Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Grohe beste kokend water kraan

Redactie     16:03     No comments


Bij een kokend water kraan denken de meeste mensen in eerste instantie aan een kokend water keukenkraan van het merk Quooker. Toch is het de Grohe Red die het meest verkocht wordt, en die de beste kokend water kraan is volgens de reviews van Kieskeurig.

De Grohe Red is een goed te betalen heet waterkraan met een M-size (3 liter) of L-size (5,5 liter) boiler die altijd direct kokend water levert. Ideaal voor het koken van aardappelen, pasta, eieren en groente, voor het zetten van thee en het schoonmaken en desinfecteren met kokend water.

Een kokend water kraan levert het kokende water onmiddellijk. Dat scheelt wachten ten opzichte van kokend water uit een 2000 Watt waterkoker (ruim 5 minuten voor 1 liter), keramische kookplaat (7 minuten) of inductie kookplaat (met booster ruim 4 minuten). Ideaal voor ongeduldige of hongerige mensen.

Aanbiedingen alle keukenkranen

Kijk voor alle Grohe Red kokend water kranen en andere goede keukenkranen voor kokend water zoals die van Quooker, Unito en Multi-Tap bij de aanbiedingen alle kokend water kranen.

Kijk daar voor alle actuele winkelprijzen, specificaties en mogelijkheden.


Beste kokend water kraan: Grohe Red

Naast twee formaten boilers kun je bij de Grohe Red serie ook kiezen uit kranen in verschillende vormen. Je hebt een versie met een rond gebogen hals, een recht gebogen hals en een rechte (zie foto onder). Alle drie deze kranen zijn beschikbaar in RVS en chrome.


De Grohe Red is ook een veilige kokend water kraan. Dankzij de kinderbeveiliging is de waterkaan veiliger dan een waterkoker. Je laat niet zomaar het kokend water stromen. Deze Grohe Childlock functie wordt met toch knoppen bediend en is voorzien van verlichting zodat deze ook in het donker vindbaar is.Altijd heet water is heel plezierig, maar je wilt natuurlijk geen hoge energie-rekening. Dan is het goed te weten dat deze A-label boiler (gemaakt van titanium) zeer goed isoleert. Ben je langere tijd van huis, dan kun je er ook altijd nog voor kiezen de Holiday Mode aan te zetten waarbij de temperatuur beperkt blijft tot 60 graden.

Grohe biedt goede keuze uit Grohe Red kokendwater kranen, met keukenkranen in diverse stijlen en boilers met verschillende capaciteiten. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen alle kokend water kranen voor alle prijzen en mogelijkheden, ook van de kranen van andere merken

Zie ook: Meer testen kokend water kranen en boilers


Onderwerpen:
Beste kokendwaterkraan, aanbiedingen grohe heetwater kraan, beste kokendwater kraan test, grohe red beste kokend water kraan test.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.