Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste aroma diffuser (aroma verdamper)

Redactie     16:33     No comments


Met een aroma diffuser (aroma verdamper) is een luchtbevochtiger die ook nog eens zorgt voor een heerlijke geur in je huis via waterdamp met etherische olie. Hier de beste aroma diffuser en diverse goede alternatieven.

Wat is een aroma diffuser?

Een aroma diffuser is een apparaatje dat via etherische olie een heerlijke geur in je woning brengt. Bovendien werkt een aroma diffuser ook nog eens als een kleine luchtbevochtiger.

Een aroma diffuser (aroma verdamper) werkt met hoge frequente trillingen die het water en de oliën in de diffuser in damp omzetten. Zo wordt de lucht gereinigd, bevochtigd en van een lekker geurtje voorzien.

Daarbij heb je urenlang profijt van een lekkere geur naar keuze met slechts enkele druppeltjes olie. Er zijn etherische oliën in vele geuren te koop. Opwekkend zoals pepermunt, ceder en rode roos, activerend zoals mandarijn, eucalyptus en rozemarijn, of juist t zoals vanille, jasmijn, sandelhout en marjolein.

Hier kijken we naar de beste aroma diffusers van dit moment. Voor de prijs en alle specificaties verwijzen we naar het overzicht van aroma verdampers. Daar vind je al deze beste aroma diffusers.


De beste aroma diffuser: O'dor Aroma Cool Mist

Deze aroma diffuser komt keer op keer als beste aroma diffuser uit tests. Dit is dan ook een zeer goede vernevelaar die de lucht kan bevochtigen, zuiveren en slechts enkele druppels olie nodig heeft voor een een urenlange heerlijke geur. Dankzij zijn bevochtigingsfunctie werkt deze luchtbevochtiger tegen een droge huis, sinus irritatie en droge hoest. Door zijn grote reservoir is deze vernevelaar ook goed geschikt voor een wat grotere ruimte.Een sterk punt van de O'dor Aroma Cool Mist is zijn prachtige uiterlijk met de uitstraling van echt hout. Maar het mooist is wel de LED verlichting die de nevel verlicht en zo zorgt voor een mooi mystiek beeld. Het verlichten kan met zeven verschillende kleuren en twee lichtsterktes. De LED verlichting zelf is slechts als twee lijnen zichtbaar zodat deze de gekleurde nevel niet overstemt.
De O'dor Aroma Cool Mist kom je ook onder andere merknamen tegen zoals VicTsing, LifeGoods, SensaHome en Yono. En er is ook een hogere versie van deze beste aroma diffuser beschikbaar. (zie foto onder)  En je hebt deze luchtvernevelaar ook in andere kleuren. Kijk in het bovenstaand overzicht voor al deze varianten en hun actuele laagste winkelprijs.


Hieronder kijken we nog kort naar enkele andere goede aroma diffusers.

Maxx aroma verdamper

Zoals de onderstaande van Maxx. Deze aroma diffuser / luchtbevochtiger is eveneens voorzien van LED verlichting (keuze uit zeven kleuren). Ten opzichte van de O'dor oogt deze aroma verdamper wat moderner en minder natuurlijk, en het licht is meer aanwezig. Of je dat als voordeel of als nadeel ziet is een persoonlijke keuze.

Kijk in het overzicht met alle aroma verdampers voor de prijs en alle informatie over deze aroma diffusers.


Medisana aroma vernevelaar

De Medisana AD620 aroma vernevelaar is een heel goede aroma diffusers die een fijne mist door de hele kamer verspreidt en zo de hele ruimte heerlijk laat geuren. Ook deze diffuser beschikt over verlichting, maar in dit geval wordt de hele bol verlicht. Wat er overigens heel mooi uitziet.De bol kan vijf verschillende kleuren aannemen Het waterreservoir is groot genoeg om tot wel 9 uur lang te werken. Uitschakelen kan via een timer, maar het apparaat schakelt ook zelf uit als het water op is.

Kijk in het overzicht voor de actuele prijs en alle specificaties van al deze goede aroma diffusers.

Zie ook: Meer testen beste apparatuur luchtverbetering

, , ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.