Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Deze soundbars zijn aanraders

 

Zoek je je beste soundbar? Kijk hier voor de actuele top 10 met beste soundbars. 

soundbar bose


Welk van deze beste soundbars voor jou de beste soundbar is hangt mede af van de grote van de kamer.. Ook maakt het uit of je prijs stelt op een subwoofer voor een voller geluid met een zwaardere bas, of dat je liever niet zo'n extra kastje in je kamer hebt staan.


Natuurlijk speelt ook het formaat van je televisie een rol. Bij een kleine televisie zet je liever geen brede soundbar en omgekeerd staat een smalle speaker ook minder mooi onder een breed scherm.

De beste soundbars

Kijk bij de onderstaande soundbar top 10 welke soundbars op basis van prijs en kwaliteit het hoogst scoren, of kijk bij Beste Soundbar Kopen voor de aanbiedingen van de beste en goedkoopste aanbieders van soundbars en een Soundbar Keuzehulp.


soundbar samsung
Samsung soundbar

Beste soundbar kiezen

Zoek je een goede soundbar? Neem onderstaande overwegingen mee bij het kiezen van de voor jou beste soundbar.

Wel of geen losse subwoofer?

Soms zit de subwoofer voor de bastonen ingebouwd in de soundbar zelf, soms is het een los kastje of kast. Deze subwoofer kun je overal in de ruimte neerzetten, ook verborgen achter een bankstel of een gordijn, maar het kost natuurlijk wel ruimte. Niet iedereen wil dat.

soundbar lg
LG Soundbar met subwoofer


Voor het geluid, en dan met name de zware tonen zoals bij actie in een film, is een losse subwoofer over het algemeen wel beter.

Als je een subwoofer kiest. Let er dan op of deze bekabeld of draadloos werkt. Vaak moet er een kabel lopen van de soundbar naar de subwoofer en dat is vaak wel een nadeel als je de subwoofer ergens anders plaatst.

WiFi en Bluetooth

Een soundbar wordt meestal aangeschaft om het geluid van je televisie mooier weer te geven. Maar je kunt veel meer met een soundbar. Ondersteunt de soundbar bluetooth? Dan kun je hem ook als bluetooth-speaker gebruiken. Ondersteunt de soundbar WiFi? Dan kun je hem vaak in een multiroom audio-netwerk opnemen. Ook kan de soundbar dan soms zelfstandig contact maken met bijvoorbeeld Spotify of internetradio.

soundbar sonos

Sonos soundbar

Heeft de soundbar een AUX-ingang, dan kun je ook andere audio-apparatuur via een kabel aansluiten. Een veelzijdige soundbar is dus een prima vervanger van de huiskamerspeakers.

Ook USB, Ethernet (netwerkkabel), HDMI, een tulpstekker en een optische aansluitingen bieden allemaal mogelijkheden om externe apparatuur aan te sluiten en/of om muziek te streamen naar je soundbar.

Bij de bovenaan genoemde aanbevolen speakers door Bol.com kun je aanvinken aan welke eisen je soundbar moet voldoen.

Zie ook: Meer testen soundbars
Foto bovenaan: Bose soundbar


Onderwerp:
Hier vind je de actuele soundbar top 10, met de meest populaire en beste soundbars van dit moment. Niet alleen de de beste high end soundbar, maar ook de beste goedkope soundbar (beste koop). We geven verder informatie over het gebruik van een soundbar als wifi speaker, surround speaker, bluetooth speaker of huiskamer speakers, over een soundbar met subwoofer en we hebben soundbar aanbiedingen en meer beste soundbars uit de test.,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.