Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste slangenwagen en beste koop

Redactie     10:47     No comments


Een slangenwagen is een slangenhaspel op wieltjes. Zo'n slangenwagen is misschien minder mooi om te zien dan een tuinslang in een wandbox, maar wel heel praktisch. Je kunt een tuinslangwagen bijvoorbeeld zowel voor als achter het huis gebruiken.


Je kunt je achtertuin makkelijk besproeien, en als de voortuin aan de beurt is of als je de auto wil wassen rij je de slangenwagen gewoon naar voren en sluit hem daar op een waterkraan aan. Ook kan de slangenwagen mee naar een klus bij een kennis of mee naar de camping.

En een slangenwagen hoeft helemaal niet duur te zijn. Hier kijken we naar de beste slangenwagens en de beste koop.

Hier vind je de slangenwagens goedkoop

De genoemde beste slangenwagens (en meer goede tuinslangwagens) zijn te vinden bij de hieronder genoemde aanbiedingen.


Beste koop: Gardena Aquarol S slangenwagen

Laten we beginnen met de beste koop. Een goede slangenwagen voor weinig geld. Dat is de Gardena Aquarol S die exclusief tuinslang ongeveer 45 euro kost. De S staat voor Small, want dit is de kleine versie van deze slangenwagen. Deze S-versie kan echter wel 40 meter slang aan als je kiest voor een 13 mm dikke tuinslang.


Deze voordelige slangenwagen is plezierig en praktisch in het gebruik. Via de grote draaihendel kun je de tuinslang makkelijk uitrollen en inrollen waarbij de draaiende, gelagerde aansluitas voorkomt dat de slangaansluiting meedraait. De slangaansluiting voorkomt knikken van de slang. Ook neemt de slangenwagen neemt door zijn smalle vorm maar weinig ruimte in de schuur in.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor de actuele laagste prijs voor de Gardena Aquarol S.

Beste slangenwagen: Gardena Metalen Slangenwagen

Een ander model tuinslangwagen van Gardena is hun metalen slangenwagen. Deze is er in versies voor 60 meter tuinslang en 100 meter tuinslang, wederom uitgaande van een 13 mm slang. Deze slangenwagen is door zijn robuuste metalen frame heel stabiel en sterk. Ondanks dit is de metalen tuinslangwagen licht en daardoor makkelijk te verplaatsen.Dankzij de slanggeleiding kun je de tuinslang makkelijk laagsgewijs oprollen en de meedraaiende aansluitas voorkomt het draaien van de slang bij oprollen en afrollen. Een druppelstop is aanwezig en de grote wielen met een speciaal profiel ontzien het gazon. Kraanstukken worden meegeleverd.

Kijk voor de actuele laagste prijs bij de aanbiedingen hierboven.

Andere goede slangenwagens

Bij die aanbiedingen vind je nog meer goede slangenwagens, onder andere van Hozelock, Wolf-Garten en Kärcher. Voor wie een goedkope slangenwagen zoekt zijn de Hozelock slangenwagens interessant. Ze zijn wat eenvoudiger dan de slangenwagens van de andere genoemde merken, maar ook een stuk goedkoper.

Je kunt slangenwagens met en zonder tuinslang kopen. Kijk op met besparen op de lengte van de tuinslang en de maximaal te gebruiken lengte. Een te korte slang kan de slangenwagen waardeloos maken voor sommige klussen en delen van je tuin. Met een 13 mm tuinslang kun je de de maximale tuinslanglengte op de tuinslanghaspel kwijt. 13 mm is de standaard dikte voor een tuinslang en daarmee ruim voldoende voor normaal gebruik. Ook dikkere tuinslangen van 15 mm en 19 mm kun je op zo'n haspelwagen kwijt, maar de maximale tuinslanglengte neemt dan wel af.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor alle mogelijkheden, specificaties en prijzen.

Zie ook: Foto's: Gardena, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.