Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste droogrekken

Redactie     16:40     No comments


Eerder keken we naar de beste droogmolen om was te drogen. Maar niet iedereen heeft een tuin waar een droogmolen kan staan. Daarom kijken we nu naar de beste droogrekken. Deze hebben als voordeel dat ze veel makkelijker te plaatsen zijn dan een droogmolen, en je kunt droogrekken zowel binnenshuis als buitenshuis gebruiken. Maar wat is het beste droogrek?


We kijken hierbij naar twee soorten droogrekken. Het staande droogrek en het droogrek dat je ophangt aan  bijvoorbeeld een deurpost, hekje, balkonrand, raamkozijn of radiator.

Alle goede droogrekken zijn terug te vinden in het overzicht aanbiedingen alle droogrekken. Naast onderstaande beste droogrekken, vind je nog eens ruim 200 goede alternatieven. Kijk daar voor alle prijzen, specificaties, reviews en mogelijkheden van al deze droogrekken waaronder de beste droogrekken hieronder.

Beste droogrek staand:  Brabantia T-Model

Het Brabantia T-Model krijgt lovende kritieken. Dit beste droogrek beschikt over 20 meter aan drooglijn zodat je er heel wat was op kwijt kunt. Maar het is vooral de stabiliteit en kwaliteit waarmee dit beste droogrek zich van andere staande droogrekken onderscheidt.Ondanks die 20 meter is er voldoende ruimte tussen de was. Deze hangt dus niet snel tegen elkaar aan wat het drogen bemoeilijkt. De verstelbare vleugels maken het wasrek optimaal geschikt voor zowel groot als klein wasgoed.

Dankzij de transportvergrendeling kun je het droogrek zelfs goed verplaatsen als deze volledig beladen is met wasgoed. Beschermdoppen onder de poten maken het gebruik op je kostbare vloer veilig.

Kijk voor dit beste droogrek staande bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van droogrekken.

Beste droogrek hangend: Tomado Tilburg

Beste droogrek dat je kunt hangen is de populaire en voordelige Tomado Tilburg. Met 19 lijnen en 12 meter drooglengte biedt dit beste droogrek veel ruimte voor een hangend droogrek.


Het is een handig en functioneel hangend droogrek waarbij je de hangbeugels op 2 breedtes kunt gebruiken. Het is geheel inklapbaar dus na gebruik heel compact opbergen. Het droogrek is bestand tegen roest en UV-licht dus heel goed buiten te gebruiken. Ook brokkelt er geen beschermlaag af na verloop van tijd, zoals bij goedkopere droogrekken vaak wel het geval is.

Wil je een iets kleiner droogrek? Dan kun je ook kiezen voor de vergelijkbare maar kleinere Tomado Den Haag met 13 lijnen en 9 meter drooglengte.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen voor alle actuele prijzen en alle specificaties en informatie van alle genoemde (en niet genoemde) droogrekken.

Meer testen was drogen

Onderwerpen:
Beste droogrek binnen, buiten, beste droogrekken test.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.