Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste aroma diffuser (geur diffuser)

Kijk hier voor je beste aroma diffuser (geur verdamper). Met reviews en aanbiedingen van de beste aroma diffusers.

Beste geur diffuser test: O'Dor aroma diffuser

Met een aroma diffuser (geur verdamper) is een luchtbevochtiger die ook nog eens zorgt voor een heerlijke geur in je huis. Dat doet deze geur diffuser via waterdamp met etherische olie. Hier de beste aroma diffuser en andere goede geur diffusers.


Wat is een aroma diffuser?

Een aroma diffuser is een apparaatje dat via etherische olie een heerlijke geur in je woning brengt. Bovendien werkt zo'n lucht diffuser ook nog eens als een kleine luchtbevochtiger.

Een aroma diffuser (geur diffuser) werkt met hoge frequente trillingen die het water en de oliën in de diffuser in damp omzetten. Zo wordt de lucht gereinigd, bevochtigd en van een lekker geurtje voorzien.

Met een goede geur diffuser heb je urenlang profijt van een lekkere geur naar keuze met slechts enkele druppeltjes olie. Er zijn etherische oliën in vele geuren te koop. Opwekkend zoals pepermunt, ceder en rode roos, activerend zoals mandarijn, eucalyptus en rozemarijn, of juist t zoals vanille, jasmijn, sandelhout en marjolein.

Aanbiedingen aroma diffuser

Hier kijken we naar de beste aroma diffusers van dit moment. Voor de prijs en alle specificaties verwijzen we naar het overzicht van aroma diffusers. Daar vind je al deze beste diffusers / beste aroma verdampers.De beste aroma diffuser: O'dor Aroma Cool Mist

De O'dor Aroma Cool Mist aroma diffuser komt keer op keer als beste aroma diffuser uit tests. Dit is dan ook een zeer goede vernevelaar die de lucht kan bevochtigen, zuiveren en slechts enkele druppels olie nodig heeft voor een een urenlange heerlijke geur. 

Dankzij zijn bevochtigingsfunctie werkt deze luchtbevochtiger tegen een droge huis, sinus irritatie en droge hoest. Door zijn grote reservoir is deze beste aroma vernevelaar ook goed geschikt voor een wat grotere ruimte.


O'dor geur diffuser met flesjes geurolie

O'dor geur diffuser met flesjes geurolie


Een sterk punt van de O'dor Aroma Cool Mist is zijn prachtige uiterlijk met de uitstraling van echt hout. Maar het mooist is wel de LED verlichting die de nevel verlicht en zo zorgt voor een mooi mystiek beeld. Het verlichten kan met zeven verschillende kleuren en twee lichtsterktes. De LED verlichting zelf is slechts als twee lijnen zichtbaar zodat deze de gekleurde nevel niet overstemt.

De O'dor Aroma Cool Mist geur diffuser kom je ook onder andere merknamen tegen zoals VicTsing, LifeGoods, SensaHome en Yono. En er is ook een hogere versie van deze beste aroma diffuser beschikbaar. (zie foto onder)  En je hebt deze beste diffuser ook in andere kleuren. 

Kijk in het bovenstaand overzicht voor al deze varianten van deze vernevelaar en hun actuele laagste winkelprijs.

O'dor aroma diffuser

O'dor aroma diffuser
Hieronder kijken we nog kort naar enkele andere goede aroma diffusers.

Ultrasmit Nr.10 geur diffuser

Zoals de onderstaande goede aroma diffuser van Ultrasmit. Deze geur diffuser is eveneens voorzien van LED verlichting (keuze uit zeven kleuren). Ten opzichte van de O'dor oogt deze aroma diffuser wat moderner en minder natuurlijk, en het licht is meer aanwezig. Of je dat als voordeel of als nadeel ziet is een persoonlijke keuze.

Kijk in het overzicht met alle geur verdampers voor de prijs en alle informatie over deze aroma diffusers.

