Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste tuinhark test

Redactie     14:14     No comments


Harken heb je in diverse soorten. Eerder hadden we al een test van bladharken, dit keer kijken we naar de beste tuinhark. Een tuinhark is een hark waarmee je aarde kunt egaliseren en aanharken. Evenals grind. Daarom worden tuinharken ook wel grindharken genoemd.

Als de beste tuinhark zijn de tuinharken uit de Gardena Combisystem serie gekomen. Dit zijn heel goede stevige harken die ook nog eens heel betaalbaar zijn. Vooral als je al een bijpassende steel hebt, want bij het Gardena Combisystem tuingereedschap koop je steel en hark apart. Dat heeft als voordeel dat je de steel maar één keer hoeft aan te schaffen.

Kijk voor alle informatie, specificaties en prijzen bij de aanbiedingen van Gardena Combisystem harken.

Je vindt daar niet alleen de Gardena tuinharken, maar ook de andersoortige harken uit deze serie zoals bladharken, handharken, tuinklauwen en tuinhakkers.

Gardena tuinhark 8 tanden


Beste tuinhark: Gardena Combisystem hark

Evenals de bladhark is de tuinhark van Gardena als beste hark getest. Dit zijn dan ook harken van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs. De tuinharken zijn te koop in diverse versies waarvan de prijzen, exclusief steel, rond de 10 euro beginnen.

De breedte van de beste tuinhark / grindhark loopt uiteen van 15 centimeter (8 tanden) tot 41 centimeter (16 tanden), en daar tussenin bevinden zich ook nog diverse breedtes zoals 18,5 cm, 25 cm, 30 cm en 36 cm.


Gardena tuinhark 12 tanden, hier met steel


Al deze harken passen perfect op de stelen van het Gardena Combisystem gereedschap. Ze zijn gemaakt van sterk staal dat niet roest en dus lang meegaat. Er wordt dan ook 25 jaar garantie op gegeven.

Zie ook: Meer testen harken
Foto's: Gardena

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.