Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste speelgoed kinderen onderbouw

 


Wat is het beste speelgoed voor kinderen in de onderbouw van de lagere school? Het spel Squirrels Go Nuts werd na een voorselectie door het publiek gekozen als Speelgoed van het Jaar 2018 in de leeftijdscategorie 6-7 jaar. Overigens is dit spel ook voor oudere kinderen erg leuk.

Prijs en informatie

Squirrels Go Nuts is een spel wat door SmartGames op de markt gebracht wordt. SmartGames is helemaal gespecialiseerd in denkspellen voor kinderen. 

Kijk bij de aanbiedingen van dit beste spel en andere leuke spellen voor alle informatie en de actuele winkelprijs van Squirrels Go Nuts en andere leuke puzzelspellen voor kinderen.Over Squirrels Go Nuts

Zoals de meeste denkspellen van SmartGames is Squirrels Go Nuts een spel dat kinderen alleen kunnen spelen. Het is een soort schuifpuzzel met een boekje met 60 opdrachten die je moet uitvoeren. Deze opdrachten beginnen makkelijk maar worden steeds moeilijker, kun jij het laatste level halen?

Planmatig en logisch denken worden gestimuleerd bij dit puzzelspel. En ondertussen help jij de eekhoorns met het onder de grond verstoppen van de wintervoorraad nootjes. Dat laatste gebeurt bijna letterlijk want Squirrels Go Nuts is een spel met een 3D spelbord. Kijk in de video hoe het eekhoorn spel gespeeld wordt.


Meer informatie

Bij bovenstaande aanbiedingen kun je dit beste speelgoed voor kinderen in de onderbouw voor een lage prijs vinden. Of kijk bij het beste speelgoed uit de tests voor meer als beste geteste speelgoed.


Foto bovenaan: Squirrels Go Nuts van SmartGames.

Samenvatting:
Squirrels Go Nuts is gekozen als beste speelgoed / beste spel voor kinderen van 6 jaar a 7 jaar. Kijk hierboven voor meer informatie en aanbieding van het Squirrels Go Nuts spel en voor andere leuke spellen.
Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.