Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Sparta M8b

 


De Sparta M8b is door een onafhankelijke vakjury uitgeroepen tot de e-bike van het jaar. Ieder jaar organiseert de RAI Vereniging deze verkiezing. De eer van de beste elektrische fiets 2019 ging naar deze zeer verzorgde moderne elektrische fiets met Bosch middenmotor.


De Sparta M8b kan online met een zeer hoge korting worden aangeschaft. Kijk hier onder voor de laagste prijs van deze beste elektrische fiets uit de test.


Wat maakt de Sparta M8b tot de beste elektrische fiets?

De Sparta M8b is een moderne elektrische fiets die heel netjes en verzorgd is afgewerkt. Zo zijn draden zoveel als mogelijk weggewerkt en er is gebruik gemaakt van fraaie LED design-verlichting die automatisch aangeschakeld wordt als het donker is.

De rijeigenschappen van de Sparta M8b zijn zeer goed. Door de plaatsing van de Bosch middenmotor ligt de elektrische fiets heel stabiel op de weg. Ook op andere punten biedt deze beste e-bike van 2019 veel comfort en veiligheid.De Sparta M8b is er als herenmodel en als model met lage instap (vroeger werd dat een damesfiets genoemd, maar veel heren kiezen tegenwoordig ook voor een lage instap) in diverse kleuren. De Sparta M8b biedt vier ondersteuningsstanden en een keuze uit drie accu's.

Kijk bij de bovenstaande aanbieding voor de laagste prijs en alle informatie over deze beste elektrische fiets van 2019.

Zie ook: Meer testen van fietsen

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.