Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste speelgoed peuter

Redactie     21:07     No comments


Wat is het beste peuterspeelgoed? Hier kijken we naar het leukste speelgoed voor kinderen onder de 4 jaar. Speelgoed van het Jaar 2018 in deze categorie is het Vtech Bla Bla Blocks speelhuis. Hier kijken we naar dat speelhuisje en naar Bla Bla Blocks.

Bla Bla Blocks van de bekende speelgoedfabrikant Vtech is constructiespeelgoed voor peuters dat pas komt kijken. Het aanbod is nog beperkt, maar wel heel erg leuk. Niet voor niets is het speelhuis uitgeroepen tot Speelgoed van het Jaar 2018 in de categorie babyspeelgoed en peuterspeelgoed.
Kijk hier voor de aanbiedingen.


Informatie Bla Bla Blocks speelgoed

Bla Bla Blocks is speelgoed van kinderen gericht op kinderen van 18 maanden tot zes jaar. Met andere woorden, voor dreumes, peuter en kleuter. Het is constructiespeelgoed voor de kleinste kinderen. Maar het zijn niet alleen maar blokjes, zoals bijvoorbeeld Duplo, zoals gebruikelijk bij Vtech komt er bij Bla Bla Blocks ook moderne multimedia kijken.

Zo speelt het speelgoed liedjes af en is het speelhuis voorzien van een bewegingssensor die deze liedjes, geluiden en zinnetjes tekst adviseert. Het speelhuis bestaat uit een basisblok met een Bla Bla Point (een basisstation), 20 interactieve blokken die herkend worden en 38 "gewone" bouwblokken om het af te maken.


Kortom we hebben hier te maken met heel innovatief speelgoed voor peuters, een terechte keuze voor Speelgoed van het Jaar.

Niet voor niets heten deze unieke bouwblokken voor peuters Bla Bla Blocks.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen voor deze Bla Bla Blocks. Of kijk op Het Leukste Speelgoed voor nog veel meer leuk speelgoed.


Zie ook: Meer beste speelgoed uit de test
0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.