Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste prullenbakken met 3 afvalbakken

Redactie     14:42     No comments


Afval moet tegenwoordig steeds meer gescheiden aangeboden worden. Groen afval, plastic, overig keukenafval, met twee afvalbakken redt je het niet meer. Een goede reden om hier eens te kijken naar de beste prullenbakken voor in de keuken met 3 bakken uit de test. Ideale afvalbakken om het afval in de keuken te scheiden.


Want zo heb je maar één prullenbak nodig om toch GFT (natuurlijk afval), PMD (plastic, metaal, drinkpakken) en restafval te scheiden. Een goede afvalbak is makkelijk en gebruiksvriendelijk in het gebruik, biedt veel ruimte voor je afval, is schoon en ziet er bovendien goed uit in je keuken.

Hieronder vind je de beste prullenbakken met drie bakken uit te test (waarbij rekening met de prijs is gehouden). Alle gegevens en de actuele prijs is te vinden in het overzicht goede prullenbakken met 3 afvalbakken.

Kis Lotus prullenbak met 3 bakken

De Kis Lotus met 3 afvalbakken is een prullenbak die je wel mooi moet vinden. Deze prullenbak voor het scheiden van afval ziet er namelijk totaal anders uit dan je van een prullenbak gewend bent.Eigenlijk zijn het zelfs drie verschillende prullenbakken, maar deze kun je aan elkaar koppelen op de manier die je het mooist en meest praktisch vindt. Hierboven zijn ze in een cirkel aan elkaar gekoppeld, op de foto hieronder in een rij.

Elk van de drie afvalbakken kan voorzien worden van een vuilniszak van 30 liter. Voor het openen van de bak druk je op de knop op het deksel. De drie deksels hebben ieder een andere kleur wat het scheiden van afval natuurlijk een stuk overzichtelijker maakt. En wat ook een voordeel is, het design van deze samengestelde prullenbak is dusdanig dat je deze ook goed in een andere ruimte dan een keuken kunt plaatsen.De Kis Lotus prullenbak is ook nog eens voordelig in aanschaf (zie het overzicht best geteste prullenbakken). Zijn er dan geen minpunten? Ja, de lage prijs is te merken aan het materiaal. Deze prullenbak is gemaakt van kunststof wat hem kwetsbaarder maakt dan een metalen prullenbak.

Coninx Steeldesign Trio Maxi

De Coninx Steeldesign Trio Maxi is meer een standaard vormgegeven prullenbak met 3 afvalbakken. De totale capaciteit van deze prullenbak is 60 liter verdeeld over 3 bakken van 20 liter. Dat is 10 liter per bak minder dan bij de bovenstaande Kis Lotus prullenbak.


Daarentegen is deze afvalbak van het Nederlandse Coninx gemaakt van sterk RVS (fingerprint proof) en voorzien van drie stevige voetpedalen. Deze prullenbak is zeer goed van kwaliteit en ziet er mooi strak en modern uit. Wel ligt de prijs een stukje hoger dan van de plastic Kis prullenbak.

Kijk in het bovenstaande overzicht met goede 3 baks prullenbakken voor de actuele winkelprijs van de Coninx Steeldesign Trio Maxi.

Hombra QUBIX

Groter en luxer is de Hombra QUBIX prullenbak die via een sensor, dus zonder je handen of voeten te gebruiken, kan worden geopend. De capaciteit van deze luxe prullenbak is 70 liter. Deze is niet geheel gelijkmatig verdeeld over de drie afvalbakken, want de middelste afvalbak biedt 24 liter en de twee buitenste bakken 22 liter. Dat komt door de gebogen vorm aan  de zijkant van de vuilnisbak.De Hombra QUBIX is gemaakt van geborsteld RVS en voorzien van een deksel van hoogwaardig kunststof.

Kijk voor al deze, en andere goede prullenbakken, in het bovenaan genoemde overzicht met alle goede prullenbakken met drie afvalbakken. Daar vind je alle prijzen, maten, specificaties en overige informatie waaronder ook ervaringen van gebruikers van deze prullenbakken.

Zie ook: Meer testen prullenbakken

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.