Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

De beste wasmachine voor ieder soort gebruiker

Redactie     13:55     No comments

beste wasmachine test

Als de Consumentenbond of een andere testorganisatie een beste wasmachine kiest is dat de beste wasmachine voor de gemiddelde gebruiker. Maar natuurlijk is de beste wasmachine lang niet voor iedere gebruiker de beste wasmachine. Een groot gezin stelt andere eisen dan een tweepersoons huishouden, en niet voor iedereen zijn factoren als stroomverbruik en geluidsproductie even belangrijk. Daarom hier de beste wasmachines voor verschillende groepen gebruikers.


Het gaat dan ineens om niet één beste wasmachine, maar om wel een tiental beste wasmachines. Deze beste wasmachines vind je allemaal in het overzicht met alle recent best geteste wasmachines per soort gebruiker. Daar vind je alle actuele prijzen en typenummers. Omdat er telkens nieuwe wasmachines uitgebracht worden verwijzen we naar dat overzicht voor alle beste wasmachines van dit moment en hun actuele prijs.

Welke beste wasmachines staan in dat overzicht?

Hieronder vind je wel de 10 categorieën waarin de wasmachines zijn ingedeeld:

 • Beste goedkope wasmachine (instapmodel)
 • Beste wasmachine voor een éénpersoons of tweepersoons huishouden
 • Beste wasmachine voor een klein gezin (met 1 of 2 kinderen)
 • Beste wasmachine voor een groot gezin
 • Beste energiezuinige wasmachine
 • Beste stille wasmachine
 • Beste slimme wasmachine
Bij de bovenstaande beste wasmachines bij verschillende gezinsgroottes is sterk rekening met de prijs gehouden. Voor wie luxe belangrijker vind dan de prijs zijn er nog drie wat duurdere beste wasmachines.
 • Beste luxe wasmachine voor een éénpersoons of tweepersoons huishouden
 • Beste luxe wasmachine voor een klein gezin
 • Beste luxe wasmachine voor een groot gezin
Kijk in het bovenaan genoemde overzicht voor al deze beste wasmachines!

Factoren voor het kiezen van een wasmachine

Bij het kiezen van een wasmachine zijn veel factoren van belang. Hieronder diverse eigenschappen die bepalen of een wasmachine voor jou de beste wasmachine is.
 • Het vulgewicht. Een gezin heeft veel vulgewicht nodig om te voorkomen dat de wasmachine continue moet draaien. Voor een gezin met kinderen adviseren we minimaal 8 kilo vulgewicht. Meer dan 2 kinderen? Kies dan minimaal 9 kilo.
 • Alleen een A+++ geldt niet meer als zuinig. Het stroomverbruik loopt uiteen van A+++  (-0%) tot A+++ -50%. Hoe hoger het percentage hoe beter de wasmachine is voor het milieu en je energiekosten.
 • Het toerental bepaalt hoe droog de was uit de wasmachine komt. 1600 rpm wordt geadviseerd als je de was al vrij droog wil hebben als deze uit de machine komt.
 • Wasprogramma's kunnen heel handig zijn als je deze ook daadwerkelijk gebruikt. Als je altijd alles op katoen wast heb je al die programma's niet nodig. Maar als je veel delicate stoffen als wol of zijde apart wilt wassen dien je hier wel rekening mee te houden met de keuze van je wasmachine.
 • Waterbeveiliging is vooral belangrijk als je wasmachine op een plaats in huis neerzet waar lekkage veel kwaad kan. Je hebt waterbeveiliging via een bodemsensor, slangbeveiliging en overloopbeveiliging. Kijk bij de bovenstaande beste wasmachines voor informatie over dit onderwerp.
 • Ook opties als startuitstel, een resttijd-indicator, een beladingssensor, de mogelijkheid om tussentijds wasgoed toe te voegen en automatische wasmiddeldosering kunnen ook van belang zijn bij de keuze van de voor jou beste wasmachine.
In het bovenstaand overzicht met beste wasmachines kun je alle informatie over deze onderwerpen vinden en alle gangbare wasmachines op de door jou gewenste opties selecteren.

Tip: Op Beste Wasmachine Kopen vind je veel meer tips voor bij het kiezen en kopen van een wasmachine. Ook vind je er de goedkoopste winkels voor alle goede wasmachines.Onderwerpen:
Wasmachines getest, beste wasmachine gezin, goede wasmachines huishouden, wasmachine test.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.