Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste prullenbakken met een enkele afvalbak voor in de keuken

Zoek je de beste prullenbak met één enkele afvalemmer, kijk dan hier voor de drie beste enkele prullenbakken uit de test.

Brabantia beste prullenbak test met 1 afvalemmer

Prullenbakken heb je in vele soorten en maten. Hier kijken we naar de beste prullenbakken uit de test met één enkele afvalbak. Zoek je een prullenbak met meer afvalbakken zodat je afval kunt scheiden? Kijk dan bij de andere testen van prullenbakken.

Hier onder kijken we naar drie beste prullenbakken met één afvalbak in drie prijsklassen. We beginnen met een voordelige maar goede prullenbak en eindigen bij een luxe prullenbak met een aanmerkelijk hoger prijskaartje maar ook meer mogelijkheden.

Aanbiedingen alle prullenbakken
Klik op de gelinkte naam voor alle specificaties en de actuele lage winkelprijzen. Of kijk op Beste Prullenbak Kopen voor de aanbiedingen van alle soorten prullenbakken bij de beste winkels waar je in Nederland een goede prullenbak goedkoop online kunt kopen. 

Hieronder staat een beknopt overzicht van de beste prullenbakken met één bak.

Goed: Curver Decobin

De Curver Decobin is de budget prullenbak van de drie beste enkele prullenbakken, maar wel van de goede kwaliteit die we van Curver gewend zijn. De inhoud van deze prullenbak is 50 liter.

Beste prullenbak Curver Decobin

Curver Decobin prullenbak keuken


De Curver Decobin ziet er uit alsof hij van metaal is, maar in werkelijkheid is het een kunststof prullenbak. Dat zou je als nadeel kunnen zien, maar kunststof heeft vele voordelen bij een prullenbak. Kunststof roest niet, deukt niet, is makkelijk schoon te maken, laat geen vingerafdrukken zien en is licht van gewicht.

Ten opzichte van de meeste andere prullenbakken in de lage prijsklasse heeft de Curver Decobin vele voordelen. 

Zo beschikt de afvalbak over een flexibele rand die nare geurtjes tegenhoudt, over een anti-vacuumsysteem dat de zak verwijderen makkelijk maakt en over twee (van buitenaf onzichtbare) beugels die de afvalzak op zijn plek houden. Via een pedaal open je de klep van deze beste goedkope prullenbak met één afvalemmer.

Kijk voor de actuele winkelprijs in het bovenstaande overzicht met beste prullenbakken.

Beter: Homra Fonix

Wat de Homra Fonix prullenbak beter maakt is de sensor die er voor zorgt dat je de prullenbak zonder aanraken kunt openen. Als je hand op 15 a 20 centimeter van het deksel komt opent deze vanzelf. Sluiten gaat ook weer vanzelf, maar je kunt via een knop het deksel ook open laten.

Homra Fonix prullenbak met sensor

Homra Fonix prullenbak met sensor


Met zijn body van geborsteld aluminium ziet deze prullenbak er mooi en modern uit. Hij past in iedere ruimte, of dat nu een keuken, kantoor, winkel of badkamer is. Ook deze prullenbak beschikt over een afvalemmer van 50 liter.

Best: Brabantia Touch Bin

De beste prullenbak uit de test is de 60 liter versie van de Brabantia Touch Bin. Dit is de grootste prullenbak uit deze uitgebreide serie. Hij biedt heel veel ruimte aan afval wat hem zeer geschikt maakt voor een groot gezin, maar ook voor gebruik op een kantoor of in een winkel.

Brabantia Touch Bin beste prullenbak test
Brabantia Touch Bin beste prullenbak test


Op zich is de Brabantia Touch Bin een eenvoudige prullenbak met klapdeksel. De kwaliteit van deze beste prullenbak is echter zeer hoog. De vuilnisbak is gemaakt van sterk metaal dat er mooi en strak vormgegeven uitziet. Het kunststof deksel is verzonken in het frame wat de uitstraling van de afvalbak nog verder verbeterd. 

Maar de Brabantia Toch Bin 60 liter prullenbak is niet alleen mooi maar ook praktisch. Via de grote opening kan afval zonder morsen worden ingebracht. Het soft touch deksel opent en sluit geruisloos.

Het afvalzak ophangsysteem zorgt voor een goede plaatsing van de zak die daardoor ook makkelijk te verwijderen is. Brabantia levert speciale afvalzakken, maar je kunt ook gewone standaard vuilniszakken gebruiken.


Kijk voor alle maten, prijzen en andere specificaties bij de link naar de productinformatie van de betreffende beste prullenbak.

Hierboven vind je de beste prullenbakken met 1 afvalemmer van Brabantia, Curver en Homra. Andere prullenbak fabrikanten die dit soort prullenbakken voor in de keuken maken zijn Wesco, Joseph Joseph, Eko, SimpleHuman, Allibert en Sunware. Bijhet bovenaan genoemde Beste Prullenbak Kopen vind je aanbiedingen van al deze vuilnisbakken voor in de keuken tegen een lage prijs bij de beste en goedkoopste winkels.


Foto bovenaan: Brabantia prullenbak keuken met enkele afvalbak

Onderwerp:
Hierboven vind je drie beste afvalbakken / prullenbakken voor in de keuken. Het betreft de beste prullenbakken met een enkele afvalbak. Het zijn de Curver Decobin, de Homra Fonix en de Brabantia Touch Bin. Dit zijn de beste prullenbakken met 1 bak uit de test van afvalbakken voor in de keuken. Kijk voor een aanbieding van iedere beste prullenbak voor in de keuken mer 1 qfvalemmer bij het bovengenoemde beste prullenbak kopen.


Een reactie posten

0 Reacties