Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

De beste matrassen volgens Bol.com

Redactie     14:34     No comments


Bol.com is één van de grootste aanbieders van matrassen in Nederland en België. Circa 40.000 verschillende matrassen worden er via de webshop van Bol aangeboden. Dat doet Bol samen met een aantal gespecialiseerde partners. Maar wat zijn de beste van die 40.000 matrassen. Om het kiezen makkelijker te maken heeft Bol.com een aantal van deze matrassen als beste koop aangewezen.


Hierbij is niet domweg voor dure matrassen gekozen, maar wordt er ook gekeken naar de prijs van ieder matras. Zodoende weet je zeker dat je een goed matras tegen een goede prijs / kwaliteit verhouding koopt. Ook worden al deze aanbevolen matrassen door de kopers bij Bol.com positief beoordeeld.

Nieuwsgierig naar de beste matrassen? Kijk dan bij deHet gaat bij de hierboven geselecteerde matrassen om matrassen voor volwassenen en matrassen voor kinderen in diverse maten en diverse prijsklassen.

Beste matras kopen

Hierboven vind je de matrassen die Bol.com aanbeveelt, en bij de beste matrassen uit de tests vind je matrassen die door bijvoorbeeld de Consumentenbond en buitenlandse testorganisaties als beste matras zijn getest.

Maar natuurlijk spelen er ook persoonlijke omstandigheden en persoonlijke voorkeuren mee bij het kiezen van het voor jou persoonlijk beste matras. Daarom hieronder enkele tips voor bij het aanschaffen van het voor jou beste matras.

De belangrijkste tip: Bij de bovenstaande 40.000 matrassen vind je goede matrassen in alle soorten en maten Dat is natuurlijk een onoverzichtelijk groot aantal, maar je kunt op dit bestand je voorkeuren, wensen en eisen loslaten door deze aan te vinken waardoor je een beperkt (en overzichtelijk) aantal voor jou persoonlijk beste matrassen overhoudt.

Nog wat handige tips:
  • Ben je lichter dan 80 kilo? Kies dan voor een wat zachter matras. Zwaardere mensen dien er verstandig aan een wat harder matras te kiezen.
  • Mensen met rugklachten doen er goed aan een matras met verschillende comfortzones te kiezen. Deze zone zorgen ervoor dat je rug recht blijft, ook al zakken je heupen en schouder wel weg.
  • Ook voor een zijslaper zijn meerdere comfortzones aan te raden.
  • Een rugslaper is het best af met een  wat zachter matras terwijl een buikslaper juist een hard matras nodig hebben.
  • Bij het bovenstaande overzicht met alle matrassen kun je aangeven of je een buikslaper, rugslaper of zijslaper bent.
  • Ben je iemand die het snel koud heeft? Kies dan voor een matras van traagschuim, koudschuim of latex. Deze isoleren goed wat dan behaaglijk is.
  • Maar als je veel zweet in bed zijn deze materialen juist niet goed. Dan kun je beter kiezen voor pocketveringmatras met een bovenlaag die vocht door laat.

Zie ook: Meer matras testen


Beste matras test, matrassen getest, beste tweepersoons matras test, beste éénpersoonsmatras, beste matrassen test.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.