Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste speelgoed kleuter

 


Hier kijken we naar de winnaar van de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2018 in de categorie 4 tot 5 jaar, oftewel het beste speelgoed voor kleuters van dit moment. De winnaar? Playmobil, met hun mobiele aanvalstoren van de dwergen, onderdeel van de Playmobil Knights Dwergen Ten Aanval serie.

Playmobil zelf presenteert dit speelgoed als speelgoed voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar. En dat is ook een betere rubricering want dit speelgoed blijft lang leuk, ook bij oudere kinderen. De mobiele aanvalstoren van de dwergen is een best geavanceerd stuk speelgoed met ballista's (steen slingerende katapulten) die echt kunnen schieten en met kleppen aan de zijkant kunnen worden uitgeklapt. Voor een betere bereikbaarheid kan het bovenstaande platform van de toren worden verwijderd.

Kogels en pijlen kunnen worden afgeschoten met die speelgoed dat de fantasie prikkelt.

Kijk hier voor dit beste speelgoed voor de peuter 2018 en ander Playmobil Knights Dwergen Ten Aanval speelgoed.


Playmobil Knights Dwergen Ten Aanval

De mobiele aanvalstoren van de dwergen (Playmobil 9340) is het pronkstuk uit de serie Playmobil Dwergen Ten Aanval dat op zijn beurt weer onderdeel is van de Playmobil Knights serie.

Trollen zou trouwens een betere benaming dan dwergen zijn, want echt kabouter Plops zijn het niet, meer grote kleine griezels.


Andere populaire items uit deze serie zijn Reuzentrol met soldatendwerg (Playmobil 9343), de mobiele ballista met pony's en dwergen (Playmobil 9341) en de dwerg met gevechtspony (Playmobil 9345), en zo zijn er nog meer leuke pakketten in deze serie die meestal heel betaalbaar zijn, zeker voor Playmobil begrippen.

Kijk maar bij de bovenstaande link voor al het leuke Playmobil speelgoed uit de Playmobil Knight Dwergen serie of kijk op HetLeuksteSpeelgoed.nl voor veel meer leuk speelgoed.

Zie ook: Meer beste speelgoed uit de test
Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.