Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste campinglamp test

Redactie     15:34     1 comment


Een campinglamp (ook wel tentlamp of campinglantaarn genoemd) is een draadloze mobiele lamp die zowel kan staan als kan hangen. Deze campinglampen zijn zeer geschikt als je met een tent gaat kamperen, ook als er geen stroom is, maar ook thuis in de tuin zijn ze 's avonds erg handig. Wat is de beste campinglamp? Hier de beste campinglampen.We kijken naar de LiteXpress Camp 33, de beste campinglamp volgens de experts van het Duitse LED-Test, maar ook naar andere aanbevolen kampeerlampen. Alle genoemde lampen (en nog ruim 300 andere campinglantaarns) zijn te vinden bij de aanbiedingen van alle campinglampen.  Daar zijn ook

Beste campinglamp: LiteXpress Camp 33

LED-Test kiest voor de LiteXpress Camp 33 als beste campinglamp. Dit is een veelzijdige tentlamp voor op vakantie, onderweg of thuis. Robuust, makkelijk te bedienen en met veel mogelijkheden, voorzien van de nieuwste technologie.Zoals alle LED-verlichting is deze campinglamp heel zuinig met energie. In de zuinigste standen kan deze lamp wel 300 uur non-stop branden. Als je de lamp heel fel brand (530 lumen) met koud wit licht of warm wit licht lopen de branduren terug tot 33 uur, maar zo'n ongezellig felle stand gebruik je niet langdurig achter elkaar bij zo'n soort lamp.

In totaal zijn er 6 standen warm wit en 6 standen koud wit en heb je bij deze lamp de beschikking over een dimmer. Ook is er een sfeervolle flikkerende kaars functie, automatisch langzaam dimmen en een afneembare kop voor een bredere lichtbundel.

Kijk voor de lage actuele prijs van deze beste campinglamp bij de bovenstaande aanbiedingen van alle campinglampen. 

Maar natuurlijk is dit niet de enige goede campinglamp. Hieronder vind je nog meer goede campinglantaarns.

Gecombineerde campinglamp anti-muggen lamp

Last van muggen? Dan is deze gecombineerde campinglantaarn / anti-muggen lamp van King Mungo wat voor je. Deze campinglamp is voorzien van een accu die is op te laden via een USB-kabel (of USB-oplader) en via zonlicht.Je hoeft niet altijd naar blauw licht te kijken als je de lamp gebruikt, want de gewone LED-lamp en de anti-muggen lamp zijn apart van elkaar te gebruiken. De LED lamp kent 3 standen (fel, normaal en gedempt). De 2200 mAh geeft (afhankelijk van de lichtstand) 12 tot 48 uur stroom, de anti-mug lamp is 10 uur te gebruiken voor er weer opgeladen moet worden (wat via het zonnepaneel automatisch gaat).

De lamp kan zoals alle campinglampen staan of hangen en als er muggen aan gekleefd zitten kun je de campinglantaarn gewoon onder de kraan afspoelen.

Voor je nachtrust in een tent is de anti-muggen functie erg handig. Kijk voor de actuele goedkope winkelprijs en andere informatie bij de bovenstaande aanbiedingen.

Klassiek ogende maar moderne campinglantaarn

Kijk ook eens naar onderstaande campinglantaarn van Camp Gear. Ook deze beschikt over een goede accu. Deze is op te laden met USB en zonnepaneel, maar ook eventueel met een (optionele) adapter met gewone stekker.Het is een robuuste lamp die tegen een stootje kan. Via een dimmer kun je de lichtsterkte instellen (van 8 tot 220 lumen). Een leuke gadget is het kompas in het hengsel.

Voordelige rubberen campinglamp

Ben je op zoek naar gewoon een goede degelijke campinglamp tegen een lage prijs? Kijk dan eens naar deze Bo-Camp Regulus. Deze campinglamp (te koop in versies van 100 en 120 lumen) is vormgegeven in een modern design.


Door zijn rubberen behuizing is deze moderne campinglantaarn goed bestand tegen schokken en stoten. Deze lamp werkt op 3 AAA-batterijen en kent 3 lichtsterktes. De witte matte kap zorgt voor warm ogend licht.

Kijk voor al deze campinglampen, en nog veel meer goede campinglantaarns op op te hangen en neer te zetten in het bovenaan genoemde overzicht met aanbiedingen.

Zie ook: Meer testen vakantie en reizen

,


1
replies

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.