Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste handmixer

Redactie     15:37     No comments


De handmixer is een echte klassieker in de keuken. Alle moderne keukenmachines ten spijt, een goede kok kan niet zonder handmixer. Hier kijken we naar de beste handmixers uit de mixer test.


Voor het pureren van ingrediënten wordt meestal een staafmixer gebruikt. Maar voor het kloppen, kneden en (natuurlijk) mixen is een handmixer aan te raden. Dit compacte apparaat is daar helemaal voor ontwikkeld en bovendien ergonomisch gevormd. Deeg kneden voor brood, taart of koek is een veelgebruikte functie voor een handmixer evenals het kloppen van slagroom.

De beste handmixers

Er zijn diverse handmixers als beste handmixer aangewezen, daarmee onder andere rekening houdend met de prijs van de mixer. Een fanatieke gebruiker zal bereid zijn ruim honderd euro neer te tellen voor de beste handmixer, maar voor wie de mixer maar af en toe gebruikt zal de beste handmixer maar een paar tientjes mogen kosten.

Kijk bij dit zijn de beste handmixers voor de beste mixers voor verschillende gebruikers en in verschillende categorieën.


Wat maakt een handmixer de beste mixer?

Hieronder kijken we naar enkele eigenschappen die van belang zijn voor bij het kiezen van de voor jou persoonlijk beste mixer. De ene eigenschap zal je waarschijnlijk belangrijker vinden dan de andere eigenschap. Dit is afhankelijk van het gebruik en je persoonlijke wensen.

Handmixer met standaard en kom

Sommige handmixers kun je niet alleen los in de hand gebruiken, maar daarnaast ook staand in een standaard terwijl het te mixen, te kloppen of te kneden materiaal zich in een bijbehorende kom bevindt. Zo'n handmixer met kom en standaard lijkt op een keukenmachine maar doordat je de mixer ook los in de hand kunt gebruiken is het toch een echte handmixer.

Russell Hobbs handmixer, met standaard kan ook los gebruikt worden

Ook de beste handmixers met standaard en kom zijn in het bovenstaand overzicht van de beste handmixers uit de test te vinden.

Handmixer en staafmixer in één

Sommige handmixers worden geleverd met een staafmixervoet. Handig, want zo doen ze meteen als staafmixer dienst, en dat scheelt een apparaat. Want zoals we al schreven is een staafmixer beter geschikt voor pureren. Maar een handmixer met staafmixervoet is dat ook.

Braun handmixer met daarop een staafmixervoet

Kies je beste handmixer

Wil je zelf de voor jou beste handmixer selecteren, door jouw eisen en wensen op te geven? Kijk dan in het overzicht met alle handmixers (meer dan 200 mixers!). Vink daar de gewenste eigenschappen, de maximaal te besteden prijs en andere opties op, en je krijgt alle voor jou beste mixers te zien.

Standen en snelheden

Terug naar de verschillen tussen de staafmixers die kunnen uitmaken wat voor jou de beste handmixer is. De snelheidsstanden zijn zo'n eigenschap. Een moderne mixer kent meerdere snelheden, maar het aantal snelheden kan per handmixer verschillen. Soms zijn dat drie of vier standen, maar een goede handmixer kent er meer dan vijf.

Een eenvoudige (en voordelige) handmixer van Inventum

Het vermogen van de mixer

Een groot verschil maakt het vermogen uit. Deze bepaalt namelijk hoe zwaar het werk is dat de handmixer aan kan. De grens wordt vaak op 400 watt gesteld. Een handmixer met minder dan 400 watt vermogen is alleen geschikt voor lichte klusjes en niet al te grote hoeveelheden.

Kies via de links hierboven voor de beste handmixer.

Zie ook: Meer testen van mixers
Foto bovenaan: Philips handmixer

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.