Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Vier best geteste platenspelers

Vier beste platenspelers uit de test. Met aanbiedingen om elke beste platenspeler goedkoop te kopen.

Best geteste platenspelers

Een paar jaar geleden leek de rol van de platenspeler uitgespeeld maar de verkopen van platenspelers zit weer helemaal in de lift. Daarom hier vier draaitafels die als beste platenspeler zijn getest, en aanbiedingen van deze beste platenspelers uit de test.


Het betreft de best geteste platenspelers uit testen van de experts van What Hi-Fi en de EISA (Tech Awards). Hieronder vind je beschrijvingen van deze vier beste platenspelers plus een link naar alle informatie en de actuele prijs van iedere best geteste platenspeler.

Op Beste Platenspeler Kopen vind je meer goede platenspelers en aanbiedingen van de beste winkels om goedkoop een goede platenspeler te kopen.


Lenco L-3808

De Lenco L-3808 is de voordeligste van deze vier beste platenspelers. Niet verwonderlijk, want Lenco platenspelers staan bekend als goede, maar ook heel betaalbare platenspelers. 

Deze Tech Award winnaar koop je al onder de 280 euro. Bij de aanbiedingen van Lenco platenspelers vind je naast deze beste platenspeler ook goedkopere Lenco platenspelers.

Maar het is de Lenco L-3808 die als beste platenspeler getest is. Deze beste platenspelere beschikt over een ingebouwde voorversterker en een directe aandrijving. Door dat laatste is deze platenspeler krachtiger en draait hij op een perfecte constante snelheid.


Lenco L-3808 platenspeler


Deze beste platenspeler uit de test beschikt over een USB-poort die er voor zorgt dat je de muziek die je afspeelt ook kunt digitaliseren. Op die manier kun je een platencollectie overzetten naar digitale bestanden.

De stofkap van de Lenco L-3808 is afneembaar en dankzij de mechanische arm lift kun je de naald zachtjes en vloeiend op de grammofoonplaat laten neerkomen zodat deze gaan beschadigingen maakt.

Lenco L-3808


Kijk voor de actuele lage prijs van de Lenco L-3808 bij de bovenstaande aanbiedingen van de best geteste platenspelers.


Audio Technica AT-LP120 USBHC

Een andere winnaar van een Tech Award is deze Audio Technica platenspeler die is is voorzien van een krachtige direct-drive motor voor snelle start-ups. Ook deze beste pickup is voorzien van een USB-poort voor het digitaal afspelen en eventueel opnemen van de vinyl platen.
 

Audio Technica AT-LP120 platenspeler

Audio Technica AT-LP120 platenspeler


Aan de achterkant van de arm deze award winnende beste platenspeler kun je de druk op de naald bepalen. Een naald van hoge kwaliteit wordt bij de Audio Technica AT-LP120 platenspeler meegeleverd.

Een hoogwaardige AD-converter en voorversterker zijn aanwezig om maximaal te profiteren van het unieke warme geluid van vinyl op je computer, mengpaneel en RCA lijn uitgangen.

Ook een aanbieding van deze beste platenspeler is bij de bovenstaande link naar de Audio Technica platenspeler te vinden.

Pro-Ject Essential III

Pro-Ject is een vaste waarde als het op winnaars van platenspeler tests aankomt. De Pro-Ject platenspelers zijn dan ook behoorlijk wat duurder dan de bovenste twee beste platenspelers. Maar dit zijn dan wel heel goede platenspelers, die hun prijs echt wel waard zijn!


Pro-Ject Essential III platenspeler

Pro-Ject Essential III platenspeler


De Pro-Ject Essential III is een Tech Award winnaar van hoge kwaliteit. Alles aan deze beste draaitafel is van hoge kwaliteit. Dit is een platenspeler voor audiofielen tegen een vriendelijke consumentenprijs. Het geluid van deze draaitafel klinkt beter dan je gezien zijn prijs zou verwachten.

De aluminium aandrijfschijf is diamant gesneden voor de hoogst mogelijke precisie. De geraffineerde precisie-platterlager heeft ]oleranties die nog aanzienlijk lager zijn dan bij zijn voorganger (de Pro-Ject Essential II).Kijk voor de actuele prijs bij de bovenstaande aanbiedingen van best geteste platenspelers.

Pro-Ject Jukebox E

Ook de vierde beste platenspeler is van Pro-Ject. Deze platenspeler kreeg van What-HiFi de hoogste score. Dit is de meest prijzige platenspeler van de vier, maar ook de meest complete. De Jukebox E is namelijk voorzien van een eindversterker zodat je er direct speakers op kunt aansluiten.

Pro-Ject Jukebox E platenspeler
Pro-Ject Jukebox E platenspeler


Verder beschikt de Pro-Ject Jukebox E over een Bluetooth-ontvanger, een volledig scala aan digitale en analoge ingangen en een line-uitgang om het signaal naar versterker te sturen. De volumeknop kan ingedrukt worden om te schakelen tussen de diverse aangesloten apparatuur.

Kortom deze beste platenspeler is een compleet audio-systeem die de naam Jukebox verdiend.


Kijk voor alle best geteste platenspelers, hun specificaties, hun gegevens en hun prijzen in het bovenstaand overzicht met aanbiedingen van beste platenspelers uit de tests van What-HiFi en de Tech Awards.

Zie ook: Meer platenspeler testen


Onderwerp:
Hier boven vind je een overzicht van de beste platenspelers uit testen van de audio experts van What HiFi en winnaars van de EISA Awards. Het betreft de Lenco L-3808 platenspeler, de Pro-Ject Jukebox E platenspeler, de Audio Technica AT-LP120 platenspeler en de Pro-Ject Essential III platenspeler.  Je vindt er ook aanbiedingen van al deze best geteste platenspelers.

Een reactie posten

0 Reacties