Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste beautycases volgens hun gebruikers

Redactie     12:42     No comments


Wat is de beste beautycase? Die vraag is lastig te beantwoorden omdat er veel verschillende soorten beautycases zijn in verschillende stijlen. Waar we wel naar kunnen kijken zijn naar de beautycases waar de gebruikers bijzonder tevreden over zijn. Dat is een teken dat deze beautycases praktisch en plezierig in het gebruik zijn.


In het overzicht met beste beautycases vind je uitsluitend beautycases die van hun gebruikers een waardering van minimaal 4 sterren gehad hebben (van de vijf). Het gaat daarbij om circa 60 beautycases in vele soorten en designs. Hieronder kijken we naar een aantal verschillende soorten beautycases. Kijk voor de voor jou beste beautycase in het bovenstaand overzicht.

Beautycase van stof

Je hebt harde beautycases en beautycases van stof. Hieronder zie je een voorbeeld van zo'n beautycase van stof. Het voordeel van zo'n zachte beautycase is dat deze bij het inpakken meegeeft, het nadeel is dat dit ervoor zorgt dat je spulletjes minder goed beschermd zijn.


De hier getoonde make-up tas van Eyzo is gemaakt van Oxford stof met een nylon voering. Ondanks dit zachte materiaal is deze beautycase waterbestendig en schokbestendig. Kijk in het overzicht voor meer informatie.

Beautycase van kunststof

Onderstaande beautycase is sterk maar licht dankzij de harde polycarbonaat behuizing. Een cijferslot zorgt ervoor dat je ook waardevolle spullen als sieraden, geld en papieren in deze make-up koffer kunt bewaren.


Deze door de gebruikers zeer hoog gewaardeerde beautycase van CarryOn is te koop in de kleuren roze, wit, zwart en blauw. Via een smart sleeve kun je de case aan een trolley bevestigen. De makeup koffer is volledig gevoerd. Kijk voor de actuele winkelprijs in het bovenstaand overzicht.

Beauty Kees

Ondanks zijn naam is de Beauty Kees van Cheaque meer een toilettas dan een beautycase.


Dit is een toilettas / beautycase waarmee je graag gezien wordt op de camping. Dit in tegenstelling tot met de gemiddelde andere toilettas.

Beautycase trolley

Een compleet ander verhaal is de onderstaande beautycase trolley van Tectake. Zo bescheiden als de Beauty Kees is, zo groot is deze trolley met vier compartimenten waaronder een voorvak met 2 laden.Met zijn grote omvang, rubberen wielen en telescopische handvat is deze beautycase zeer geschikt voor professionals die veel make-up spullen en andere benodigdheden moeten meenemen. Deze koffer is met zacht fluweel gevoerd.

We hebben hier een kleine (en willekeurige) selectie gegeven van beautycases die van hun gebruikers een zeer hoge waardering hebben gekregen. Kijk voor veel meer van deze beautycases en alle prijzen, maten en gegevens in het bovenaan genoemde overzicht met beste beautycases. 
, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.