Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste smartphone senioren

Redactie     19:48     No comments

beste smartphone senioren test


Onlangs publiceerden we hier de beste mobiele telefoon voor senioren. Dit was een eenvoudig mobieltje om mee te bellen, maar apps en internet waren geen optie. Dat is dus geen geschikte mobiel voor ouders die  op hun telefoon willen appen en browsen. Daarom hier de beste smartphone voor senioren.

In Nederland is de Doro smartphone als beste smartphone voor senioren getest. Deze smartphone is speciaal voor ouderen ontwikkelt en beschikt daarom onder andere over zeer gebruiksvriendelijke software, een noodknop en extra grote knoppen.

De Doro 8035 is geen hippe smartphone en daarom maar bij een beperkt aantal winkels te koop. Bij de online aanbiedingen van de Doro 8035 is deze smartphone voor senioren echter voordelig aan te schaffen, evenals accessoires zoals een passende screenprotector, een vervangende accu en een telefoonhoesje.


Beste smartphone ouderen: Doro 8035

Grote knoppen, duidelijke menu's en bediening, geen overbodige functies die het gebruik moeilijker maken, dat alles maakt de Doro 8031 tot de beste smartphone voor senioren. Ook ligt dit toestel fijn in de hand.

Het besturingssysteem van deze smartphone is Android. Maar hieromheen is een schil aangebracht die het gebruik veel makkelijker maakt. Deze Doro-schil geeft meer uitleg, duidelijke taal en biedt grotere iconen. Verder zijn er fysieke knoppen om naar het hoofdscherm te gaan, om een stap terug te doen en om de geopende apps te zien. Ook foto's maken gaat met een fysieke knop. Kortom, de Doro biedt meer gebruiksvriendelijkheid en meer duidelijkheid.

En komt de gebruiker er nog niet uit, dan kan er gebruik gemaakt worden van de My Doro Manager app waarmee een vriend of familielid eventueel op afstand de bediening van de smartphone kan overnemen.

Ook is de behuizing robuust met brede randen die wat omhoog steken. Zo biedt dit toestel meer bescherming tegen vallen en stoten.

Achterop de telefoon zit een noodknop. Als je deze knop indrukt gaat deze een noodnummer bellen, bijvoorbeeld één van de kinderen. Wordt er niet opgenomen dat wordt er een volgend noodnummer gebeld, en eventueel een daar weer opvolgend noodnummer, net zolang tot er iemand opneemt.

Beste senioren smartphone test


Opladen kan heel eenvoudig door de Doro op een basisstation te zetten. Het scherm verandert dan meteen in een soort wekker, en de Doro is dan ook zo te gebruiken.

Verder is het goed om te weten dat deze beste senioren smartphone geschikt is om in combinatie met een gehoorapparaat te gebruiken.

Voor ouderen is de Doro 8035 een heel goede mobiele telefoon, een echte senioren smartphone. Je kan er mee telefoneren, appen en internetten op een manier die veel eenvoudiger is dan bij een gewone smartphone. Kijk bij de bovenaan genoemde winkel voor de deze beste smartphone voor senioren tegen een lage prijs.


Onderwerp:
De Doro 8035 is de beste senioren smartphone uit de test. Hierboven informatie over deze beste smartphone voor senioren.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.