Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste traphekje met klembevestiging (zonder te boren en schroeven)

Het beste traphekje zonder boren en schroeven te bevestigen is de BabyDan Premier. De beste koop is van Hauck. Ook dit beste traphekje / deurhekje heeft een klembevestiging.


Bij de meeste veilige traphekjes moet je gaten boren en schroeven om het traphekje goed vast te zetten. Dat is erg lelijk als je het hekje later weer weghaalt. Wat is het beste traphekje zonder boren? Hier kijken we naar het beste traphek met klembevestiging (te installeren zonder boren en zonder schroeven) en de beste koop bij de traphekjes met klembevestiging die je zonder boren en zonder schroeven kunt plaatsen.


Alle beste traphekjes

Beide traphekjes kun je terugvinden bij de traphekjes aanbiedingen. Daar vind je ook de beste traphekjes met schroefbevestiging. Kijk daar voor alle prijzen, specificaties, gebruikerservaringen en meer informatie over de beste traphekjes.

Deze traphekjes worden ook wel veiligheidshekje genoemd omdat ze niet alleen als traphekje maar ook als deurhekje (een veiligheidshekje voor in een deuropening) gebruikt worden.

Hieronder vind je het beste traphekje en de beste koop. Beide beste traphekjes zijn zonder schroeven en boren te plaatsen.

Beste traphekje zonder boren: BabyDan Premier

De BabyDan Premier is een bekend traphek. Dit traphek is namelijk al jarenlang het meest verkochte traphekje met klembevestiging Toch is het BabyDan traphek onlangs vernieuwd. Het betreft een verbetering aan het handvat dat nu nog beter te hanteren is. 

In dit handvat zit een indicator dat aangeeft of het traphekje / deurhekje goed bevestigd is. Deze indicator hoort wit te zijn. Is het veiligheidshekje niet goed vastgeklemd dan kleurt de indicator rood. Wel zo veilig!

BabyDan traphekje klembevestiging

BabyDan traphekje klembevestiging


Een sterk punt van dit traphekje is de bevestiging zonder boren en zonder schroeven waardoor je niets hoeft te beschadigen als je het hekje plaatst. Het hekje is geschikt voor openingen van 73 cm tot 93 centimeter, en via optioneel verkrijgbare hulpstukken zelfs te gebruiken in openingen tot wel 120 centimeter breed. 

Dit kan een trap zijn, maar ook een deuropening zodat je de kleine bijvoorbeeld veilig op zijn slaapkamer of speelkamer kan laten als je even weg loopt.

Het beste traphek zonder boren en zonder schroeven is de BabyDan Premier. Kijk bij de bovenstaande link, of in het overzicht met beste traphekken, voor dit beste traphekje tegen de laagste prijs.

Beste koop: Hauck Open 'n Stop traphekje met klembevestiging

Hoewel de bovenstaande BabyDan Premier zijn geld meer dan waard is (kijk in het overzicht voor de laagste actuele prijs) willen we hier toch nog een goedkoop alternatief noemen. Dit is de Hauck Open 'n Stop, een veilig en makkelijk te bedienen traphek dat onder de 40 euro wordt aangeboden in het bovenstaande overzicht.

Ook dit traphekje / deurhekje installeer je zonder boren en zonder schroeven.

Hauck traphekje klembevestiging

Hauck traphekje klembevestiging

Het Hauck traphek is een makkelijk, zonder boren en zonder schroeven, te bevestigen traphekje. Maar desondanks is het toch een heel veilig (SGS gecertificeerd) traphek dat eenvoudig met één hand te openen en te sluiten is. Het is een metalen traphekje dat is voorzien van een kindveilige sluiting.

Standaard is het Hauck traphekje geschikt voor een trappengat of deuropening van 75 tot 81 centimeter. Maar via optioneel verkrijgbare uitbreidingen kan het wel worden uitgebreid tot een breedte van maximaal 123 centimeter. Natuurlijk kun je het traphek ook zonder te boren en schroeven in een deuropening bevestigen, bijvoorbeeld de deuropening van de kinderkamer.

Meer traphekjes met klembevestiging

Bij het bovenstaande overzicht met aanbiedingen traphekjes vind je nog meer traphekjes die je zonder boren en schroeven makkelijk kunt plaatsen. (Kies daarvoor in het overzicht bij de bevestigingswijze "klembevestiging). 

Naast Hauck en BabyDan maken ook Safety 1st, Cabino, Baninni en BattaCare van dit soort traphekjes en deurhekjes met klembevestiging die je zonder te schroeven en te boren kunt installeren. Bij de bovenstaande traphek aanbiedingen vind je al deze hekjes voor trap en deur. 

Traphekje oprolbaar, vouwbaar of uitschuifbaar

De meeste van deze traphekjes en deurhekjes open en sluit je als een deur. Dat geldt ook voor het bovenstaand beste traphekje van BabyDan en de beste koop van Hauck. Maar er zijn ook kinderhekjes die je bijvoorbeeld als een harmonica in elkaar schuift, traphekjes met een oprolsysteem dat doet denken aan een verticaal geplaatst zonnescherm dat je kan uitschuiven en inschuiven. Het voordeel is dar deze veiligheidshekjes geen ruimte nodig hebben om uit te zwaaien.

De meest ouders geven de voorkeur aan een openslaand traphekje of openslaand deurhekje omdat het openen en sluiten daarvan de minste tijd en de minste moeite kost. 

In het bovenaan genoemde overzicht met alle beste traphekjes vind je alle informatie en prijzen van de best geteste traphekjes zonder schroeven en zonder boren.

Zie ook: Meer testen traphekjes


Samenvatting:
De beste traphekken / deurhekjes installeer je zonder boren en zonder schroeven. Dat kan met een traphekje met klembevestiging. Hier vind je de beste traphekjes met klembevestiginh. Het zijn de BabyDan Premier (het beste traphek uit de test) en het Hauck Open n' Stop traphekje / deurhekje. Bij de link naar de beste traphekjes uit de test bovenaan vind je alle traphekken / deurhekken met een waardering van 5 sterren.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Nena Roosendaal19 juni 2024 om 09:53

    Een traphekje met klembevestiging is super makkelijk te installeren, zonder boren en schroeven, maar je moet wel op de klembevestiging kunnen vertrouwen. Bij BabyDan en Hauck is dat het geval, en ook het traphek van Noma dat ik gebruik zit dat goed. Er worden schroeven bij dit hekje meegeleverd maar dat is alleen voor als je dit kinderhek toch wil vastschroeven. Het bevestigen kan ook met rubberen drukpunten die je goed moet vastdraaien.

    Ik heb twee van deze Noma kinderhekjes in gebruik. Een als traphekje voor als de kleine boven rondloopt en één die ik als deurhekje voor de keuken gebruik. Er wordt namelijk wel eens vergeten dat de keuken ook een gevaarlijke plek voor hummels en peuters is. Met dit hekje hou ik hem uit de keuken weg, ook als ik even wegloop.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.