Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Squirrels Go Nuts (eekhoorn spel)

Het spel Squirrels Go Nuts was eerder het beste Speelgoed van het Jaar in de categorie 6 a 7 jaar. Maar ook voor oudere kinderen is dit spel met de eekhoorns leuk te spelen.

Squirrels Go Nuts spel met de eekhoorn

Wat is het beste speelgoed voor kinderen in de onderbouw van de lagere school? Het spel Squirrels Go Nuts werd na een voorselectie door het publiek gekozen als Speelgoed van het Jaar 2018 in de leeftijdscategorie 6-7 jaar. Overigens is dit spel ook voor oudere kinderen erg leuk.

Prijs en informatie

Squirrels Go Nuts is een spel wat door SmartGames op de markt gebracht wordt. SmartGames is helemaal gespecialiseerd in denkspellen voor kinderen. 

Kijk bij de aanbiedingen van dit beste spel en andere leuke spellen voor alle informatie en de actuele winkelprijs van Squirrels Go Nuts en andere leuke puzzelspellen voor kinderen.Over Squirrels Go Nuts

Zoals de meeste denkspellen van SmartGames is Squirrels Go Nuts een spel dat kinderen alleen kunnen spelen. Het is een soort schuifpuzzel met een boekje met 60 opdrachten die je moet uitvoeren. Deze opdrachten beginnen makkelijk maar worden steeds moeilijker, kun jij het laatste level halen?

Planmatig en logisch denken worden gestimuleerd bij dit puzzelspel. En ondertussen help jij de eekhoorns met het onder de grond verstoppen van de wintervoorraad nootjes. Dat laatste gebeurt bijna letterlijk want Squirrels Go Nuts is een spel met een 3D spelbord. Kijk in de video hoe het eekhoorn spel gespeeld wordt.

Pluspunten en minpunten Squirrels Go Nuts

Wij testte het eekhoornspel Squirrels Go Nuts uit en deden een onderzoek bij de spelers van het spel. Dit zijn de pluspunten en minpunten van het Squirrels Go Nuts spel met de eekhoorns:

Pluspunten: 

  • Met 5 niveaus is het spel goed aan je niveau aan te passen.
  • Leuke spelfiguurtjes en mooi design.
  • Origineel spelconcept.
  • Spel is van goede kwaliteit.

Minpunten:

  • De eerste 3 niveaus zijn voor een volwassene of tiener te makkelijk.
  • Kleine onderdelen. Oppassen voor kwijt raken.
  • Verslavend.


Squirrels Go Nuts eekhoorn spel

Meer informatie

Bij bovenstaande aanbiedingen kun je dit beste speelgoed voor kinderen in de onderbouw voor een lage prijs vinden. Of kijk bij het beste speelgoed uit de tests voor meer als beste geteste speelgoed.


Foto bovenaan: Squirrels Go Nuts van SmartGames.

Samenvatting:
Squirrels Go Nuts is gekozen als beste speelgoed / beste spel voor kinderen van 6 jaar a 7 jaar. Kijk hierboven voor meer informatie en aanbieding van het Squirrels Go Nuts spel en voor andere leuke spellen.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Zowel mijn zoon (5) als dochter (8) spelen dit spel graag en heel regelmatig. Ik ga eekhoornen zeggen ze dan :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.