Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste airco kleine kamer

Redactie     14:08     No comments


Als je een slaapkamer, werkkamer of niet al te grote woonkamer met een airco wilt koelen, dan heb je natuurlijk geen zware dure airco nodig. Voor een kleine kamer is een bescheiden (en betaalbare) airco meer dan genoeg.  Daarom kijken we hier naar de beste airco voor een kleine kamer.


De beste airco voor een kleine kamer (als we de prijs laten meewegen) is de Eurom Polar 9001, een heel betaalbare mobiele airco met een vermogen van 1000 Watt.

Helaas: De Eurom Polar 9001 is niet meer leverbaar. Kijk bij de best geteste airco's uit een meer recente test. Je vindt daar naast de beste airco voor een kleine kamer ook de beste airco voor een middelgrote kamer en de beste airco voor een grote kamer.

Beste airco kleine kamer: Eurom Polar 9001

De Eurom Polar 9001 doet perfect wat hij moet doen, koelen! Daarbij wordt de warme lucht via een slang afgevoerd en wordt de lucht in de ruimte meteen ontvochtigt, een handige extra functie die het klimaat in de kamer nog beter maakt. Je kan deze airco ook als ventilator gebruiken waarbij de lucht alleen geblazen en niet gekoeld wordt.

Doordat de Eurom Polar 9001 geen heel zware airco is, is het stroomverbruik ook bescheiden. Deze airco heeft energielabel A.Bedienen van deze mobiele airco gaat ook nog eens heel makkelijk. Je hoeft er zelfs je stoel niet voor uit. De airco werkt namelijk via een afstandsbediening. Ook de timer zorgt voor extra gebruiksgemak. Zorg er voor dat de airco automatisch gaat werken voordat je thuis komt of voordat je gaat slapen.

Tip: In het overzicht aanbiedingen airco's bij de beste winkels vind je alle airco's bij de goedkoopste aanbieders.

Kijk bij de bovenstaande best geteste airco's voor alle informatie en de lage actuele prijs van de Eurom Polar 9001, de beste airco voor een kleine ruimte.

Zie ook: Meer testen airco's

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.