Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste kampeerlamp (campinglamp) test

De beste campinglamp (kampeerlamp), de beste campinglamp die ook muggenlamp is, de beste kampeerlamp van rubber, de beste camping tafellamp en de beste camping lantaarn.

Beste campinglamp test

Een kampeerlamp (ook wel campinglamp, tentlamp, kampeerlantaarn of campinglantaarn genoemd) is een draadloze mobiele lamp die zowel kan staan als kan hangen. Deze kampeerlampen zijn zeer geschikt als je met een tent gaat kamperen, ook als er geen stroom is.Maar ook thuis in de tuin zijn ze 's avonds erg handig. Wat is de beste kampeerlamp? Hier de beste kampeerlampen.


We kijken naar de LiteXpress Camp 33 tentlamp, de beste kampeerlamp volgens de experts van het Duitse LED-Test, maar ook naar andere aanbevolen kampeerlampen. Alle genoemde lampen (en nog ruim 500 andere kampeerlantaarns) zijn te vinden bij de aanbiedingen van alle kampeerlampen.  Daar zijn ook

Beste kampeerlamp: LiteXpress Camp 33

LED-Test kiest voor de LiteXpress Camp 33 als beste kampeerlamp. Dit is een veelzijdige tentlamp voor op vakantie, onderweg of thuis. Deze kampeerverlichting is robuust, makkelijk te bedienen en met veel mogelijkheden, voorzien van de nieuwste technologie.


Beste campinglamp test: LiteXpress

Beste kampeerlamp test: LiteXpress


Zoals alle LED-verlichting is deze kampeerverlichting heel zuinig met energie. In de zuinigste standen kan deze lamp wel 300 uur non-stop branden. Als je de lamp heel fel brand (530 lumen) met koud wit licht of warm wit licht lopen de branduren terug tot 33 uur, maar zo'n ongezellig felle stand gebruik je niet langdurig achter elkaar bij zo'n soort lamp.

In totaal zijn er 6 standen warm wit en 6 standen koud wit en heb je bij deze campinglamp de beschikking over een dimmer. Ook is er een sfeervolle flikkerende kaars functie, automatisch langzaam dimmen en een afneembare kop voor een bredere lichtbundel.

Kijk voor de lage actuele prijs van deze beste kampeerlamp bij de bovenstaande aanbiedingen van alle goede kampeerlampen. 

Maar natuurlijk is dit niet de enige goede campinglamp. Hieronder vind je nog meer goede kampeerlantaarns.

Gecombineerde kampeerlamp anti-muggen lamp

Last van muggen? Dan is deze gecombineerde campinglantaarn / anti-muggen lamp van King Mungo wat voor je. Deze campinglamp is voorzien van een accu die is op te laden via een USB-kabel (of USB-oplader) en via zonlicht.


Kampeerlamp / anti muggen lamp King Mungo

Kampeerlamp / anti muggen lamp King Mungo


Je hoeft niet altijd naar blauw licht te kijken als je de tentlamp gebruikt, want de gewone LED-lamp en de anti-muggen lamp zijn apart van elkaar te gebruiken. De LED lamp kent 3 standen (fel, normaal en gedempt). De 2200 mAh geeft (afhankelijk van de lichtstand) 12 tot 48 uur stroom, de anti-mug lamp is 10 uur te gebruiken voor er weer opgeladen moet worden (wat via het zonnepaneel automatisch gaat).

Deze beste anti-muggen kampeerlamp kan zoals alle campinglampen staan of hangen en als er muggen aan gekleefd zitten kun je deze beste kampeerlantaarn gewoon onder de kraan afspoelen.

Voor je nachtrust in een tent is de anti-muggen functie erg handig. Kijk voor de actuele goedkope winkelprijs en andere informatie over deze beste kampeerlamp tegen muggen bij de bovenstaande aanbiedingen.

Klassiek ogende maar moderne kampeer lantaarn

Kijk ook eens naar onderstaande campinglantaarn van Bo Camp. Ook deze beschikt over een goede accu. Deze is op te laden met USB en zonnepaneel, maar ook eventueel met een (optionele) adapter met gewone stekker.

Bo Camp kampeerlamp USB

Bo Camp kampeerlamp USB


Het is een robuuste tentlamp die tegen een stootje kan. Via een dimmer kun je de lichtsterkte instellen (van 8 tot 220 lumen). Een leuke gadget is het kompas in het hengsel.

Kijk bij de aanbiedingen Bo Camp kampeerlampen voor meer informatie en de laagste actuele prijs.

Voordelige rubberen kampeerlamp

Ben je op zoek naar gewoon een goede degelijke kampeerlamp tegen een lage prijs? Kijk dan eens naar deze Bo-Camp Regulus. Deze campinglamp (te koop in versies van 100 en 120 lumen) is vormgegeven in een modern design.

Kampeerlamp rubber Bo Camp

Kampeerlamp rubber Bo Camp


Door zijn rubberen behuizing is deze moderne campinglantaarn goed bestand tegen schokken en stoten. Deze lamp werkt op 3 AAA-batterijen en kent 3 lichtsterktes. De witte matte kap zorgt voor warm ogend licht.

Ook deze beste kampeerlamp vind je bij de boven genoemde aanbiedingen van  Bo Camp kampeerlampen.

Kijk voor al deze campinglampen, en nog veel meer goede campinglantaarns op op te hangen en neer te zetten in het bovenaan genoemde overzicht met aanbiedingen.

Zie ook: Meer testen vakantie en reizen


Samenvatting:
Als je gaat kamperen heb je een goede kampeerlamp nodig. Maar wat is de beste kampeerlamp, kampeerlantaarn, tentlamp, campinglamp? Hierboven vind je een aantal van de beste kampeerlampen beschreven, zoals de beste kampeerlamp rubber en beste kampeerlamp retro. Kijk vooral ook eens naar de beste kampeerlamp / anti-muggenlamp van King Mungo. Deze beste kampeerlamp werkt ook tegen muggen.

Een reactie posten

2 Reacties

  1. Reacties
    1. Kweenie welke campinglamp je bedoelt, maar ze zijn allemaal gelinkt. Direct of bij de kampeerlamp aanbiedingen. Voor een euro of 25 heb je al een goede kampeerlamp.

      Verwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.