Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste handmixer

 

Wat is de beste handmixer? Hier vind je de beste mixers die worden aanbevolen in de keuken.

Beste handmixer test

De handmixer is een echte klassieker in de keuken. Alle moderne geavanceerde keukenmachines ten spijt, een goede kok kan niet zonder handmixer. Maar wat is de beste handmixer? Hier kijken we naar de beste handmixers en hun eigenschappen.


Wat doe je met een handmixer?

Wanneer gebruik je een handmixer? Voor het pureren van ingrediënten wordt meestal een staafmixer gebruikt. Maar voor het kloppen, kneden en (natuurlijk) mixen is een handmixer aan te raden. 

Dit compacte apparaat is daar helemaal voor ontwikkeld en bovendien ergonomisch gevormd. Deeg kneden voor brood, taart of koek is een veelgebruikte functie voor een handmixer evenals het kloppen van slagroom.

Maar wat is de beste handmixer uit de mixer test? Dat lees je hier onder.

De beste handmixers uit de test

In de mixer test zijn diverse handmixers als beste handmixer aangewezen. Daarbij is niet alleen gekeken naar de kwaliteit en de mogelijkheden van de handmixers, maar ook naar de prijs van de handmixer.

Een fanatieke gebruiker zal bereid zijn ruim honderd euro neer te tellen voor de beste handmixer, maar voor wie de mixer maar af en toe gebruikt zal de beste handmixer maar een paar tientjes mogen kosten. Gelukkig is daar bij de handmixer test rekening mee gehouden.

Kijk bij dit zijn de beste handmixers voor de beste mixers volgens de reviews van Kieskeurig.

Handmixer AEG

Handmixer AEG

Wat maakt een handmixer de beste mixer?

Hieronder kijken we naar enkele eigenschappen die van belang zijn voor bij het kiezen van de voor jou persoonlijk beste handmixer. De ene eigenschap van de mixer zal je waarschijnlijk belangrijker vinden dan de andere eigenschap. Dit is afhankelijk van het gebruik en je persoonlijke wensen die je aan de beste mixer stelt.

Handmixer met kom

Sommige handmixers kun je niet alleen los in de hand gebruiken, maar daarnaast ook staand in een standaard terwijl het te mixen, te kloppen of te kneden materiaal zich in een bijbehorende kom bevindt. Dit geeft natuurlijk extra mogelijkheden.

Zo'n handmixer met kom en standaard lijkt op een keukenmachine maar doordat je de mixer ook los in de hand kunt gebruiken is zo'n elektrische mixer het toch een echte handmixer.

Handmixer Russell Hobbs

Russell Hobbs handmixer met kom en standaard kan ook los gebruikt worden


Ook de beste handmixers met kom en standaard zijn in het bovenstaand overzicht van de beste handmixers uit de test te vinden. Kijk daar voor de beste mixers op dit gebied.

Handmixer en staafmixer in één

Sommige handmixers worden geleverd met een staafmixervoet. Handig, want zo doen ze meteen als staafmixer dienst, en dat scheelt een apparaat. Een nuttige extra mogelijkheid, want zoals we al schreven is een staafmixer beter geschikt voor pureren dan een standaard handmixer. Maar bij een handmixer met staafmixervoet geldt dat nadeel niet. Met zo'n handmixer kun je ook perfect pureren.

Braun handmixer met staafmixervoet

Braun handmixer met daarop een staafmixervoet

Kies je beste handmixer

Wil je zelf de voor jou beste handmixer selecteren, door jouw eisen en wensen op te geven? Kijk dan in het overzicht met alle handmixers. Daar vind je meer dan 200 van deze mixers!  

Goed handmixers van onder meer Bosch, Philips, AEG, Braun, Tefal, Inventum, Siemens, Russell Hobbs, Kitchen Aid, Smeg en Krups zijn hier te vinden met al hun prijzen, specificaties, reviews en ervaringen van gebruikers.

Vink in het handmixer overzicht de gewenste eigenschappen, de maximaal te besteden prijs en andere opties aan, en je krijgt alle voor jou beste mixers te zien. Zo is het selecteren van de voor jou persoonlijk beste handmixer tegen de laagste prijs een koud kunstje.

Standen en snelheden

Terug naar de verschillen tussen de staafmixers die kunnen uitmaken wat voor jou de beste handmixer is. De snelheidsstanden zijn zo'n eigenschap. Een moderne mixer kent meerdere snelheden, maar het aantal snelheden kan per handmixer verschillen. Soms zijn dat drie of vier standen, maar een goede handmixer kent er meer dan vijf. Bij de beste handmixer kun je kiezen uit veel snelheden.

Goedkope handmixer Inventum

Een eenvoudige (en goedkope) handmixer van Inventum

Het vermogen van de mixer

Een groot verschil maakt het vermogen van de handmixer uit. Dit vermogen bepaalt namelijk hoe zwaar het werk is dat de handmixer aan kan. De grens wordt vaak op 400 watt gesteld. Een handmixer met minder dan 400 watt vermogen is alleen geschikt voor lichte klusjes en niet al te grote hoeveelheden. De beste handmixer moet over meer vermogen beschikken als je er serieus mee aan de slag wil.

Kies via de links hierboven voor de beste handmixer.

Of kijk bij meer testen van mixers. Je vindt daar meer beste mixers uit de test en de beste koop, ook van andere soorten keukenmixers en de beste mixers uit testen van andere organisaties zoals de Consumentenbond en kooktijdschriften.


Foto bovenaan: Philips handmixer

Samenvatting:
Wat is de beste handmixer? Hierboven vind je de beste handmixers uit de test. Zowel de beste geavanceerde handmixers als goede goedkope handmixers (beste koop). Ook de beste handmixer met kom. Kijk voor meer best geteste mixers, o.a. door de consumentenbond bij de andere testen van mixers.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.