Beste slangenwagen (beste tuinslangwagen) en beste koop

Kijk hier voor de beste tuinslangwagen en de beste koop uit de slangenwagen test, plus aanbiedingen van nog meer goede tuinslangwagens.

Beste tuinslangwagen test Gardena

Een slangenwagen is een slangenhaspel op wieltjes. Zo'n slangenwagen / tuinslangwagen is misschien minder mooi om te zien dan een tuinslang in een wandbox, maar wel heel praktisch. Je kunt een tuinslangwagen bijvoorbeeld zowel voor als achter het huis gebruiken. Hier kijken we naar de beste tuinslangwagens.

Je kunt met een slangenwagen je achtertuin makkelijk besproeien, en als de voortuin aan de beurt is of als je de auto wil wassen rij je de slangenwagen gewoon naar voren. Daar sluit je de tuinslang op de tuinslangwagen vervolgens op een waterkraan aan. Ook kan de slangenwagen mee naar een klus bij een kennis of mee naar de camping. Kortom een goede tuinslangwagen is heel flexibel in het gebruik.

En een slangenwagen hoeft helemaal niet duur te zijn. Hier kijken we naar de beste slangenwagens en de beste koop.

Hier vind je alle slangenwagens goedkoop

De genoemde beste slangenwagens (en meer goede tuinslangwagens) zijn te vinden bij de hieronder genoemde aanbiedingen.


In dit overzicht vind je alle goede tuinslangwagens (circa 100), en uit dit overzicht kun je makkelijk de voor jou beste tuinslangwagen selecteren. De beste tuinslangwagens uit de test vind je hier onder. Het betreft de beste koop (de beste tuinslangwagen met een lage prijs) en de beste slangenwagen ongeacht de prijs.

Beste koop: Gardena Aquarol S slangenwagen

Laten we beginnen met de beste koop. Een goede slangenwagen voor weinig geld, de tuinslang wagen met de beste prijs / kwaliteit verhouding. 

Dat is de Gardena Aquarol S, een Gardena tuinslangwagen die exclusief tuinslang ongeveer 45 euro kost. De S staat voor Small, want dit is de kleine versie van deze slangenwagen. Deze S-versie kan echter wel 40 meter slang aan als je kiest voor een 13 mm dikke tuinslang.

Gardena tuinslangwagen

Beste koop: Gardena tuinslangwagen


Deze voordelige slangenwagen is plezierig en praktisch in het gebruik. Via de grote draaihendel kun je de tuinslang makkelijk uitrollen en inrollen waarbij de draaiende, gelagerde aansluitas voorkomt dat de slangaansluiting meedraait. De slangaansluiting voorkomt knikken van de slang. Ook neemt de slangenwagen neemt door zijn smalle vorm maar weinig ruimte in de schuur in.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor de actuele laagste prijs voor de Gardena Aquarol S.

Beste tuinslangwagen: Gardena Metalen slangenwagen

Een ander model tuinslang wagen van Gardena is hun metalen slangenwagen. Deze is er in versies voor 60 meter tuinslang en 100 meter tuinslang, wederom uitgaande van een 13 mm slang. Deze slangenwagen is door zijn robuuste metalen frame heel stabiel en sterk. Ondanks dit is de metalen tuinslangwagen licht en daardoor makkelijk te verplaatsen.

Beste slangenwagen test Gardena

Beste slangenwagen test Gardena


Dankzij de slanggeleiding kun je de tuinslang makkelijk laagsgewijs oprollen en de meedraaiende aansluitas voorkomt het draaien van de slang bij oprollen en afrollen. Een druppelstop is aanwezig en de grote wielen met een speciaal profiel ontzien het gazon. Kraanstukken worden meegeleverd.

Kijk voor de actuele laagste prijs van deze beste tuinslangwagen van Gardena bij de aanbiedingen hierboven.

Andere goede slangenwagens

Bij die aanbiedingen vind je nog meer goede slangenwagens, onder andere van Hozelock, Wolf-Garten en K√§rcher. 

Zoek je een goedkope slangenwagen? Kijk dan bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van tuinslangwagens. Een Gardena slangenwagen is namelijk geen goedkope tuinslangwagen. 

Bij de aanbiedingen vind goedkope slangenwagens van goedkopere en minder bekende merken. Deze goedkope tuinslangwagens zijn vaak eenvoudiger dan de bovengenoemde Gardena tuinslang wagens, maar ze voldoen wel als verrijdbare tuinslanghaspel.

Tip: Bij de aanbiedingen slangenwagens vind je alle tuinslangwagen aanbiedingen van de beste en goedkoopte winkels.

Tuinslangwagen met tuinslang of slangenwagen zonder slang

Je kunt slangenwagens met en zonder tuinslang kopen. Kijk op met besparen op de lengte van de tuinslang en de maximaal te gebruiken lengte. Een te korte slang kan de tuinslangwagen waardeloos maken voor sommige klussen en delen van je tuin. 

Met een 13 mm tuinslang kun je de de maximale tuinslanglengte op de tuinslanghaspel kwijt. 13 mm is de standaard dikte voor een tuinslang en daarmee ruim voldoende voor normaal gebruik. 

Ook dikkere tuinslangen van 15 mm en 19 mm kun je op zo'n haspelwagen kwijt, maar de maximale tuinslanglengte neemt dan wel af.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor alle mogelijkheden, specificaties en prijzen van alle goede tuinslangwagens.


Zie ook: 


Foto's: GardenaSamenvatting:
Het nadeel van een muurhaspel of andere vaste tuinslanghaspel is dat deze op een vaste plek aan de muur hangt, en daarom niet in een andere tuin te gebruiken is. Met een slangenwagen / tuinslangwagen heb je dat nadeel niet. Deze rijdt je naar iedere plek in de tuin of naar een andere tuin. Wel moet daar natuurlijk water beschikbaar zijn.

Hier boven kijken we naar de beste tuinslangwagen uit de test en naar de beste koop. Beide beste tuinslangwagens zijn een Gardena slangenwagen. In het overzicht met alle slangenwagens vind je nog meer goede tuinslangwagens.
Een reactie posten

0 Reacties