Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste beautycase? Dit zijn goede toilettassen

Hier vind je de beste beautycases en kun je makkelijk je persoonlijk beste beautycase selecteren.

Beste beautycase test

Een beautycase is een toiletkoffer of toilettas. Maar wat is de beste beautycase? Die vraag is lastig te beantwoorden omdat er veel verschillende soorten beautycases zijn in verschillende stijlen. Waar we wel naar kunnen kijken zijn naar de beautycases waar de gebruikers bijzonder tevreden over zijn. Dat is een teken dat deze beautycases praktisch en plezierig in het gebruik zijn.

Dit zijn de beste beautycases

In het overzicht met beste beautycases vind je uitsluitend beautycases die van hun gebruikers een waardering van minimaal 4 sterren gehad hebben (van de vijf). Het gaat daarbij om circa 50 toilettassen in vele soorten en designs. 

Hieronder kijken we naar een aantal verschillende soorten beautycases. Kijk voor de voor jou beste beautycase in het bovenstaand overzicht.

Beautycase van stof

Je hebt harde beautycases en beautycases van stof. De laatste worden meestal toilettas genoemd.

Hieronder zie je een voorbeeld van zo'n beautycase van stof. Het voordeel van zo'n zachte beautycase is dat deze bij het inpakken meegeeft, het nadeel van een zachte toilettas is dat de zachte case je spulletjes minder goed beschermt dan dat een harde toiletkoffer doet.


Eyzo make-up tas / zachte beautycase

Eyzo make-up tas / zachte beautycase stof


De hier getoonde make-up tas van Eyzo is een als koffer gevormde toilettas gemaakt van Oxford stof met een nylon voering. Ondanks dit zachte materiaal is deze beautycase waterbestendig en schokbestendig. 

Kijk in het overzicht voor meer informatie en voor de actuele lage prijs van deze beste zachte beautycase van stof en andere toilettassen en toiletkoffers.

Harde beautycase van kunststof

En zijn er de toiletkoffers met een stevige harde behuizing. Daarvan heb ik hieronder een voorbeeld geplaatst.

De hier getoonde CarryOn beautycase is sterk maar licht dankzij de harde polycarbonaat behuizing. Een cijferslot zorgt ervoor dat je ook waardevolle spullen als sieraden, geld en papieren in deze make-up koffer kunt bewaren. In een harde beautycase van kunststof zijn je verzorgingsproducten minder kwetsbaar dan in een zachte toilettas wat natuurlijk een groot voordeel is.Harde beautycase (toiletkoffer) van CarryOn


Deze door de gebruikers zeer hoog gewaardeerde beautycase van CarryOn is te koop in de kleuren roze, wit, zwart en blauw. Via een smart sleeve kun je de case aan een trolley bevestigen. Deze mooie en goede makeup koffer is volledig gevoerd. 

Kijk voor de actuele winkelprijs van deze beste harde beautycase  in het bovenstaand overzicht. Je vind daar ook andere harde toilettassen en makeup koffers die je toiletspullen en makeup goed beschermen als je op reis bent.

Beauty Kees

Ondanks zijn naam is de Beauty Kees van Cheaque meer een toilettas dan een beautycase.


De Beauty Kees is een toilettas / beautycase waarmee je graag gezien wordt op de camping.  Ook deze originele toilettas / beautycase is met zijn laagste prijs en alle gegevens terug te vinden in het overzicht met beste beautycases bovenaan.

Beautycase trolley

Een compleet ander verhaal is de onderstaande beautycase trolley van Tectake. Zo bescheiden als de Beauty Kees is, zo groot is deze trolley met vier compartimenten waaronder een voorvak met 2 laden.Met zijn grote omvang, rubberen wielen en telescopische handvat is deze beautycase zeer geschikt voor professionals die veel make-up spullen en andere benodigdheden moeten meenemen. Het is een makeup koffer die vooral voor professioneel gebruik goed geschikt is. Deze harde koffer is met zacht fluweel gevoerd.

We hebben hier een kleine (en willekeurige) selectie gegeven van beautycases die van hun gebruikers een zeer hoge waardering hebben gekregen. Kijk voor veel meer van deze beautycases en alle prijzen, maten en gegevens in het bovenaan genoemde overzicht met beste beautycases. 

Zie ook: Beste koffers test


Samenvatting:
Zoek je een goede beautycase / goede make up koffer? Hierboven vind je een overzicht met alle goede beautycases en voorbeelden van enkele van de beste beautycases. Tevens hebben we tips voor bij het kiezen van je persoonlijk beste beautycase / beste make up koffer.


Een reactie posten

0 Reacties