Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste droogrek / wasrek test

 

Het beste droogrek staand en het beste droogrek hangend uit de test. Kijk hier voor je beste wasrek.


Eerder keken we naar de beste droogmolen om was te drogen. Maar niet iedereen heeft een tuin waar een droogmolen kan staan. Daarom kijken we nu naar de beste droogrekken. Deze wasrekken hebben als voordeel dat ze veel makkelijker te plaatsen zijn dan een droogmolen, en je kunt droogrekken zowel binnenshuis als buitenshuis gebruiken. Maar wat is het beste droogrek / beste wasrek?

Overzicht alle droogrekken

We kijken hierbij naar twee soorten droogrekken. Het staande droogrek en het droogrek dat je ophangt aan bijvoorbeeld een deurpost, hekje, balkonrand, raamkozijn of radiator.

Alle goede droogrekken zijn terug te vinden in het overzicht aanbiedingen alle droogrekken. Naast onderstaande beste droogrekken, vind je nog eens ruim 200 goede alternatieven. Kijk daar voor alle prijzen, specificaties, reviews en mogelijkheden van al deze wasrekken waaronder de beste droogrekken hieronder.

Hieronder vind je het beste droogrek vrijstaand en beste droogrek hangend uit de test.

Beste droogrek staand:  Brabantia T-Model

Het Brabantia T-Model droogrek krijgt lovende kritieken. Dit beste droogrek beschikt over 20 meter aan drooglijn zodat je op dit wasrek heel wat was op kwijt kunt. Maar het is vooral de stabiliteit en kwaliteit waarmee dit beste droogrek zich van andere staande droogrekken onderscheidt.Ondanks die 20 meter is er voldoende ruimte tussen de was. Het wasgoed hangt dus niet snel tegen elkaar aan wat het drogen bemoeilijkt. De verstelbare vleugels maken het wasrek optimaal geschikt voor zowel groot als klein wasgoed.

Dankzij de transportvergrendeling kun je dit beste droogrek uit de test zelfs goed verplaatsen als deze volledig beladen is met wasgoed. Beschermdoppen onder de poten maken het gebruik op je kostbare vloer veilig. Dit is een goed wasrek voor binnen, maar met mooi weer ook voor buiten.

Kijk voor de specificaties en laagste prijs van dit beste droogrek staande bij de aanbiedingen van Brabantia droogrekken.


Beste droogrek hangend: Tomado Tilburg

Beste droogrek dat je kunt hangen is de populaire en voordelige Tomado Tilburg. Met 19 lijnen en 12 meter drooglengte biedt dit beste droogrek (hangend) veel ruimte voor een hangend droogrek.


Het is een handig en functioneel hangend droogrek waarbij je de hangbeugels op 2 breedtes kunt gebruiken. Dit hangende wasrek is een geheel inklapbaar droogrek dus na gebruik heel compact opbergen. 

Het Tomado droogrek is bestand tegen roest en UV-licht dus heel goed buiten te gebruiken. Ook brokkelt er geen beschermlaag af na verloop van tijd, zoals bij goedkopere droogrekken vaak wel het geval is.

Dit is een goed droogrek voor binnen en een goed droogrek voor buiten.

Wil je een iets kleiner wasrek hangend? Dan kun je ook kiezen voor de vergelijkbare maar kleinere Tomado Den Haag met 13 lijnen en 9 meter drooglengte. Bij de aanbiedingen van Tomado wasrekken vind je deze beste droogrekken en nog meer goede droogrekken van Tomado tegen een goedkoop prijsje.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen voor alle actuele prijzen en alle specificaties en informatie van alle genoemde (en niet genoemde) droogrekken.

Zie ook: Meer testen was drogen


Onderwerpen:
Beste droogrek binnen? En wat is het beste wasrek buiten? Het beste wasrek hangend en het beste staande droogrek? Hier vind je het beste droogrek uit de test (het Brabantia T-Model droogrek) de het beste hangende wasrek uit de test (de Tomado Tilburg / Tomado Den Haag). Meer goede wasrekken vind je in het overzicht met alle droogrekken bovenaan.,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.