Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

De beste koortsthermometers. Deze thermometers halen de hoogste score.

Een overzicht van de beste koortsthermometers. De lichaamsthermometers met de hoogste waardering.

beste koortsthermometer test

Welke koortsthermometer de beste is blijkt meestal pas na enige tijd van gebruik. Daarom kijken we hier naar de beste koortsthermometers volgens hun gebruikers. Het betreft thermometers met de hoogste waardering van 5 sterren. Dit zijn dus goede koorthermometers waarover men echt tevreden is.

Hieronder vind je een korte beschrijving van deze beste koortsthermometers. Kijk voor alle gegevens en de prijs bij al deze koortsthermometers met minimaal 4 sterren.


Braun ThermoScan 7 (IRT 6520)

De Braun ThermoScan 7 is een zeer populaire en heel goede koortsthermometer van Braun. Het is een betrouwbare makkelijk te gebruiken oorthermometer met veel functies. Deze beste koortsthermometer is ook goed te betalen, al is dit wel de minst goedkope thermometer van de zes best gewaardeerde koortsthermometers.

beste koortsthermometer


De Braun ThermoScan 7 IRT 6520 is een oorthermometer met Age-Precision technologie. Dat is een koortsindicator die bij het aangeven van de temperatuur rekening houdt met de leeftijd. Dat levert bij kinderen veel betrouwbaardere metingen op omdat de leeftijd mede-bepalend is voor de meting en normaal houd een thermometer daar helemaal geen rekening mee.

Bovendien geeft deze oorthermometer het met het ExactTemp systeem aan of de thermometer zich op de juiste manier in het oor bevindt. Dit voorkomt onjuiste metingen.
Andere handige functionaliteiten zijn de nachtverlichting, het geheugen voor negen metingen en de voorverwarmde tip die de nauwkeurigheid van de meting nog verder verhoogd.

Terecht de koortsthermometer met de hoogste waardering!

Kijk voor alle informatie en de actuele prijs van deze beste koortsthermometer bij de bovenstaande link of in het bovenstaand overzicht met best gewaardeerde thermometers.


Braun Thermoscan 3 (IRT 3030)

De Braun Thermoscan 3 is een goedkopere versie van de Braun Thermoscan oorthermometer waar de gebruikers ook zeer tevreden over zijn. Deze thermometer mist wel de geavanceerde mogelijkheden van de bovenstaande beste koortsthermometer en is daardoor ietsje minder nauwkeurig is zijn metingen. Ook kun je maar één meting opslaan.

test beste koortsthermometer

Een sterk punt van deze koortsthermometer is naast zijn verkoopprijs de snelheid van de metingen. Binnen een seconde weet je de lichaamstemperatuur. 

Op zowel de foto hier direct boven als de foto helemaal bovenaan zie je de Braun Thermoscan 3 oorthermometer in actie.

Ook deze thermometer vind je met al zijn specificaties en prijs in het bovenstaande overzicht terug.

Braun PRT 1000

Goedkoop is de Braun PRT 1000. Dit is dan ook een eenvoudige lichaamsthermometer. Het betreft in dit geval geen oorthermometer maar een koortsthermometer waarmee je rectaal meet (via de bibs). Dat levert een betrouwbare meting op. Meten via oksel of mond kan ook, maar dat is bij iedere thermometer minder betrouwbaar.

beste thermometer rectaal

Een prima thermometer als je een goedkoper koortsthermometer zoekt en geen problemen hebt met een rectale meting. 

Kijk voor de actuele prijs in het bovenstaande link of het overzicht met beste koortsthermometers.


Cresta C-Care TH838

De  Cresta lichaamsthermometer is een andere koortsthermometer die met goede resultaten uit de test komt.

test koortsthermometer cresta

Deze Cresta C-Care koortsthermometer is een voordelige (circa 25 euro) digitale infrarood oorthermometer met een geheugen tot 9 metingen. Voor het temperaturen van baby's tot 6 maanden is deze oorthermometer minder betrouwbaar.

Ook de prijs, specificaties en andere gegevens van de Cresta C-Care koortsthermometer zijn in het bovenstaand overzicht en hier boven genoemde productlink te vinden.

Medisana FTN

De Medisana FTN is de beste contactvrije koortsthermometer. Deze thermometer hoef je alleen maar voor het lichaam te houden (maximaal 5 centimeter). Dat is natuurlijk ideaal bij baby's en kleine kinderen, maar ook bij volwassenen werkt deze lichaamsthermometer prima. Evenals bij dieren. Je kunt er ook de temperatuur van heel andere zaken zoals eten en drinken mee meten.

beste contactvrije koortsthermometer


Je geeft op de thermometer aan welk deel van het lichaam je meet (dat is namelijk nogal van belang). Er kunnen wel 30 metingen worden opgeslagen, het meten gaat makkelijk (onder andere door het focuslicht) en als er sprake is van koorts wordt dat via licht en geluid aangegeven,

Ondanks al deze sterke punten is de Medisana FTN een voordelige koortsthermometer met een winkelprijs van zo'n 30 euro.

Kijk voor alle beste koortsthermometers, hun actuele laagste prijzen en specificaties bij het bovenaan genoemde overzicht met alle koortsthermometers met minimaal 4 sterren.

Zie ook: Meer testen van koortsthermometers


Onderwerpen:
Wat is de beste koortsthermometer? Hier kijken we naar de beste koortsthermometers uit de test. Deze beste lichaamsthermometers scoren het best op tevredenheid, ervaringen en populariteit. Het zijn de beste thermometers om je temperatuur te meten. Je vindt hierboven de beste contactloze thermometer, de beste goedkope koortsthermometer en andere heel goed geteste thermometers. Het zijn vooral de Braun koortsthermometers die er uit springen en als de beste koortsthermometers beschouwd kunnen worden.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Dorien van der Loo31 mei 2024 om 12:12

    Een rectale thermometer geeft de beste en meest betrouwbare metingen. Maar als infrarood koortsthermometer scoort de Medisana Infrarood thermometer ook goed in tests. Hij is heel constant in zijn metingen. Bij een wat oudere Consumentenbond test (ongeveer anderhalf jaar geleden) scoorde deze Medisana infrarood koortsthermometer beter dan de Braun Thermoscan 7.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.