Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste speelgoed peuter: Vtech Bla Bla Blocks

Vtech maakt speelgoed dat door sensoren reageert op wat een kind doet. Kleine kinderen zijn dol op dit interactieve speelgoed, zoals het Bla Bla Blocks speelhuis.

Vtech Bla Bla Blocks speelhuis

Wat is het beste peuterspeelgoed? Hier kijken we naar het leukste speelgoed voor kinderen onder de 4 jaar. uit een eerdere Speelgoed van het Jaar verkiezing. Het Vtech Bla Bla Blocks speelhuis. Hier kijken we naar dat speelhuisje en naar Bla Bla Blocks in het algemeen.

Wat zijn Bla Bla Blocks?

Bla Bla Blocks van de bekende speelgoedfabrikant Vtech is constructiespeelgoed voor peuters. Het is leuk peuterspeelgoed dat zoals we van Vtech gewend zijn via sensoren interactieve mogelijkheden heeft. Een klein kind is dol op dot speelgoed dat op zij n of haar actie reageert. 

Niet voor niets is het Bla Bla Blocks speelhuis enkele jaren geleden uitgeroepen tot het beste peuterspeelgoed bij de Speelgoed van het Jaar verkiezing. Het Vtech  Bla Bla Blocks speelhuis eindigde als eerste in de categorie babyspeelgoed en peuterspeelgoed.Informatie Bla Bla Blocks speelgoed

Bla Bla Blocks is speelgoed van kinderen gericht op kinderen van 18 maanden tot zes jaar. Met andere woorden, voor dreumes, peuter en kleuter. Het is constructiespeelgoed voor de kleinste kinderen. Maar het zijn niet alleen maar blokjes, zoals bijvoorbeeld Duplo, zoals gebruikelijk bij Vtech komt er bij Bla Bla Blocks ook moderne multimedia kijken.

Zo speelt het speelgoed liedjes af en is het speelhuis voorzien van een bewegingssensor die deze liedjes, geluiden en zinnetjes tekst adviseert. Het speelhuis bestaat uit een basisblok met een Bla Bla Point (een basisstation), 20 interactieve blokken die herkend worden en 38 "gewone" bouwblokken om het af te maken.

Vtech Bla Bla Blocks speelhuis

Kortom we hebben hier te maken met heel innovatief speelgoed voor peuters, een terechte keuze voor Speelgoed van het Jaar.

Niet voor niets heten deze unieke bouwblokken voor peuters Bla Bla Blocks.

Dit vinden gebruikers van Bla Bla Blocks

 • Heel geschikt speelgoed voor kleine handjes.
 • Kleine kindjes zijn dol op het geluid, maar ook op stapelen en bouwen.
 • Waar voor je geld.
 • Goede kwaliteit.
 • Leuk ontworpen.

 • Beetje saai voor een ouder kind.
 • De laatste tijd in Nederland minder goed verkrijgbaar.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen voor deze Bla Bla Blocks. Of kijk op Het Leukste Speelgoed voor nog veel meer leuk speelgoed.


Zie ook: 

Een reactie posten

1 Reacties

 1. Ik ben een groot fan van Vtech speelgoed, en mijn kinderen gelukkig ook :-)
  Vtech Bla Bla Blocks maar ook ander Vtech speelgoed zoals de Toet Toet auto's en de Vtech tablet en smartphone zijn van goede kwaliteit, interactief en voor een klein kind zoals een peuter heel leuk om mee te spelen. Goedkoop speelgoed is het niet, maar ook niet heel duur.

  BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.