Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

DJI Ryze Tello beste speelgoed drone

De beste drone is een camera drone van meer dan 1.000. Zoek je een beter betaalbare drone? Hier vind je de beste speelgoed drone. De DJI Ryze Tello is een goede camera drone die voor iedereen betaalbaar is.


Als je kijkt naar de allerbeste drones, zoals fotografen deze gebruiken voor het maken van luchtopnames, heb je het over aanschafprijzen van ver boven de 1000 euro. Dat is niet leuk meer als je een drone zoekt om een beetje mee te experimenteren. Daarom kijken wij hier naar de beste speelgoed drone, een drone van rond de 100 euro waarmee je kunt filmen en de beelden live op je smartphone kunt bekijken. Bovendien kun je de beste speelgoed drone uit deze test ook nog programmeren.

Deze beste speelgoed drone is de DJI Ryze Tello van de drone-specialist DJI en samenwerking met Ryze. Een kwalitatief goede drone met veel mogelijkheden voor opmerkelijk weinig geld.

Is de 100 euro die de DJI Ryze Tello kost je toch nog te veel geld? Kijk dan bij onderstaande beste goedkope drones voor nog goedkopere (maar ook goede) drones.
Beste speelgoed drone: DJI Ryze Tello 

De DJI Ryze Tello is een kleine drone die er daardoor "onschuldig uitziet. Als je deze drone voor het eerst ziet verwacht je niet te maken te hebben met een camera-drone met veel mogelijkheden. Maar vergis je niet in de mogelijkheden van deze kleine drone. Het is een behoorlijk serieuze drone.

De kleine afmetingen, en daarbij het lage gewicht (slechts 80 gram), hebben een groot voordeel. Deze drone is energiezuinig en kan daardoor ook met een eenvoudige accu lang in de lucht blijven. En dat drukt de prijs flink. De DJI Ryze Tello kan bijna een kwartier vliegen.

Tip: Is de vliegtijd je te kort? Voor 30 euro meer heb je de DJI Ryze Tello Boost Combo, dat is dezelfde camera drone maar dan met extra accu's. 

Versie met 2 extra accu's

Kies je voor de DJI Ryze Tello Boost, dan wordt er een tweede en een derde (!) accu meegeleverd en een oplaadstation meegeleverd. Voor deze uitgebreidere versie betaal je maar 30 euro meer, maar is de meerprijs meer dan waard door de drie keer zo lange vliegtijd. Zorg dat je met gevulde accu's vertrekt en je kan de drone veel langer laten vliegen zonder de accu tussentijds op te laden.

Ook kun je de eerste accu opladen terwijl je de twee reserve accu's gebruikt.Vliegen met een VR bril

De Ryze Tello beschikt over een camera en kan de beelden live naar je smartphone sturen. Daarvoor wordt WiFi gebruikt, dus er moet wel WiFi dekking zijn. Het bereik van de drone zelf bedraagt 100 meter.

Helemaal leuk wordt het als je de live beelden combineert met een VR-bril. Deze bril wordt niet meegeleverd, maar een VR-bril waar je je telefoon in kunt schuiven koop je tegenwoordig al onder de 20 euro. Je kunt dan de beelden van de drone in virtual reality bekijken, met alsof je zelf in een vliegtuig zit.

Heb je geen VR-bril, dan kun je de HD live-beelden natuurlijk ook gewoon op het scherm van je smartphone of tablet bekijken. Twee antennes zorgen voor een duidelijke overdracht van de beelden.


Onderdelen van hoge kwaliteit

Ondanks zijn kleine formaat en lage prijs is de Tello drone uitgerust met een 14-core processor en een vision positioning system dat er voor zorgt dat de drone heel stil op een punt blijft hangen en zodoende scherpe onbewogen foto's en HD video's kan maken. Indoor, maar ook outdoor. Het type van deze drone is (zoals de meeste drones) een quadcopter (een helicopter met vier wieken). Dit type drone is het meest stabiel.


Zelf programmeren

Uniek aan de DJI Ryze Tello is de mogelijkheid om deze drone te programmeren zodat deze taken voor je kan uitvoeren. Dat programmeren kan via Scratch, een eenvoudig MIT-codeersysteem dat is ontwikkeld om kinderen spelenderwijs te leren programmeren en via het meer geavanceerde Tello SDK programmeersysteem.

Eenvoudig te bedienen

Een drone waarmee je kunt filmen, fotograferen en live kun meekijken is geweldig, dus je wilt niet de hele tijd aan het worstelen zijn om de drone in de lucht te houden. Natuurlijk moet je het vliegen even onder de knie hebben, maar dat gaat heel eenvoudig met de DJI Ryze Tello.

Je kan deze kleine drone de lucht ingooien, maar ook rustig uit je handpalm (of van de vloer of meubelstuk) laten opstijgen. Dat opstijgen gaat met een simpele druk op de knop. Diverse EZ Shots vliegmodussen zoals Circle, 360 en Up & Away maken het vliegen extra makkelijk. Zo kun je je na wat oefening al snel richten op leuke randzaken als stunten, filmen en fotograferen.

Kijk eerder deze pagina voor de beste en goedkoopste aanbieders van deze beste speelgoed drone.

Zie ook: Meer testen drones


Samenvatting:

De DJI Ryze Tello is de beste speelgoed drone uit de test, VR drone. Dit is de beste drone voor kinderen, maar ook een leuke instap drone voor volwassenen. Deze beste speelgoed drone kost maar circa 100 euro. Voor dat geldt heb je een DJI drone. DJI is het beste merk in drones.

Een reactie posten

0 Reacties