Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

De beste reistas

Redactie     12:52     No comments


Als je op reis gaat heb je de keuze tussen een koffer en een reistas om al je bagage in mee te nemen. Een harde koffer beschermt je breekbare spullen optimaal, maar een reistas heeft weer veel andere voordelen. We kijken hier naar de beste reistassen en hun mogelijkheden. Ook hebben we tips voor bij het kiezen van je beste reistas.


Overzicht beste reistassen

Wat voor jou persoonlijk de beste reistas is hangt van diverse factoren af. Vooral het volume is belangrijk bij de keuze van de beste reistas voor je reis. Voor een vakantie van twee weken heb je heel wat meer ruimte nodig dan voor een weekendje weg.  Daarom zijn er meerdere reistassen als beste reistas getest.

Kijk bij top 10 beste reistassen voor de aanbevolen reistassen van dit moment.

Weekendtas of zachte koffer

Het onderscheidt tussen een reistas en een zachte koffer is niet altijd even scherp. De grootste reistassen zou je ook een zachte koffer kunnen noemen. Deze zachte reiskoffers / reistassen hebben vaak een handvat en wieltjes, een inhoud van soms wel meer dan 100 liter en soms zelfs een cijferslot tegen diefstal van de inhoud.

Voor een kortere vakantie kun je vaak toe met een weekendtas. Een weekendtas is handzamer dan een zachte koffer. Je kunt een weekendtas in je hand dragen maar je kunt deze reistas ook over je schouder dragen, en soms ook als een rugtas op je rug. 

Een goede reistas heeft verschillende compartimenten en vakken om je spullen te scheiden, en compressieriemen om de reistas zo klein mogelijk te houden.

Een groot voordeel van reistassen is namelijk dat een goede reistas niet meer ruimte inneemt dan nodig. Een harde koffer is altijd even groot, ook al is deze maar half vol. Een reistas is zacht, geeft mee en kan worden "gestouwd".

Duffel

Een populaire vorm van een reistas is de duffel. Een duffel is een cilindervormige tas van stof met één groot vak voor al je spullen. Een echte duffel beschikt over banden zodat je hem ook als rugzak kunt gebruiken. Als je een duffel niet gebruikt kun je hem heel compact opvouwen waardoor deze veel minder opslagruimte vraagt dan een koffer.

Kijk in het overzicht van beste reistassen voor de beste reistas in elke soort waarbij ook de prijs en de tevredenheid van de gebruikers zijn meegewogen.

Zie ook: Meer beste tassen en koffers


Samenvatting:
Een reistas (weekendtas of duffel) is een goed alternatief voor een zachte koffer. Een reistas neem je makkelijk mee en vraagt weinig ruimte in auto, vliegtuig of ander vervoer. Bovendien kun je een reistas heel compact opbergen. Hierboven vind je de reistas top 10. 


, , , ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.