Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste usb-stick 64 GB

Redactie     14:24     No comments


Het is ongelofelijk hoe weinig usb sticks tegenwoordig per GB kosten. Voor een paar tientjes koop je al een usb stick met een capaciteit waar je vroeger een harde schijf voor nodig had. Bovendien is dat usb geheugen dankzij de usb 3.0 technologie razendsnel te lezen en te beschrijven.

Veel ruimte, veel snelheid, lage prijs

Op prijs van kwaliteit, mogelijkheden en prijs is de Toshiba TransMemory U363 64 GB uitgeroepen tot beste usb stick voor school en kantoor. Dit dankzij onder andere de hoge snelheden en ruime opslagruimte tegen een opvallend lage prijs. Kijk bij de beste usb sticks uit de test voor deze actuele lage prijs en alle informatie.


Aluminium behuizing

De Toshiba TransMemory U363 64GB usb-geheugenstick biedt niet alleen veel opslagruimte tegen een lage prijs maar biedt ook goede kwaliteit en een goede beveiliging voor je bestanden. Deze zijn veilig weggeborgen in een metalen (aluminium) behuizing. De hoge usb 3.0 schrijfsnelheid van 60 MB per seconde en leessnelheid van 120 MB per seconde maken deze beste usb-stick zeer geschikt voor heel grote bestanden. Een HD film zet je in ongeveer 15 tellen op deze usb-geheugenstick.Makkelijk mee te nemen

Ook handig is de sleutelring die ervoor zorgt dat je deze geheugenstick makkelijk aan een sleutelbos kan hangen. Zo heb je je bestanden altijd bij je. Dat kan een complete muziekbibliotheek zijn plus nog een paar speelfilms, want 64 GB is een zee aan ruimte.

Er zijn ook 32 GB en 128 GB versies van deze beste usb stick te koop.

Meer beste usb-sticks uit de testen vind je bij de andere tests van usb-sticks.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.