrachten die je moet uitvoeren. Deze opdrachten beginnen makkelijk maar worden steeds moeilijker, kun jij het laatste level halen?

Planmatig en logisch denken worden gestimuleerd bij dit puzzelspel. En ondertussen help jij de eekhoorns met het onder de grond verstoppen van de wintervoorraad nootjes. Dat laatste gebeurt bijna letterlijk want Squirrels Go Nuts is een spel met een 3D spelbord. Kijk in de video hoe het eekhoorn spel gespeeld wordt.


Meer informatie

Bij bovenstaande aanbiedingen van SmartGames kun je dit beste speelgoed voor kinderen in de onderbouw voor een lage prijs vinden. Of kijk bij het beste speelgoed uit de tests voor meer als beste geteste speelgoed.
0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.