Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Exit escape room spellen: Beste spellen voor volwassenen


Bij de verkiezing van Speelgoed van het Jaar 2018 is de serie Exit spellen van 999 Games de winnaar in de categorie speelgoed en spellen voor volwassenen. Een Exit spel is een echt escape room spel, een genre bordspel dat in navolging van de echte escape rooms sterk in opkomst is.


Net zoals in een echte escape room is het de bedoeling dat je bij Exit spellen uit een ruimte ontsnapt door raadsels en puzzels op te lossen en codes te kraken. Hiervoor heb je slechts anderhalf uur de tijd, dus er is ook nog eens sprake van tijdsdruk.

Gelukkig heb je de beschikking over een stapeltje kaarten met tips, voor het geval je er niet uitkomt.

De prijs

Kijk bij alle Exit spellen en hun prijs voor deze hele serie en hun laagste winkelprijs. Met een prijs net onder de 15 euro zijn de Exit spellen aantrekkelijk geprijsd.


De Exit spel serie

Veel gebruikers raken zo verslaafd aan de Exit escape room spellen dat ze ze allemaal willen oplossen. Op het moment van schrijven zijn dit de beschikbare titels (op volgorde van populariteit):

 • Exit: De verlaten hut
 • Exit: Het geheime lab
 • Exit: Het vergeten eiland
 • Exit: De grafkamer van de Farao
 • Exit: De dode in de Oriënt-Express
 • Exit: Evacuatie van de Noordpool
 • Exit: Het verboden slot
Kijk voor meer informatie van al deze spellen bij de bovenstaande link.Onderwerp:
Hou je van escape room spellen? Kijk dan vooral eens bij de Exit spellen van 999 Games. Deze escape room spellen zijn de winnaar van het Speelgoed van het Jaar 2018 bij de beste spellen voor volwassenen.

Een reactie posten

1 Reacties

 1. Astrid Kerkhoven30 maart 2024 om 13:05

  Leuke spellen! Helaas maar één keer te spelen, maar ik heb diverse vrienden die er ook dol op zijn. Één koopt dan het spel en we schuiven het door naar de volgende. Wel het spel zelf ongeschonden houden zodat de ander jouw oplossing niet kan lezen.

  BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.