Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Philips Avance sapcentrifuge

Redactie     12:33     No comments


Het beste sap maak je niet met een blender maar met een daarin gespecialiseerde sapcentrifuge. Een goede sapcentrifuge kan prima overweg met ongeschild fruit. Het sap wordt perfect gescheiden van de pulp en ander afval. De Philips Avance sapcentifuge levert op dat gebied indrukwekkende prestaties.

Met een blender maak je een dikke shake (een smoothie) met een sapcentrifuge maak je echt sap. Bij de Philips Avance sapcentrifuge kun je daarbij kiezen tussen helder sap en dik sap met meer vezels. Het is maar waar je voorkeur (op dat moment) naar uitgaat.

De naam sapcentrifuge is geen onzin. Dit apparaat is namelijk een echte centrifuge. Het fruit en de groente wordt razendsnel rondgedraaid en daarbij wordt het vocht (de sap) er letterlijk uitgeslingerd, net zoals bij een wascentrifuge.

Kijk in het overzicht alle sapcentrifuges voor meer dan 150 goede sapcentrifuges van alle merken. Hier vind je ook tegen een lage prijs de Philips Avance sapcentrifuge die in de test indrukwekkend presteerde.


Philips Avance sapcentrifuge

Ongeschild fruit en groente persen
Was een appel af, doe hem in de Philips Avance sapcentrifuge, gewoon met schil, steeltje, sticker en klokhuis en al, en draaien maar! Zonder moeite wordt de harde appel omgezet in een kraakheldere appelsap. Of kies voor wat dikker appelsap met 50% meer vezels.

Of doe een gewassen kiwi in de Philips Avance sapcentrifuge. Voor wederom een sapje zoals je wil. Zelfs de haartjes van de kiwi vind je niet terug in de sap, maar wel in het afvalbakje. Sap en afval wordt perfect gescheiden bij deze bijzonder goede sapcentrifuge.

Dit zijn maar twee voorbeelden van fruit en groente die door de Philips Avance sapcentrifuge perfect in sap worden omgezet. Alle soorten groente en fruit zijn zo te centrifugeren tot heerlijk sap. Maak zelf je sapmixen door meerdere ingrediƫnten te gebruiken.Krachtig en praktisch
Dankzij een sterke 1200 Watt motor heeft de Philips Avance sapcentrifuge geen enkele moeite met hard fruit en harde groente. Tijdens het centrifugeren worden de ingrediƫnten op hoge snelheid geraspt en wordt sap van de pulp gescheiden.

De vulopening van deze sapcentrifuge is dusdanig groot dat er zelfs flinke appels inpassen. De kan is groot genoeg voor een liter sap, de pulpbak zelfs voor ruim 2 liter.

Ook het schoonmaken van deze sapcentrifuge gaat verbazend makkelijk. Het is vervelend als je na ieder sapje uitgebreid je keukenapparaat moet schoonmaken, maar bij deze beste sapcentrifuge is dat zo gebeurd. Dankzij de QuickClean technologie ben je in een minuutje klaar.

Minpuntjes
Het enige kleine minpuntje is het lawaai dat deze krachtpatser tijdens het persen maakt. Maar dat is natuurlijk maar kortstondig. Ook de prijs zou je een nadeel kunnen noemen, want goedkoop is deze beste sapcentrifuge niet, maar alle waar naar zijn geld!

Kijk in het bovenaan genoemde overzicht voor de alle gegevens en de actuele lage winkelprijs van de Philips Avance sapcentrifuge en andere goede sapcentrifuges.

Zie ook: Meer testen sapcentrifuges
Foto's: Philips


Onderwerp:
De Philips Avance is in de test van sapcentrifuges als beste sapcentrifuge getest. Hierboven informatie over deze beste sapcentrifuge uit de test plus een overzicht met meer goede sapcentifuges die goedkoop online te koop zijn.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.