Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Elektrische tandenborstel test. Dit zijn de beste elektrische tandenborstels

Redactie     15:22     No comments

elektrische tandenborstel test

Welke tandenborstels zijn door de Consumentenbond als beste elektrische tandenborstels getest? Wat kosten ze en waar kun je deze beste elektrische tandenborstels voordelig kopen? Dat kun je hier lezen.


De Consumentenbond organiseert regelmatig een elektrische tandenborstel test. Al deze beste elektrische tandenborstels zijn terug te vinden in het overzicht best geteste tandenborstels door de Consumentenbond.

In dat overzicht vind je de beste tandenborstels in diverse prijsklassen. Kijk in het overzicht voor al deze tandenborstels Hieronder kijken we naar de mogelijkheden van de verschillende tandenborstels.

Een basis elektrische tandenborstel kan roteren in diverse snelheden. Dit zorgt voor een goede reiniging van je gebit, beter dan bij een gewone tandenborstel, maar de nieuwe generatie luxe tandenborstels bieden meer mogelijkheden. Extra mogelijkheden voor een optimale reiniging van je gebit.

Oral-B Genius tandenborstels

Zo poetst de Oral-B Genius elektrische tandenborstel zowel roterend (draaiend) als pulserend (op en neer bewegend) voor een extra effectieve reiniging en mooier witte tanden. Positiedetectie zorgt er voor dat je geen deel van je gebit overslaat. De tandenborstel coacht je tijdens het poetsen en geeft aan wanneer je door kan naar een volgende zone van je gebit.

Als je een te stevige druk uitoefent registreert de poetsdruksensor dit en geeft een signaal. Te hard drukken is namelijk niet goed voor je gebit en niet goed voor je borstelkop.

elektrische tandenborstels test

Verder kent de Oral-B Genius niet minder dan zes poetsstanden waaronder extra grondige reiniging, extra witte tanden, extra verzorging van het tandvlees en een stand voor gevoelige tanden.

Daarnaast is de Oral-B Genius een slimme tandenborstel (vandaar zijn naam) die de mogelijkheid biedt om met steun van een app te poetsen. De app kan precies zien welk deel van het gebit je aan het poetsen bent, hoeveel druk je uitoefent en dergelijke. Aan de hand hiervan krijg je tips en instructies om het poetsen te verbeteren.

De Oral-B Genius is een tandenborstel die al in menig vergelijkende elektrische tandenborstel test als beste tandenborstel uit de test is gekomen.

Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 elektrische tandenborstel

Een andere winnaar uit de elektrische tandenborstel test is de Philips Sonicare ProtectiveClean 4300. Deze tandenborstel is veel goedkoper dan de Oral-B Genius, en veel minder geavanceerd, maar poetst prima, en daar gaat het om!

Bij deze beste elektrische tandenborstel uit de test maar één poetststand en 2 snelheden. De enige luxe van deze elektrische tandenborstel bestaat uit een timer en een poetsdruksensor. De poetsprestaties lijden hier echte niet onder!

test elektrische tandenborstels

Bij deze tandenborstel krijg je minder advies en hulp tijdens het poetsen, alleen een signaal als je te hard drukt, de prestaties van het poetsen zelf zijn echter vergelijkbaar.

Kijk voor de beste tandenborstels uit de meest recente elektrische tandenborstel test van de Consumentenbond in het bovenaan genoemde overzicht. 

Zie ook: Meer elektrische tandenborstel tests


Onderwerpen:
Beste tandenborstels test, Consumentenbond, best getest, beste elektrische tandenborstel, beste koop consumentenbond test elektrische tandenborstels.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.