Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste skihandschoenen test

 


Skihandschoenen zijn een onmisbaar onderdeel van je ski-outfit. Goede skishandschoenen zijn noodzakelijk om je handen te beschermen als je urenlang aan het skiƫn of snowboarden bent. Hier de beste skihandschoenen uit de test.


Het Duitse magazine Bild heeft de Balin R-Tex handschoenen van Reusch tot beste skihandschoenen voor heren uitgeroepen. 

Kijk bij onderstaande aanbiedingen van Reusch handschoenen voor de lage actuele winkelprijs van deze beste skihandschoenen uit de test, of in het overzicht met alle skihandschoenen voor goedkopere alternatieven. Je vindt daar ook een keuzehulp waaruit je makkelijk uit dit enorme aanbod je beste skihandschoenen kunt selecteren.


Beste skihandschoenen (heren):  Reusch Balin R-Tex XT

Deze beste skihandschoenen uit de test hebben prima winddichte en waterdichte eigenschappen, maar deze softshell handschoenen ademen ook heel goed. Bovendien draagt de warme en zachte binnenvoering en de goede pasvorm bij aan het hoge draagcomfort van deze beste skihandschoenen.Deze beste handschoenen uit de skihandschoenen test zijn snel en makkelijk aan te trekken en door middel van klittenband makkelijk naar eigen wens te verstellen, De handpalm geeft veel grip, wat belangrijk is bij skihandschoenen. 

Ook geschikt als skihandschoen dames

Officieel zijn deze beste skihandschoenen herenhandschoenen, maar ook bij dames voldoen deze zeer goede skihandschoenen prima. 

Zoek je als vrouw toch een speciaal voor vrouwen vormgegeven skihandschoen? Kijk dan eens naar de Reusch Hannah R-Text XT skihandschoen dames.


Over Reusch handschoenen

Dat er Reusch handschoenen als beste skihandschoenen uit de ski handschoenen test zijn gekomen is niet verwonderlijk. Reusch is een echte specialist in handschoenen. Ze maken alle soorten handschoenen voor de wintersport, maar bijvoorbeeld ook keepershandschoenen. 

Reusch werd in 1934 in Duitsland opgericht en was tot 2017 een Duits bedrijf. Tegenwoordig is het hoofdkantoor echter in het Italiaanse Bolzano te vinden.

Zie ook: 

Onderwerp:
Bij de skihandschoenen test van Bild zijn Reusch handschoenen als beste skihandschoenen getest. Dit zijn skihandschoenen voor heren maar het zijn ook goede skihandschoenen voor dames. Liever een specifieke skihandschoen voor vrouwen? De Reusch Hannah handschoenen zijn goede skihandschoenen dames. Bovenaan vind je aanbiedingen van de beste ski handschoenen van Reusch uit de test en van andere goede skihandschoenen. De skihandschoen keuzehulp helpt je bij het vinden van je persoonlijk beste skihandschoenen.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.