Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

De beste dashcams volgens de ANWB

Redactie     20:57     No comments


De ANWB heeft dashcams getest. Drie dashcams werden als aanrader geselecteerd. Alle drie deze beste dashcams beschikken over gps, wifi en een full hd-scherm.

Uit de test blijkt dat specificaties niet alles zeggen. Bij sommige 4K dashcams zijn nummerplaten bijvoorbeeld slecht of helemaal niet te lezen, terwijl dat bij een goede Full HD dashcam wel het geval is.

Hieronder de drie dashcams die de ANWB als aanrader heeft geselecteerd. Kijk voor de actuele winkelprijzen van deze beste dashcams bij de aanbevolen winkels op Beste Dashcam Kopen.

Deze dashcam test is al wat ouder. Kijk bij de testen van dashcams voor beste dashcams uit latere testen.

Transcend DrivePro 230

De Transcend DrivePro 230 is van de drie de goedkoopste, maar helaas wel wat minder dan de andere twee Voor iemand die niet meer dan 150 euro wil betalen voor zijn dashcam is dit echter een leuke goed functioneren dashcam.De 130 graden groothoeklens zorgt ervoor dat er weids gefilmd wordt De beelden zijn scherp genoeg om een nummerplaat goed te kunnen lezen. Een sterk punt van deze dashcam is dat deze over een eigen display beschikt. Voor het terugkijken van beelden hoef je dus niet perse de app te gebruiken.

Ook een pluspunt is het 16GB SD geheugenkaartje Hierop kun je heel wat beelden opslaan.

Thinkware F800 full hd-Pro

Deze Thinkware F800 is meer dan dubbel zo duur, En eerlijk is eerlijk, dat merk je wel aan de beelden. Deze zijn gewoon duidelijker en scherper dan op de Transcend.


Verder is het design mooi en verzorgd en levert de 140 graden lens nog wat bredere beelden op. De hobbyist zal waarschijnlijk kiezen voor de veel goedkopere Transcend, maar voor wie scherpe beelden op prijs stelt, bijvoorbeeld beroepsmatig, is dit de beste dashcam.

NextBase DUO HD Twincam

Maar ook de NextBase DUO HD Twincam is een aanrader. Waarom zou je voor deze dashcam kiezen? Het antwoord zit hem in het woord DUO in de naam. In de behuizing van deze Nextbase DUO zitten twee camera's. Deze zijn kantelbaar zodat je zelf kunt bepalen wat ze filmen, normaal gesproken kies je voor beelden door de voorruit en beelden door de achterruit.Evenals bij de Tramscend wordt een 32GB geheugenkaartje meegeleverd (in dit geval micro SD), bij de Thinkware is dat 16GB. De beelden zijn scherm zodat kentekens goed te lezen zijn, de bediening is makkelijk en gebruiksvriendelijk, ondermeer door de goede software. Voor wie niet alleen beelden van voren, maar ook van achter de auto wil zien is dit de beste dashcam.

Kijk voor alle prijzen en specificaties van deze beste dascams (en nog meer goede dashcams) bij het bovenaan genoemde Beste Dashcam Kopen.

Foto bovenaan: Thinkware

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.