Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste heggenschaar met accu

 

Een Black+Decker accu heggenschaar is als beste heggenschaar met accu getest. Hier informatie en aanbiedingen van deze beste accu heggenschaar en andere goede heggenscharen met accu.

Beste heggenschaar met accu: Black+Decker

Bij een elektrische heggenschaar is het zeer hinderlijk als er telkens een snoer in de weg hangt. Daarom kun je beter kiezen voor een elektrische heggenschaar met accu. Hier kijken we naar de beste heggenschaar met accu uit de test.

Deze beste heggenschaar met accu is de  Black & Decker GTC1845L20-QW. Bij deze keuze is de prijs wel meegewogen. Deze Black & Decker heggenschaar met accu is namelijk naast goed ook heel betaalbaar, je betaalt er nog geen 85 euro voor. Dat is een hele lage prijs voor een goede accu-heggenschaar.

Alle goede heggenscharen

Kijk voor meer goede accu-heggenscharen en andere elektrische heggenscharen bij de aanbiedingen van heggenscharen. Je vindt daar ook andere beste heggenscharen zoals de beste heggenschaar met snoer, de beste heggenschaar met benzinemotor, de beste telescopische heggenschaar en de beste buxusschaar met accu.

Beste heggenschaar met accu: Black & Decker

Terug naar de beste heggenschaar met accu. Deze als beste heggenschaar uitgeroepen Black & Decker accu heggenschaar is makkelijk om mee te werken. Niet alleen heb je bij deze elektrische heggenschaar last van een snoer, ook is het apparaat gebruiksvriendelijk, voorzien van softgrip en weegt de heggenschaar met accu nauwelijks meer dan twee en een halve kilo.

Een 18 volt 2,0 Ah Li-Ion accu zorgt voor de benodigde stroom. Het zwaard van de heggenschaar is 45 centimeter lang en de snijbreedte is 1,8 centimeter. Dat is ruim voldoende voor het snoeien van de gemiddelde heg.


Beste heggenschaar met accu: Black+Decker

Beste heggenschaar met accu: Black+Decker


Ook de veiligheid van deze beste heggenschaar met accu is dik in orde. Je kunt het apparaat alleen met twee handen starten, waardoor dat niet per ongeluk zal gebeuren als je hem beetpakt. Ook bedraagt de remtijd nog geen seconde.

Er zijn meer krachtige en meer luxe elektrische heggenscharen op de markt, maar die zijn veel duurder dan deze beste koop bij de accu heggenscharen. Als je een elektrische accu-heggenschaar zoekt voor het snoeien van heggen en andere struiken is dit een prima heggenschaar met accu.

Kijk voor alles specificaties en de meest actuele prijs in het bovenstaande overzicht met beste heggenscharen.

Zie ook: 

Beste Heggenschaar Kopen met de beste winkels voor heggenscharen, een heggenschaar keuzehulp en de heggenscharen top 10.

Of kijk bij de beste heggenschaar test voor meer beste heggenscharen uit de test voor meer beste heggenscharen waaronder ook elektrische heggenscharen met stekker, de beste buxusschaar en de beste heggenscharen om met de hand de heg te snoeien.Samenvatting:
De Black & Decker GTC1845L20-QW is de beste accu heggenschaar uit de heggenschaar test. Deze beste heggenschaar met accu is de beste koop, wat inhoudt dat ook de prijs is meegenomen in het test resultaat. Deze beste Black+Decker heggenschaar met accu is namelijk ondanks zijn hoge kwaliteit een goedkope heggenschaar met accu. Hierboven meer informatie over deze beste accu-heggenschaar en andere goede heggenscharen.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.