Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste traphekje met klembevestiging (zonder te boren en schroeven)

 

Het beste traphekje zonder boren en schroeven te bevestigen is de BabyDan Premier. De beste koop is van Hauck. Ook dit beste traphekje / deurhekje heeft een klembevestiging.


Bij de meeste veilige traphekjes moet je gaten boren en schroeven om het traphekje goed vast te zetten. Dat is erg lelijk als je het hekje later weer weghaalt. Wat is het beste traphekje zonder boren? Hier kijken we naar het beste traphek met klembevestiging (te installeren zonder boren en zonder schroeven) en de beste koop bij de traphekjes met klembevestiging die je zonder boren en zonder schroeven kunt plaatsen.


Alle beste traphekjes

Beide traphekjes kun je terugvinden bij de beste traphekjes uit de test. Daar vind je ook de beste traphekjes met schroefbevestiging. Kijk daar voor alle prijzen, specificaties, gebruikerservaringen en meer informatie over de beste traphekjes.

Deze traphekjes worden ook wel veiligheidshekje genoemd omdat ze niet alleen als traphekje maar ook als deurhekje (een veiligheidshekje voor in een deuropening) gebruikt worden.

Beste traphekje zonder boren: BabyDan Premier

De BabyDan Premier is een bekend traphek. Dit is namelijk al jarenlang het meest verkochte traphekje. met klembevestiging Toch is het traphek onlangs vernieuwd. Het betreft een verbetering aan het handvat dat nu nog beter te hanteren is. In dit handvat zit een indicator dat aangeeft of het traphekje / deurhekje goed bevestigd is. Deze indicator hoort wit te zijn. Is het veiligheidshekje niet goed vastgeklemd dan kleurt de indicator rood. Wel zo veilig!

BabyDan traphekje klembevestiging

BabyDan traphekje klembevestiging


Een sterk punt van dit traphekje is de bevestiging zonder boren en zonder schroeven waardoor je niets hoeft te beschadigen als je het hekje plaatst. Het hekje is geschikt voor openingen van 73 cm tot 93 centimeter, en via optioneel verkrijgbare hulpstukken zelfs te gebruiken in openingen tot wel 120 centimeter breed. Dit kan een trap zijn, maar ook een deuropening zodat je de kleine bijvoorbeeld op zijn slaapkamer of speelkamer kan houden.

Het beste traphek zonder boren en zonder schroeven is de BabyDan Premier. Kijk bij de bovenstaande link, of in het overzicht met beste traphekken, voor dit beste traphekje tegen de laagste prijs.

Beste koop: Hauck Open 'n Stop traphekje met klembevestiging

Hoewel de bovenstaande BabyDan Premier zijn geld meer dan waard is (kijk in het overzicht voor de laagste actuele prijs) willen we hier toch nog een goedkoop alternatief noemen. Dit is de Hauck Open 'n Stop, een veilig en makkelijk te bedienen traphek dat ruim onder de 30 euro wordt aangeboden in het bovenstaande overzicht.

Ook dit traphekje / deurhekje installeer je zonder boren en zonder schroeven.

Hauck traphekje klembevestiging

Hauck traphekje klembevestiging

Het is een makkelijk, zonder boren en zonder schroeven, te bevestigen traphekje. Maar wel heel veilig (SGS gecertificeerd) en eenvoudig met één hand te openen en te sluiten. Het is een metalen traphekje dat is voorzien van een kindveilige sluiting.

Standaard is het traphekje geschikt voor een trappengat of deuropening van 75 tot 81 centimeter, maar via optioneel verkrijgbare uitbreidingen kan het wel worden uitgebreid tot maximaal 123 centimeter. Natuurlijk kun je het traphek ook zonder te boren en schroeven in een deuropening bevestigen, bijvoorbeeld de deuropening van de kinderkamer.

In het bovenaan genoemde overzicht met alle beste traphekjes vind je alle informatie en prijzen van de best geteste traphekjes zonder schroeven en zonder boren.

Zie ook: Meer testen traphekjes


Samenvatting:
De beste traphekken / deurhekjes installeer je zonder boren en zonder schroeven. Dat kan met een traphekje met klembevestiging. Hier vind je de beste traphekjes met klembevestiginh. Het zijn de BabyDan Premier (het beste traphek uit de test) en het Hauck Open n' Stop traphekje / deurhekje. Bij de link naar de beste traphekjes uit de test bovenaan vind je alle traphekken / deurhekken met een waardering van 5 sterren.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.