Beste kokend water kraan (Grohe Red vs Quooker)

Hier vind je de beste kokend water kraan uit de test. Deze Grohe kokend water kraan scoorde in de test beter dan de meer bekende kokendwaterkraan van Quooker.

beste kokend water kraan test Grohe Red

Bij een kokend water kraan denken de meeste mensen in eerste instantie aan een kokend water keukenkraan van het merk Quooker. Toch is het de Grohe Red de kokend waterkraan die het meest verkocht wordt. Ook is de Grohe Red de beste kokend water kraan volgens de reviews van Kieskeurig, Bol en diverse testen.


Aanbiedingen alle kokend water kranen

Kijk voor alle Grohe Red kokend water kranen en andere goede keukenkranen voor kokend water zoals die van Quooker, Unito en Multi-Tap bij de aanbiedingen alle kokend water kranen.

Kijk daar voor alle actuele winkelprijzen, specificaties en mogelijkheden.

Je kunt binnen de aanbiedingen makkelijk je beste kokend water kraan vinden door je voorkeuren op te geven zoals merk (bijv. Grohe), maximale prijs, vorm van de waterkraan en inhoud van de boiler.

Grohe Red vs Quooker

Grohe en Quooker zijn de grote rivalen op de markt van de kokend water kranen. Hoewel onder andere Itho Daalderop, Selsiuz, Franke en Inventum ook goede kokend water kranen op de markt brengen gelden de kokend waterkranen van Quooker en Grohe toch als beste kokendwaterkranen.

De kwaliteit van de Grohe Red en de Quooker is vergelijkbaar. De Grohe Red kraan onderscheidt zich op prijs van de Quooker kraan. De Grohe Red is een stuk goedkoper, en is daarom als beste kokend water kraan getest.

Bij Quooker zijn de keuzes en uitbreidingsmogelijkheden echter groter. Aan een Quooker kraan kun je bijvoorbeeld de Quooker Cube toevoegen die er voor zorgt dat je ook gekoeld bruiswater uit de Quooker kraan kunt tappen. Ook biedt Quooker een grote keuze uit verschillende kranen en boilers.

Alle Grohe kokend water kranen en Quooker kokend water kranen vind je bij de hier boven genoemde aanbiedingen. Daar vindt je ook de (vaak goedkopere) kokend waterkranen van andere fabrikanten.
Beste kokend water kraan: Grohe Red

Maar terug naar de beste kokend waterkraan uit menig test, de Grohe Red kraan met kokend water boiler.

De Grohe Red is een goed te betalen heet waterkraan met een 4 liter of 7 liter boiler die altijd direct kokend water levert. Ideaal voor het koken van aardappelen, pasta, eieren en groente, voor het zetten van thee en het schoonmaken en desinfecteren met kokend water.

Een kokend water kraan levert het kokende water onmiddellijk. Dat scheelt wachten ten opzichte van kokend water uit een 2000 Watt waterkoker (ruim 5 minuten voor 1 liter), keramische kookplaat (7 minuten) of inductie kookplaat (met booster ruim 4 minuten). Ideaal voor ongeduldige of hongerige mensen.

Naast twee formaten boilers (4 liter en 7 liter) kun je bij de Grohe Red serie ook kiezen uit kranen in verschillende vormen. Je hebt een versie met een rond gebogen hals, een recht gebogen hals en een rechte (zie foto onder). Alle drie deze kranen zijn beschikbaar in RVS en chrome.

Kokend water kraan Grohe


De Grohe Red is ook een veilige kokend water kraan. Dankzij de kinderbeveiliging is de waterkaan veiliger dan een waterkoker. Je laat niet zomaar het kokend water stromen. Deze Grohe Childlock functie wordt met toch knoppen bediend en is voorzien van verlichting zodat deze ook in het donker vindbaar is.


Grohe kokend water kraan test


Altijd heet water is heel plezierig, maar je wilt natuurlijk geen hoge energie-rekening. Dan is het goed te weten dat deze A-label boiler (gemaakt van titanium) zeer goed isoleert. Ben je langere tijd van huis, dan kun je er ook altijd nog voor kiezen de Holiday Mode aan te zetten waarbij de temperatuur beperkt blijft tot 60 graden.

Grohe biedt goede keuze uit Grohe Red kokend water kranen, met keukenkranen in diverse stijlen en boilers met verschillende capaciteiten. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen alle kokend water kranen voor alle prijzen en mogelijkheden, ook van de kranen van andere merken.

Zie ook: Meer testen kokend water kranen en boilers


Onderwerp:
De beste kokendwaterkraan uit de reviews en menig test is de Grohe Red kokend water kraan. Deze Grohe heet water kraan is een relatief goedkope kokend water kraan. De kokend water boiler is beschikbaar in een 4 liter en 7 liter versie. Met deze beste heet water kraan heb je meteen kokend water uit de kraan. Bovenaan vind je nog meer goede kokend water kranen zoals de Selsiuz kraan en de Quooker kraan. De Quooker is de grote concurrent van de Grohe Red. Zeker zo goed en met meer uitgebreide mogelijkheden, maar ook een stuk duurder dan de Grohe Red en daarom niet de beste kokend waterkraan uit de test.


Een reactie posten

1 Reacties

  1. De Grohe Red ken ik niet maar met de Quooker kokend water kraan heb ik goede ervaringen. Je hebt onmiddellijk warm water of kokend water en de uitrekslang werkt handig en goed. De kraan ziet er mooi uit en is van goede kwaliteit. Het enige nadeel is de prijs want goedkoop is een heet water kraan helaas niet.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.