Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Playmobil dwergen: Beste speelgoed kleuter

De Dwergen zijn een populaire subserie binnen de reeks Playmobil Ridders (Knights). Enkele jaren terug werd de mobiele aanvalstoren van de dwergen zelfs tot Speelgoed van het Jaar uitgeroepen.

Playmobil dwergen

De aanvalstoren van de dwergen uit de Playmobil Knights serie was toen het beste speelgoed in de categorie 4 tot 5 jaar, oftewel het beste kleuterspeelgoed van dat moment. 

Playmobil zelf presenteert dit speelgoed als speelgoed voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar. En dat is ook een betere rubricering want dit Playmobil speelgoed blijft lang leuk, ook bij oudere kinderen. 

De mobiele aanvalstoren van de dwergen is een best geavanceerd stuk speelgoed met ballista's (steen slingerende katapulten) die echt kunnen schieten en met kleppen aan de zijkant kunnen worden uitgeklapt. Voor een betere bereikbaarheid kan het bovenstaande platform van de toren worden verwijderd.

Kogels en pijlen kunnen worden afgeschoten met die Playmobil Knights speelgoed dat de fantasie prikkelt.

Kijk bij de aanbiedingen Playmobil Knights voor dit beste speelgoed voor de peuter 2018 en ander Playmobil speelgoed van dwergen en riddels.Playmobil Knights Dwergen Ten Aanval

De mobiele aanvalstoren van de dwergen (Playmobil 9340) is het pronkstuk uit de serie Playmobil Dwergen Ten Aanval dat op zijn beurt weer onderdeel is van de Playmobil Knights serie.

Trollen zou trouwens een betere benaming dan dwergen zijn, want echt kabouter Plops zijn het niet, de Playmobil dwergen zijn meer grote kleine griezels.

Playmobil Knights dwergen

Andere populaire items uit deze serie zijn Reuzentrol met soldatendwerg (Playmobil 9343), de mobiele ballista met pony's en dwergen (Playmobil 9341) en de dwerg met gevechtspony (Playmobil 9345), en zo zijn er nog meer leuke pakketten in deze serie die meestal heel betaalbaar zijn, zeker voor Playmobil begrippen.

Kijk maar bij de bovenstaande link voor al het leuke Playmobil speelgoed uit de Playmobil Knight Dwergen serie of kijk op HetLeuksteSpeelgoed.nl voor veel meer leuk speelgoed.

Zie ook: Meer beste speelgoed uit de test

Een reactie posten

1 Reacties

  1. De hele serie met Playmobil ridders en dwergen is enorm populair bij mijn zoon. Hij heeft er een 2 kastelen van, en heel veel ridders, soldaten en wapentuig. Hele veldslagen vinden tussen die kastelen plaats. Vast geen politiek correct speelgoed, maar ik geniet er van om hem er mee te zien spelen.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.