Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste aroma diffuser (geur diffuser)

 

Kijk hier voor je beste aroma diffuser (geur verdamper). Met reviews en aanbiedingen van de beste aroma diffusers.

Beste geur diffuser test: O'Dor aroma diffuser

Met een aroma diffuser (geur verdamper) is een luchtbevochtiger die ook nog eens zorgt voor een heerlijke geur in je huis. Dat doet deze geur diffuser via waterdamp met etherische olie. Hier de beste aroma diffuser en andere goede geur diffusers.

Wat is een aroma diffuser?

Een aroma diffuser is een apparaatje dat via etherische olie een heerlijke geur in je woning brengt. Bovendien werkt zo'n lucht diffuser ook nog eens als een kleine luchtbevochtiger.

Een aroma diffuser (geur diffuser) werkt met hoge frequente trillingen die het water en de oliën in de diffuser in damp omzetten. Zo wordt de lucht gereinigd, bevochtigd en van een lekker geurtje voorzien.

Met een goede geur diffuser heb je urenlang profijt van een lekkere geur naar keuze met slechts enkele druppeltjes olie. Er zijn etherische oliën in vele geuren te koop. Opwekkend zoals pepermunt, ceder en rode roos, activerend zoals mandarijn, eucalyptus en rozemarijn, of juist t zoals vanille, jasmijn, sandelhout en marjolein.

Hier kijken we naar de beste aroma diffusers van dit moment. Voor de prijs en alle specificaties verwijzen we naar het overzicht van aroma diffusers. Daar vind je al deze beste diffusers / beste aroma verdampers.


De beste aroma diffuser: O'dor Aroma Cool Mist

De O'dor Aroma Cool Mist aroma diffuser komt keer op keer als beste aroma diffuser uit tests. Dit is dan ook een zeer goede vernevelaar die de lucht kan bevochtigen, zuiveren en slechts enkele druppels olie nodig heeft voor een een urenlange heerlijke geur. 

Dankzij zijn bevochtigingsfunctie werkt deze luchtbevochtiger tegen een droge huis, sinus irritatie en droge hoest. Door zijn grote reservoir is deze beste aroma vernevelaar ook goed geschikt voor een wat grotere ruimte.


O'dor geur diffuser met flesjes geurolie

O'dor geur diffuser met flesjes geurolie


Een sterk punt van de O'dor Aroma Cool Mist is zijn prachtige uiterlijk met de uitstraling van echt hout. Maar het mooist is wel de LED verlichting die de nevel verlicht en zo zorgt voor een mooi mystiek beeld. Het verlichten kan met zeven verschillende kleuren en twee lichtsterktes. De LED verlichting zelf is slechts als twee lijnen zichtbaar zodat deze de gekleurde nevel niet overstemt.

De O'dor Aroma Cool Mist geur diffuser kom je ook onder andere merknamen tegen zoals VicTsing, LifeGoods, SensaHome en Yono. En er is ook een hogere versie van deze beste aroma diffuser beschikbaar. (zie foto onder)  En je hebt deze beste diffuser ook in andere kleuren. 

Kijk in het bovenstaand overzicht voor al deze varianten van deze vernevelaar en hun actuele laagste winkelprijs.

O'dor aroma diffuser

O'dor aroma diffuser


Hieronder kijken we nog kort naar enkele andere goede aroma diffusers.

Ultrasmit Nr.10 geur diffuser

Zoals de onderstaande goede aroma diffuser van Ultrasmit. Deze geur diffuser is eveneens voorzien van LED verlichting (keuze uit zeven kleuren). Ten opzichte van de O'dor oogt deze aroma diffuser wat moderner en minder natuurlijk, en het licht is meer aanwezig. Of je dat als voordeel of als nadeel ziet is een persoonlijke keuze.

Kijk in het overzicht met alle geur verdampers voor de prijs en alle informatie over deze aroma diffusers.

Ultrasmit aroma diffuser

Ultrasmit aroma diffuser

Medisana aroma vernevelaar

De Medisana AD620 aroma vernevelaar is een heel goede aroma diffusers die een fijne mist door de hele kamer verspreidt en zo de hele ruimte heerlijk laat geuren. Ook deze diffuser beschikt over verlichting, maar in dit geval wordt de hele bol verlicht. Wat er overigens heel mooi uitziet.

Medisana aroma diffuser

Medisana aroma diffuser


De geurbol kan vijf verschillende kleuren aannemen Het waterreservoir is groot genoeg om tot wel 9 uur lang te werken. Uitschakelen van de geur diffuser kan via een timer, maar het apparaat schakelt ook zelf uit als het water op is.

Seidon aroma diffuser

Weer een heel andere vormgeving heeft deze Seidon aroma diffuser in een wit marmeren uitvoering. Dit geeft deze aroma diffuser een stijlvolle uitstraling, ondanks de eenvoudige vorm.


Seidon aroma diffuser
Seidon aroma diffuser


Deze geur diffuser geeft een heel goede verspreiding van de geur en ook de sfeervolle LED-verlichting draagt bij aan de sfeer. 

Kijk voor meer informatie en de prijs in het bovengenoemde overzicht mer alle aroma verdampers.

Yona aroma diffuser

Yona maakt onderstaande moderne aroma diffuser. Niet alleen het uiterlijk van deze aroma diffuser is moderner dan die van de anderen, de functies zijn dat ook. Zo komt deze aroma verdamper van Yona met een afstandsbediening waarmee je onder andere de LED-verlichting van kleur kunt veranderen. 

Deze aroma diffuser is meteen een sfeerlamp met 7 kleuren. Je kunt daarbij één vaste kleur instellen of de verschillende kleuren langzaam in elkaar laten overlopen.


Yona aroma diffuser / sfeer lamp

Yona aroma diffuser / sfeer lamp


Maar het belangrijkste aan een aroma diffuser is natuurlijk het verspreiden van een lekkere geur. Ook daar is deze Yona geur diffuser erg sterk in. Met verschillende in te stellen functies. Het ruime reservoir van een halve liter maakt deze diffuser ook zeer geschikt voor luchtbevochtiging.  

Kijk bovenaan in het overzicht met alle geur diffusers voor de actuele prijs en alle specificaties van al deze beste aroma diffusers. Je vindt daar nog veel meer goede en mooie aroma verdampers.

Zie ook: Meer testen beste apparatuur luchtverbetering

Foto bovenaan: O'Dor aroma diffuser

Samenvatting:
Een aroma diffuser (aroma verdamper, geur diffuser, vernevelaar) zorgt zowel voor een hogere luchtvochtigheid als voor een heerlijke geur in je huis. Bovendien geeft een goede aroma diffuser heel veel sfeer. Naast een aangename geur beschikken veel van de beste aroma diffusers namelijk ook over sfeerverlichting in vele kleuren. Hierboven vind je een overzicht met alle goede aroma diffusers. Enkele van de beste geur diffusers brengen we apart onder de aandacht. Grote kans dat jouw beste aroma diffuser / beste aroma verdamper daar tussen zit.

, , ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *