Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Overzicht alle beste televisies (5 sterren)

 

Dit zijn de beste televisies van dit moment! Iedere beste televisie in deze lijst heeft de hoogste waardering gekregen.


Hier vind je een handig overzicht met alle beste televisies. Het betreft de beste TV's in alle formaten en alle prijsklassen. Al deze beste televisies hebben een waardering van 5 sterren gekregen. Jouw beste TV staat er ongetwijfeld tussen. Gebruik de filter mogelijkheden om uit dit overzicht je beste TV te selecteren


Overzicht van alle beste televisies

In het beste televisie overzicht vind je al deze beste televisies. Niet alleen de aller beste televisies in de hoogste prijsklasse, maar je kunt er ook terecht als je de beste televisie voor een lage prijs zoekt. 

De prijzen van de beste televisies in de lijst lopen uiteen van nog geen 200 euro voor een goede maar goedkope TV in een klein formaat (24 inch of 32 inch) tot meer dan 5.000 euro voor een grote topklasse TV. Voor de beste televisies van iedere prijs kan je in dit overzicht terecht.

Het zelfde geldt voor de beste televisies in ieder formaat. In de beste TV lijst kom je hoog gewaardeerde televisies tegen in populaire midden formaten als 43 inch, 50 inch, 55 inch, 65 inch en 75 inch, maar ook kleinere en aanmerkelijk grotere formaten tegen, zoals 85 inch (een TV met een beeddignaal van meer dan 215 cm).

Zie ook: De beste televisies uit de test

De beste televisie voor een bepaald soort gebruik

Een sterk punt van de beste televisie volgens de bovenstaande test is dat ze niet alleen kijken naar de beste televisie met een bepaald formaat of met een bepaalde technische specificatie, maar meer naar de beste televisie voor een bepaald soort gebruik of gebruiker. 

Zo vind je bijvoorbeeld in het overzicht niet alleen de beste 4K televisie of de beste televisie met een  100 Hz beeldfrequentie, maar ook de beste televisie voor wie een thuisbioscoop wil maar ook niet al te veel ruimte heeft of de beste televisie die snelle actiescènes het best kan weergeven. Zo kun je veel makkelijker de televisie vinden die bij jouw wensen past zonder dat je je in de technische voordelen en nadelen hoeft te verdiepen.

Misverstanden: Hoe groter en hoe duurder hoe beter

De duurste, grootste en met de meeste functies uitgeruste TV is heus niet altijd de beste televisie. Kijk goed naar je wensen, en pas daar de keuze van je televisie op aan. Voor iemand die alleen naar de televisieuitzendingen van de publieke omroepen en commerciëlen kijkt is het helemaal niet belangrijk dat de televisie 4K Ultra HD beelden kan weergeven. De televisiezenders gaan namelijk voorlopig toch niet verder dan gewoon Full HD.  Ook heb je al die smart TV apps niet nodig als je je televisie alleen gebruikt om "live" televisie te kijken.

Je kunt dus best besparen als je bepaalde mogelijkheden toch niet gebruikt.

En ook een groter scherm is heus niet altijd beter. Een groot breed scherm in een kleine ruimte biedt minder kijkplezier dan een wat kleiner scherm dat beter bij het formaat van de kamer past. Ook moet je er rekening mee houden dan de scherpte afneemt als het scherm groter wordt maar de resolutie (het aantal pixels) gelijk blijft.

Dit is jouw beste televisie

En dan zijn er nog factoren als de kwaliteit van het geluid, energiezuinigheid en vormgeving die van belang kunnen zijn als je de beste televisie voor jezelf kiest. Bij de bovenstaande beste televisies volgens Kieskeurig vind je niet alleen de beste televisie voor bepaalde soorten gebruikers, maar kun je ook door je wensen en eisen aan te vinken de voor jou persoonlijk beste televisie tegen een laagste prijs vinden.

Zie ook: 

Onderwerpen:
Hierboven vind je alle beste televisies, ongeacht hun grootte of prijs. Het betreft alle televisies die een 5 sterren waardering hebben gekregen. Uit dit grote aanbod aan beste televisies kun je makkelijk en snel je persoonlijk beste TV filteren door je wensen en eisen aan te vinken.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *