Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste hark: Gardena Combisystem bladhark

 

De beste bladharken uit de test. Met de beste bladhark van kunststof en de beste bladhark van metaal. Beide beste harken zijn Gardena Combisystem bladharken.

Beste bladhark test: Gardena

De hark met de hoogste waardering uit de test is de Gardena Combisystem bladhark. Een bladhark is een hark die vooral gebruikt wordt voor hij bijeen harken van afval als grasresten, bladeren, uitgetrokken onkruid en geverticuteerd tuinafval. Deze beste hark heeft een groot aantal voordelen ten opzichte van andere harken.
Dit betreft de beste bladharken uit de test. Zoek je een ander soort hark, zoals een tuinhark, kijk dan in bij de beste harken test.

Hieronder vind je informatie over de beste bladharken. De kunststof bladhark en de metalen bladhark uit de Gardena Combisystem serie. 

De meest actuele prijs van de  Gardena Combisystem bladhark (en van andere goede harken) zijn te vinden bij onderstaande aanbeidingen. In het tweede overzicht zijn de prijzen en gegevens van enkele honderden harken te vinden!


Gardena Combisystem hark

De Gardena Combisystem bladhark is de beste bladhark uit de test. Deze beste hark maakt deel uit van de Combisystem serie tuingereedschap van Gardena. 

Dat houdt in dat je deze beste bladhark zonder steel koopt. Die steel moet je dus los aanschaffen, tenzij je al eerder zo'n steel gekocht hebt, bijvoorbeeld bij een Gardena schoffel, verticuteerhark, gazonhark of bezem.

Gardena Combisystem bladhark (kunststof)

Gardena Combisystem bladhark (kunststof)


Voordeel hiervan is dat je bij aanschaf van een volgend Gardena Combisystem geen steel hoeft te kopen en dat je de keuze hebt uit stelen van verschillende maten en materialen die allemaal op deze hark passen.

Met de best geteste bladhark kun je de afstand tussen de kunststof tanden van de hark makkelijk verstellen waardoor je er zowel grof als fijn afval makkelijk mee kunt harken. De werkbreedte van de hark loopt daarbij uiteen van 35 tot 52 centimeter. Hoe kleiner de afstand tussen de tanden, hoe smaller de hark wordt.

De tanden van deze kunststof tuinhark zijn van kunststof wat als voordeel hebt dat ze flexibel zijn bij het harken. Daarom hark je heel makkelijk alles mee, of de ondergrond nou hard of zacht is. Ook bij het verwijderen van afval uit een hoekje is de flexibiliteit goed merkbaar en duidelijk een voordeel.

Zoals we van Gardena gewend zijn is deze bladhark van prima kwaliteit, duurzaam en praktisch in het gebruik.

Kijk voor de actuele laagste prijs bij de bovenstaande aanbiedingen.

Alternatief: Gardena Combisystem metalen bladhark

Heb je liever een metalen bladhark, dan is dit een qua prijs vergelijkbaar alternatief. Deze versie van de hark beschikt over verzinkte verenstalen tanden die net zoals bij de kunststof versie instelbaar zijn. Alleen is deze hark met een werkbreedte van 30 tot 50 centimeter iets smaller.

Gardena Combisystem bladhark (metaal)

Gardena Combisystem bladhark (metaal)


In de praktijk is het verschil tussen beide harken dat de kunststof hark beter presteert op het gazon en andere zachte ondergronden, terwijl de metalen hark beter bestand is tegen gebruik op harde ondergronden als steen en asfalt. Wat de beste hark is hangt dus af van waarvoor je deze het meest gebruikt.

Ook deze beste hark voor een harde ondergrond is te vinden in het bovenaan genoemde overzicht met alle harken en bij de aanbiedingen van Gardena harken.

Zie ook: Meer testen harken
Foto's: Gardena


Samenvatting:
De Gardena Combisystem bladhark is de beste hark uit de test. Deze beste bladhark is er als kunststof hark (de beste hark ui de test) en als metalen hark. Bovenin het overzicht vind je nog meer goede bladharken, goede gazonharken (grasharken) en andere goede tuinharken.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.