Ultrasmit aroma diffuser

Ultrasmit aroma diffuser


Medisana aroma vernevelaar

De Medisana AD620 aroma vernevelaar is een heel goede aroma diffusers die een fijne mist door de hele kamer verspreidt en zo de hele ruimte heerlijk laat geuren. Ook deze diffuser beschikt over verlichting, maar in dit geval wordt de hele bol verlicht. Wat er overigens heel mooi uitziet.

Medisana aroma diffuser

Medisana aroma diffuser


De geurbol kan vijf verschillende kleuren aannemen Het waterreservoir is groot genoeg om tot wel 9 uur lang te werken. Uitschakelen van de geur diffuser kan via een timer, maar het apparaat schakelt ook zelf uit als het water op is.
Seidon aroma diffuser

Weer een heel andere vormgeving heeft deze Seidon aroma diffuser in een wit marmeren uitvoering. Dit geeft deze aroma diffuser een stijlvolle uitstraling, ondanks de eenvoudige vorm.


Seidon aroma diffuser
Seidon aroma diffuser


Deze geur diffuser geeft een heel goede verspreiding van de geur en ook de sfeervolle LED-verlichting draagt bij aan de sfeer. 

Kijk voor meer informatie en de prijs in het bovengenoemde overzicht mer alle aroma verdampers.
Yona aroma diffuser

Yona maakt onderstaande moderne aroma diffuser. Niet alleen het uiterlijk van deze aroma diffuser is moderner dan die van de anderen, de functies zijn dat ook. Zo komt deze aroma verdamper van Yona met een afstandsbediening waarmee je onder andere de LED-verlichting van kleur kunt veranderen. 

Deze aroma diffuser is meteen een sfeerlamp met 7 kleuren. Je kunt daarbij één vaste kleur instellen of de verschillende kleuren langzaam in elkaar laten overlopen.


Yona aroma diffuser / sfeer lamp

Yona aroma diffuser / sfeer lamp


Maar het belangrijkste aan een aroma diffuser is natuurlijk het verspreiden van een lekkere geur. Ook daar is deze Yona geur diffuser erg sterk in. Met verschillende in te stellen functies. Het ruime reservoir van een halve liter maakt deze diffuser ook zeer geschikt voor luchtbevochtiging.  

Kijk bovenaan in het overzicht met alle geur diffusers voor de actuele prijs en alle specificaties van al deze beste aroma diffusers. Je vindt daar nog veel meer goede en mooie aroma verdampers.

Zie ook: 

Foto bovenaan: O'Dor aroma diffuser

Samenvatting:
Een aroma diffuser (aroma verdamper, geur diffuser, vernevelaar) zorgt zowel voor een hogere luchtvochtigheid als voor een heerlijke geur in je huis. Bovendien geeft een goede aroma diffuser heel veel sfeer. Naast een aangename geur beschikken veel van de beste aroma diffusers namelijk ook over sfeerverlichting in vele kleuren. Hierboven vind je een overzicht met alle goede aroma diffusers. Enkele van de beste geur diffusers brengen we apart onder de aandacht. Grote kans dat jouw beste aroma diffuser / beste aroma verdamper daar tussen zit.

Een reactie posten

2 Reacties

  1. Ik vind lavendel een heerlijke geur voor in de aroma diffuser om tto rust te komen. Niet idereen houdt echter van lavendel (al kan ik me dat niet voorstellen). Andere aroma diffuser geuren om via geurtherapie tot rust te komen zijn kamille, jasmijn, vanille en sandelhout. Keuze genoeg dus, er zit vast een lekker aroma geurtje voor je bij.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben een echte geuren liefhebber en een aroma diffuser lijkt daarom wel voor mij uitgevonden. Ik heb er een hele reeks van in mijn bezit. Ze staan overal in huis en sommige staan ook op reserve in de kast :-) Ik vind het heerlijk om van geuren te wisselen en om nieuwe geuren te proberen. Bij winkels als de Action kan je heel veel verschillende geurtjes vinden voor je aroma diffuser. Los en in pakketjes. Om de prijs hoef je het bij die verschillende geuren niet te laten. Dus bij mij staat er, in ieder geval in de woonkamer maar ook op mijn werk, altijd een diffuser aan,

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.