Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste laserprinter (draadloze all-in-one kleur)

Redactie     14:51     No comments


Voor intensief zakelijk gebruik blijft een laserprinter toch altijd de voorkeur houden. Een laserprinter print heel snel in scherpe kwaliteit en heeft lagere inktkosten dan een inkjet. Daarom kijken we dit keer naar de beste laserprinter voor veelvuldig gebruik op kantoor.


De experts van Bol.com zien veel (laser)printers voorbij komen en adviseren de Kyocera Ecosys als beste laserprinter. Het betreft typenummer M5526CDW. Deze beste laserprinter is ruim onder de 400 euro te koop. Kijk hier voor de aanbiedingen.

Kyocera Ecosys M5526CDW

De als beste laserprinter geteste Kyocera is in diverse configuraties en varianten te koop. Hieronder kijken we naar type M5526CDW die als beste laserprinter is getest.
Deze Kyocera laserprinter is een all in one printer die naast printen, kopiƫren en scannen ook kan faxen. Voor zakelijke gebruikers kan dat laatste nog wel eens handig zijn.

Voor intensief zakelijk gebruik is vooral de snelheid belangrijk. En die biedt deze Kyocera Ecosys printer. Zowel in zwart als in kleur wordt een snelheid van 26 pagina's per minuut gehaald. Daarmee behoort deze beste laserprinter tot de snelsten in zijn klasse. En daarbij is de afdrukkwaliteit (1.200 dpi) prima.Dubbelzijdige invoer en dubbelzijdig printen behoren tot de mogelijkheden. De combinatie van programmatoetsen en een 4,3 inch kleuren-touchscreen zorgen voor een plezierige en eenvoudige bediening. De toner is misschien niet de goedkoopste in aanschaf maar door de capaciteit tot wel 3.000 printjes in kleur zijn de kosten per afdruk juist laag.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van deze beste laserprinter voor de actuele laagste prijs en alle specificaties. Je vindt daar ook andere versies van de Kyocera Ecosys laserprinter.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.