Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste bridgecamera's (compacte fotocamera met superzoom en veel mogelijkheden)

Redactie     16:44     No comments


Tussen het grote verschil tussen de kleine eenvoudige compactcamera en de zware geavanceerde spiegelreflexcamera slaat de bridgecamera een brug. De bridgecamera is een handzame fotocamera met een vaste lens, maar ook een camera waarmee je ver kunt inzoomen en uitzoomen en die veel meer mogelijkheden en kwaliteit biedt dan een compactcamera.

Niet alleen qua mogelijkheden, maar ook qua prijs ligt de bridgecamera tussen de spiegelreflex camera en de compactcamera in. Dit maakt de bridgecamera een heel geschikte camera voor wie de fotocamera makkelijk wil meenemen maar wel goede foto's wil kunnen maken.

Hieronder kijken we naar twee beste bridgecamera's. Een bridgecamera die vooral uitblinkt in gebruiksgemak (de beste bridgecamera voor beginners) en een bridgecamera met wat meer mogelijkheden (de beste bridgecamera voor de hobby fotograaf).

Prijzen en specificaties van deze en andere bridgecamera's

Beide bridgecamera's, en nog veel meer goede bridgecamera's van onder andere Sony, Kodak, Nikon, Panasonic en Canon, zijn te vinden in het overzicht aanbiedingen alle bridgecamera's. Daar kun je ook alle prijzen, specificaties, reviews en gebruikerservaringen vinden.

Beste bridgecamera voor de beginner: Canon PowerShot SX540 HS

Deze beste Canon bridgecamera blinkt uit door een bijzonder eenvoudige bediening, maar ook de prestaties en mogelijkheden zijn top. Zo beschikt de Canon PowerShot SX540 HS over een vaste lens met 50x optische zoom (200x digitaal). De Dynamic Image Stabilizer zorgt voor scherpe opnamen, ook onder de wat lastigere omstandigheden.Video's maken kan deze camera ook als de beste. Dat kan in HD kwaliteit. Video's en foto's kunnen via WiFi worden gedeeld en direct vanaf de camera op internet worden gepubliceerd. Ook NFC wordt ondersteund.

De foto's die je met deze beste bridgecamera maakt zijn haarscherp. De instellingen zijn zowel automatisch als handmatig in te stellen. De 24mm ultragroothoeklens maakt het fotograferen van bijvoorbeeld landschappen beter mogelijk. 

De prijs / kwaliteit verhouding van deze camera is geweldig goed. Voor nog geen 230 euro (kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor de actuele prijs) heb je een heel goede camera met veel mogelijkheden. Natuurlijk kun je voor dat geld niet alles verwachten, zo mist er een viewfinder en kun je geen externe flitser aansluiten. De camera beschikt wel over een eigen flitser.

Tip: Op Beste Camera Kopen vind je meer informatie over de beste camera's en goedkope aanbieders van alle soorten fotocamera's.

Sony Cyberschot DSC-HX400V

Heb je hogere eisen en een iets ruimer budget? De Sony Cyberschot DSC-HX400V is 150 euro duurder, maar biedt ook de nodige extra's. Deze fotocamera is uitgerust met een Type 1/2.3 (7,82 mm) Exmor R-CMOS-sensor, en een ZEISS Vario-Sonnar T-lens, 15 elementen in 10 groepen (inclusief 1 Super ED-glaselement, 2 ED-glaselementen en 3 asferische elementen.

Hiermee kun je onder de meest uiteenlopende situaties haarscherpe foto's maken waarbij ook deze beste bridgecamera 50x optische zoom biedt. 

Er is een elektronische viewfinder op de camera aanwezig en video's kun je in Full-HD schieten. Delen kan via WiFi en NFC en dankzij de GPS-ontvanger kan bij iedere foto de exacte positie worden geregistreerd waar deze is gemaakt. 

Deze camera biedt een uitstekend alternatief voor mensen die denken aan een spiegelreflexcamera maar tegen de prijs van zo'n duurdere camera aanhikken. Bij de Sony Cyberschot DSC-HX400V kun je geen lenzen wisselen, maar met de standaard lens levert deze uitstekende prestaties.

Kijk voor alle prijzen, specificaties en gebruikerservaringen bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van bridgecamera's. Daar vind je nog meer goede betaalbare camera's. 

Zie ook: Meer testen fotocamera's
Foto bovenaan: Canon


Onderwerpen:
Beste bridge camera test, bridge fotocamera, goede bridgecamera test, compacte fotocamera, superzoom, goedkope bridge camera's.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.