Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste wasmachine voor een éénpersoons of tweepersoons huishouden

Redactie     16:35     No comments


Als single of tweepersoons huishouden heb je geen grote wasmachine nodig. Dan kun je het geld beter besteden aan een goede energiezuinige wasmachine. Daarom kijken we hier naar de beste wasmachine voor een huishouden van één of twee personen,
De Bosch WNAT323471 is als beste wasmachine voor zo'n klein huishouden gekozen. Alle specificaties en actuele winkelprijs van deze wasmachine kun je vinden in het overzicht aanbiedingen wasmachines singles of twee persoons huishouden

Dit betreft wasmachines met een vulgewicht van 7 kilo. Dat formaat adviseren we een klein huishouden. Zoek je een grotere wasmachine? Kijk dan op Beste Wasmachine Kopen voor meer wasmachines en de beste winkels om deze wasmachines goedkoop te kopen.

Beste wasmachine klein huishouden: Bosch WNAT323471

De Bosch wasmachine is als beste wasmachine voor een éénpersoons of tweepersoons huishouden aangewezen. Dat betekent niet dat deze wasmachine heel klein is. Er past nog altijd 7 kilo was in.Een zeer zuinige wasmachine
Een sterk punt is het zuinige gebruik. Deze Bosch wasmachine heeft een energieklasse A+++-30%. label wat zeer zuinig is (30% zuiniger dan het A+++ label). Het zuinige gebruik komt onder andere door sensoren die meten hoeveel wasgoed zich in de machine bevindt. De hoeveelheid water wordt daarop aangepast. Deze wasmachine gebruikt dus niet meer water dan nodig, en minder water betekent dat er minder verwarmt hoef te worden. Dat scheelt flink in het stroomverbruik. Vooral als je niet altijd een volle machine hebt is dit een groot voordeel.

Deze ActiveWater technologie meet continue de belading maar herkent ook de textielsoort en past het wassen daar op aan. Ook de Eco stand maakt de wasmachine zuiniger in het gebruik.´


Meer pluspunten
Heb je haast? Dan kun je de SpeedPerfect stand gebruiken. De wastijd wordt dan met 65% verkort zonder dat je het (bij niet al te vuile kleding) aan het wasresultaat merkt.

Maar deze beste wasmachine voor een klein huishouden heeft nog meer sterke kanten. Bijvoorbeeld het AllergyPlus programma voor mensen met allergie. Via een hogere temperatuur treedt dit wasprogramma nog krachtiger op tegen dierenharen en pollen.


En zo kent deze Bosch wasmachine nog meer wasprogramma's. 14 in totaal, wat het een zeer veelzijdige wasmachine maakt. Startuitstel zorgt er voor dat het ingestelde programma kan starten wanneer je wil. Bijvoorbeeld 's nachts of als je buiten de deur aan het werk bent. Zo merk je het niet eens als er gewassen wordt.

De actuele winkelprijs van deze beste wasmachine vind je in het overzicht met aanbiedingen van 7 kilo wasmachines uit de test eerder op deze pagina. Of kijk op alle testen van wasmachines voor meer testen.


Onderwerpen:
Beste wasmachine 1 persoon, test consumentenbond, beste wasmachine twee persoons huishouden, beste kleine wasmachine 7 kilo, éénpersoons, tweepersoons, klein gezin.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.