Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste heggenschaar met accu

Redactie     12:02     No comments


Bij een elektrische heggenschaar is het zeer hinderlijk als er telkens een snoer in de weg hangt. Daarom kun je beter kiezen voor een elektrische heggenschaar met accu. Hier kijken we naar de beste heggenschaar met accu uit de test.

Deze beste heggenschaar met accu is de  Black & Decker GTC1845L20-QW. Bij deze keuze is de prijs wel meegewogen. Deze Black & Decker heggenschaar met accu is namelijk naast goed ook heel betaalbaar, je betaalt er nog geen 85 euro voor. Dat is een hele lage prijs voor een goede accu-heggenschaar.

Alle goede heggenscharen

Kijk voor meer goede accu-heggenscharen en andere elektrische heggenscharen bij de aanbiedingen van heggenscharen. Je vindt daar ook andere beste heggenscharen zoals de beste heggenschaar met snoer, de beste heggenschaar met benzinemotor, de beste telescopische heggenschaar en de beste buxusschaar met accu.

Beste accu-heggenschaar: Black & Decker

Terug naar de beste heggenschaar met accu. Deze als beste heggenschaar uitgeroepen Black & Decker accu heggenschaar is makkelijk om mee te werken. Niet alleen heb je bij deze elektrische heggenschaar last van een snoer, ook is het apparaat gebruiksvriendelijk, voorzien van softgrip en weegt de heggenschaar met accu nauwelijks meer dan twee en een halve kilo.

Een 18 volt 2,0 Ah Li-Ion accu zorgt voor de benodigde stroom. Het zwaard van de heggenschaar is 45 centimeter lang en de snijbreedte is 1,8 centimeter. Dat is ruim voldoende voor het snoeien van de gemiddelde heg.
Ook de veiligheid van deze beste heggenschaar met accu is dik in orde. Je kunt het apparaat alleen met twee handen starten, waardoor dat niet per ongeluk zal gebeuren als je hem beetpakt. Ook bedraagt de remtijd nog geen seconde.

Er zijn meer krachtige en meer luxe elektrische heggenscharen op de markt, maar die zijn veel duurder dan deze beste koop bij de accu heggenscharen. Als je een elektrische accu-heggenschaar zoekt voor het snoeien van heggen en andere struiken is dit een prima heggenschaar met accu.

Kijk voor alles specificaties en de meest actuele prijs in het bovenstaande overzicht met beste heggenscharen.

Zie ook: 

Beste Heggenschaar Kopen met de beste winkels voor heggenscharen, een heggenschaar keuzehulp en de heggenscharen top 10.

Of kijk bij de beste heggenschaar test voor meer beste heggenscharen uit de test voor meer beste heggenscharen waaronder ook elektrische heggenscharen met stekker, de beste buxusschaar en de beste heggenscharen om met de hand de heg te snoeien.Samenvatting:
De Black & Decker GTC1845L20-QW is de beste accu heggenschaar uit de heggenschaar test. Deze beste heggenschaar met accu is de beste koop, wat inhoudt dat ook de prijs is meegenomen in het test resultaat. Deze beste Black+Decker heggenschaar met accu is namelijk ondanks zijn hoge kwaliteit een goedkope heggenschaar met accu. Hierboven meer informatie over deze beste accu-heggenschaar en andere goede heggenscharen.


,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.